Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
amúgy nézem, hogy már ebben a telóban sincsen mem kártya slot, miért ez a trend ? s23ba sincsen, pixelbe sincsen...
-
bazsimano
őstag
válasz
bollokcs80 #6434 üzenetére
köszi a tippet ! hát akkor lehet még titkolom a vásárlást
bár most berendeltem egy pixel 7et 188ert az aquaban...meglatjuk, hogy teljesitik-e mert már egyszer eljátszották, hogy törölték a rendelést... -
bazsimano
őstag
Sziasztok!
Feleségemnek nézek telót, és vacillálok az s21fe es pixel 7 között ...ami fontos lenne a camera, akku és ugye a méret; ezért is ennél a kettőnél maradtam...
nem tudom, hoyg valakinek volt-e már tapasztalata pixel 7el...per pillanat 200e felett van s21fe ha jol láttam néhol 170ért kapható...kérdés, hogy inkább 30 ezer sporolással s21fe?
nem tudom mennyire on a kérdésem uh inkább offba teszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Phantom Silver, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Ezüst, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Phantom Silver, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Ezüst, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest