Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Haldoklik az S4-em, vagy nem tudom mi lett vele. Azzal kezdte, hogy minden nap újraindult magától. 1 hét után meguntam, újrahúztam a 4+1-es gyári xeh romot. Az újraindulás megszűnt, viszont azt kezdte el csinálni, hogy leveszem 100%-on a töltőről és úgy indít, hogy 10 óra van hátra. 2 aksi van hozzá, mindkettővel egyformán ugyan azt írja. Utána úgy merűl mint a balta a vízben, szóval tényleg kb 10 óra van hátra. Ma reggel megint újrahúztam 100-ra töltött aksival a jelenség ugyan ez, mind a 2 aksival. Mind a két aksi egyszerre, egyformán mégsem szarhat be. Szerinzem eljárt felette az idő.
Hoztam az asszonynak is egy J5 2016-ot az S4 helyett, az enyém 2.5 napot produkált, 8 órás kijelző idővel.
Szóval akármennyire szerettem az S4-et, mert mai napig bőven jó teló, de el kell engednem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robogó, kismotor
- A kedvezőbb eligazodás érdekében kiegészíti márkajelzéseit az ARM
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest