- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz
TheBikerider #4006 üzenetére
Én kb fél évente cserélem a telefonjaimat, mert megunom őket, és ez már megvan fél éve, de egyszerűen nem találok olyan telefont amire érdemes lecserélni, számomra egyszerűen tökéletes, nem találok fogást rajta. Valószínűleg iphone lesz az utód, hogy legyen valami változás, viszont érdemben az sem fog többet hozni, sőt.
-
PACSA75
őstag
válasz
badrian250 #3889 üzenetére
Én semmilyen típushibát nem tudnék a számlájára írni, max hogy melegszik, de ez már szinte minden telónál jelen van. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki tud élni értesítési led nélkül (ami szintén lassan eltűnik minden készülékről).
-
PACSA75
őstag
válasz
Robigépész #3812 üzenetére
iOS 13 ikon pack. Tetszenek az iOS bizonyos funkciói, így pl a kinézete is. Néha szoktam iPhone ra váltani, szeretem mindkét rendszert.
-
PACSA75
őstag
válasz
ViTToRe #3674 üzenetére
Eddig ez a legjobb telefonom az összes eddigi közül, pedig volt már mindegyjk gyártó csúcsmobilja a kezemben (iPhone, Huawei, Oneplus), kivéve Xiaomi. Mindnek megvolt a maga előnye és hátránya. A legtöbbnek a hátránya a mérete volt, de az S10e a tökéletes méret számomra, sok éve vártam már ezt, még a kameralyuk sem zavar egyáltalán. Melóból legrosszabb esetben 35% al értem haza, úgy hogy 100% al indultam (kb 9-10 órás munkaprogram), viszont ez az egyik fő munkaeszközöm (email, whatsapp x 2, viber, Skype, telefon, stb...). Én jónak mondanám az aksi üzemidejét, de nem kiemelkedő. Normális használat mellett simán kibír egy napot. A kamera az én igényeimnek tökéletes, jó hangzás (úgy telefon, mint zene), szép színek, szóval én merem ajánlani bárkinek, aki kompakt készülékre vágyik. De persze az az igazság, ahogy,már elhangzott párszor, nincs vetélytársa, hiszen ebben a méretben csak az iPhone van jelen ma a piacon, ami szintén lehet egy jó alternatíva, de más árban és vannak hiányosságai az android hoz képest.
-
PACSA75
őstag
válasz
bzhadarics96 #3504 üzenetére
Neked valószínűleg aktív a navigációs sáv. Én gesztusokat használok, ilyenkor nem kell előhozza a navi sávot, hanem egyből kilép. Próbáld ki, talán megszereted.
-
PACSA75
őstag
válasz
bzhadarics96 #3500 üzenetére
Miért nem használod a home gombot (vagy gesztust), azzal egyből kilépsz bárhonnan.
-
-
PACSA75
őstag
válasz
trialboj #3425 üzenetére
Nekem tegnap csörgött a teló (android 10) majd sötét képernyő és semmire sem reagált. Csak úgy jött helyre ha az összes gombot hosszan nyomva tartottam. Nem ártana egy gyári visszaállítás frissítés után😁, na majd ha nagyon unatkozni fogok.
Amúgy elég zúzós frissítés volt, nagyon felforrósodott a telefon, mire felment a 10 es droid. -
PACSA75
őstag
Ne idegeskedjetek már annyit, nincs itt semmi nagy extra változás, csak a tudat, hogy már megjött 😁. Ami érdekesség, a Google sötét mód (gmail és browser), meg a fehér kicsit fehérebb lett. Ezeken kívül olyan nagyon szembetűnő változásokat nem tapasztaltam. Persze lehet hogy vannak, csak még nem botlottam bele.
-
PACSA75
őstag
válasz
raziel01 #3396 üzenetére
Hát akkor ez öngól lett, hiszen az alsó a Samu. Viszont nekem jobban tetszik, mert a tv fényeit szebben tompította, természetesen ez a szőnyeg rovására ment. De valamelyik nap a kisebbik lányomat fényképeztem ebből a szögből, és akkor tűnt fel, hogy a Samsung automatikusan megszűrte a tv fényeit és éles volt a lányom, míg az iPhone vagy a lányomat hozta ki élesen és a tv fénye olyan volt mint most a felső képen, vagy ha manuálisan ráfókuszáltam a tv re, akkor jó lett a fény, de a lányom teljesen kiesett a fókuszból.
-
PACSA75
őstag
Hát ebben nem fogunk egyet érteni, de össze veszni sem. Csináltam több olyan képet, hogy a két telefont egymás mellé téve ugyanarra fókuszáltam, és főleg zavaró fényhatások mellett "nálam" az S10e volt a jobb. Ha lesz időm csinálok egy ilyen képet mindkettővel, és kérek majd tippeket, hogy melyik az ájfos és melyik a szarszung😁.
-
PACSA75
őstag
válasz
ricsike_p20 #3386 üzenetére
Nekem sem volt bajom a fehérrel, ezt inkább csak azért emeltem ki, mert néhány oldallal arrébb, többen írták hogy ezen a telón a fehér nem elég kékes. A feleségemnek is ugyanilyen telefonja van, és frissítés után feltűnt ez a változás, ezért az övé mellé tettem kíváncsiságból, és valóban volt különbség.
-
PACSA75
őstag
válasz
thungoozka #3385 üzenetére
Én mostanság vettem a lányomnak egy iPhone X et, ami picit újabb mint a 8, tök szép, meg gyors is, de kamerában köze sincs az S10e hez. Ha ez nem gond és sokkal olcsóbb, akkor i8, ha az ár ugyanaz, akkor én mindenképpen az S10e t ajánlom. Ja és ha már melegedés, az iPhone nagyon szeret melegedni, persze nem minden app al, de egyébként ezen a téren az S10e sem remekel, tud ez is melegedni.
-
PACSA75
őstag
Romániába megérkezett az Android 10. Ami elsőre feltűnt hogy a fehér az fehérebb lett.
Ja, és az, hogy nincs édesség neve ennek a verziónak 😁. -
-
PACSA75
őstag
válasz
DanielLong #3231 üzenetére
Osztom a véleményedet, az ilyen 10-15 eurós havi díjaktól nekem is égnek áll a hajam, megy is rendesen a vakítás az ingyen készülékekkel. Én nagyon jól elvagyok a 3 eurós digi előfizetésemmel (korlátlan hívás és internet - Románia), három ilyen van a családban és még így is csak 9 euró. Nincs az a telefon amiért én képes lennék tizen eurókat fizetni egy szolgáltatónak.
-
PACSA75
őstag
válasz
Dhampir #3115 üzenetére
1. Itt lehet a töltöttségi szintet % ban állandóra tenni.
2. Nekem kibír egy napot az aksi, pedig nyúzom rendesen.
3. Igen, a november 1 az utsó biztonsági frissítés.
4. Nem tudom, én tükrözve használom, úgy teljes a képernyő, illetve állítható, hogy a telefon beosztását használja vagy a tv ét.
5. Igen, az Android 10 csak érkezőben van, talán a bétások már használják. -
-
PACSA75
őstag
De hát simizős navigálás már régóta van, én csakis úgy használom és semmi gomb. Azaz navigációs sávot deaktiválom, sőt alulról a csíkokat is eltűntetem, és még a "One Hand Operation" el még az oldalról (bal és jobbról is műxik) is húzással lehet vissza lépni (mint az ios ben).
-
PACSA75
őstag
November 3 án megjött a november 1 ei biztonsági frissítés. Nagyon belehúztak a srácok (Románia, független készülék).
-
PACSA75
őstag
Én S9 ről jöttem, és nem bántam meg, imádom, de... Ha őszinte akarok lenni én imádtam az S9 et is, a csere oka egyedül a telefon mérete volt. Évek óta várom már egy iPhone méretű androidos telefon érkezését. Amint ez a telefon megjelent, nem volt kérdés, hogy ilyen lesz nekem is😁. Viszont én nem vagyok elfogult, gyenge pontjai bizony vannak: melegszik, de nagyon és talán ez a leg taszítóbb hibája. Az értesítési ledet is a gyengeségek közé lehet sorolni, viszont én meg vagyok nélküle. Többen írták a kijelző különbséget S8-S9 hez képest, viszont ha át állítjuk élénkre, ugyanazt hozza, tehát ez csak beállítás kérdése. Sokkal pörgősebb az S9 hez képest, érződik a 2gb plusz ram. Tehát van pro és kontra is, de a mérete miatt nincs kérdőjel bennem, imádom👍.
-
PACSA75
őstag
válasz
Markizmark #1761 üzenetére
Én is felraktam, sőt meg is vásároltam a pro verziót, azt hittem, hogy az segít, de amikor értesítés érkezik, bekapcsol az AOD is és úgy is marad, pedig az, érintésre van beállítva. Ja és még valami időjárás jelentés is megjelenik anélkül hogy akarnám😥,főleg ez utóbbi jelenség miatt töröltem is.
-
PACSA75
őstag
Most vettem egy ilyen készüléket, nagyon tetszik, amióta megjelent fájt a fogam rá a mérete miatt. Viszont ma kétszer kifagyott amikor hívtak, azaz nem sikerült válaszolnom. Tudtam oldalra csúsztatni a zöld billentyűt, de mégsem aktiválta a funkcióját. Ez veletek is előfordult már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest