- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nbukta77
addikt
En hasznaltam evekig iphonet. Most xs-rol es mate 20 pro-rol valtottam. Iphone tulajoknak irom nem bantam meg. Egy ami az iphone-ban nagyon minosegi az acel keret.
Galaxy s10 plus ceramicot vettem. Nagyon minosegi ez is. A samsung az alu helyett dobna egy acel keretet verhetetlen lenne. -
ZavaBalazs
őstag
ha már dex, arra van valami megoldás, hogy a fizikai billentyűzet magyar kiosztással működjön? hiába állítom be jobb alul, akkor is angolnak veszi.
-
baladam86
aktív tag
Sziasztok,
Nincs valaki akinek esetleg felesleges lenne a telefonhoz kapott gyári vezetékes (bontatlan) füles? Jöhet privátban, előre is köszönöm, ha bárki lemondana róla. -
SharpSA
veterán
Van aki S9+ - ról váltott S10-re (tehát nem a + - ra)? Üzemidő érdekel, hogy tud - e annyit? A többi egyértelmű számomra.
-
PeBB
csendes tag
válasz
danika0670 #2162 üzenetére
Dettó, nopara, vagy 5x beszéltem Samu ügyfélszolgálattal, mindenki mást mondott xD Egyszer csak megkapjuk :"D
-
kelzsoca
félisten
Az előrendelői ajándékot igazán megoldhatták volna ebben a formában, és akkor az előrendelők azonnal hozzájutottak volna a buds-hoz, és nem kellett volna ennyit bénázni az egésszel.
-
PeteePeti
őstag
Jött egy frissítés az Always on Edge alkalmazásra az előbb! Természetesen azóta nem működik! Hát fantasztikus!
Pedig szuper volt eddig!
-
Ateszpapa
addikt
-
oAcido
aktív tag
válasz
Szerintem megvárják a 14 napot, hogy senki se tudjon elállni a vásárlástól.
-
Teal'C
veterán
Tokok a végtelenségig:
[link] -
zsolt1129
addikt
válasz
Semmi
. Azért egy visszaigazolò mailt igazán küldhettek volna.
-
Xeon7
aktív tag
válasz
Szintén semmi
-
bigsee
addikt
válasz
-
danika0670
tag
Kollégák. Egyáltalán olyan van aki e-mailt kapott
a Buds-ról?
Nem olyanra gondolok aki külföldön él magyarként. Lassan 10 napja igényeltük és még egy fing se jött e-mailben
.
-
Teal'C
veterán
E szerint a videó szerint bármilyen uv ragasztós üveg jó a keszülékre. Először körben ragassza rá uv val majd az ujlenyomat felületénel rányomja hogy a lehető legjobban kinyomja a ragasztót az üveg és a kijelző közül majd elveszi az ujját és végül a teljes felületet uvzza.
[link] -
Quverto
tag
válasz
Ateszpapa #2156 üzenetére
Sose volt olyan erzesed, hogy oke, hogy IP68 as tanusitvannyal rendelkezik de meg se rakod vizbe stb mert felsz, hogy elromlik? En valahogy szemely szerint nagyon felek ettol meg akkor is ha van ra tanusitvany, bar szerintem ertheto mert nem egy olcso darab ez a keszulek sem.
-
Ateszpapa
addikt
Eddig nagyon jól bírja a vizet a készülék. Külön öröm, hogy nem jelzi, hogy vizes az usb csatlakozó. Á, az kiakasztott S8-on. Ráadásul engedi tölteni is a telefont. Nem tudom S9/N9- nél is így volt már, de ennek örülök. Anno emiatt is vettem QI töltőt mert egy jó ideig nem engedte tölteni vezetékesen. Ennek vége.
-
Teal'C
veterán
válasz
Quverto #2147 üzenetére
Nekem 2 nap alatt meg sem jelent az akku használatnál ráadásul ha csak a kamera körül van akkor kb az 1% at sem használja a képernyőnek.
Igen arra a csúszkára gondolok.
Elvileg később lesz gyárilag is az 1ik frissítésben majd.Bossi: Nem kell aktív aod sőt az eredeti edge light is legyen kikapcsolva.
Nagyon gyorsan fejlesztik érdemes minden hibát felírni a play-re.
-
ZavaBalazs
őstag
-
válasz
ZavaBalazs #2144 üzenetére
Fog látszódni az ujjlenyomat olvasó, mivel ott átlátszó az amoled (nem értem miért, mert ugye ultrahangos, de látszik a szétszedős videókban).
-
ZavaBalazs
őstag
ma érdekes jelenségre lettem figyelmes: amikor pont balról világított a kijelzőre a nap, kicsit rózsaszínes volt a kijelző, és az ujjam által vetett árnyék igazából egy kicsit világosabb, sárgásabb felületet eredményezett.
pluszba még az ujjlenyomató is kilátszott. de ha fordultam vele 20 fokot, akkor már semmi ilyen nem látszott.
kíváncsi leszek, hogy produkálja-e majd fólia nélkül is (már érik a leszedése)
-
Quverto
tag
Köszi, hogy felraktad ezt. Nagyon gondolkozom, hogy en is felrakjam az s10+ ra, csak felek par dologtol.
Ez mennyire zabalja jobban az akkut?
Kepernyobeegessel jarhat ennek az appnak a hasznalata?Btw kepernyobeeges ellen hogy lehet vedekezni? Fenyero automatikus, szinte minden fekete tema ugyileg. (Telefon, messenger, youtube, stb kiveve a Chromeot nem tudtam feketere megcsinalni meg) de pl hatterkepet nem szoktam naponta cserelni. Bar nem is megy egesznap bekapcsolva a kijelzo.
Mi a velemenyetek errol?
Valaszokat elore is koszi.
-
Viper26
nagyúr
-
Teal'C
veterán
Nos bár meg nincs meg a telefonom de azért a note9 en sikerült kitesztelni az appot ami értesítési ledként működik a kamera körül.
Play áruház: AOE Always On Edge
Ezekkel a beállításokkal megy az appok beállításnál legyen bepipálva a system app. Ha minden meg van mentés és kilép majd újraindít. Brutál jól néz ki!!! -
-
joey04
titán
Nem tudom miért kell bármelyik oldalról bizonygatni, hogy egyik vagy másik MINDENBEN jobb, és ha valami előnyt hoznak fel, azt AZONNAL cáfolni. Az iOS fluidabb és egységesebb, de ez az előnye pont a hátrányából következik, vagyis, hogy zártabb és korlátoltabb. Akit nem zavar egy korlátozása sem, az jobban jár egy szifonnal, akit valamelyik is zavar a mindennapi használatban, az jobban jár egy droiddal (sőt, az jobban jár egy 60k-s xiaomival is, mint egy 600k-s csúcs szfonnal). Ilyen egyszerű ez, ezt kéne megérteni, és el lehetne kerülni a felesleges vallási vitákat.
-
Ja, ne is vegyél szerintem.
Nézd már meg miket írtam le és egy kicsit gondolkozz rajta. Semmi okostelefon funkció nincs korlátozva. Egy csomó gyártónál alapból kb így működnek a telefonok (pl xiaomi, huawei). Itt csak olyan dogokról van szó, melyekre alapból nincs szüksége a felhasználók 99%-ának. De csak tényleg át kéne gondolni a hőbörgés helyett.
Egyébként milyen korlátozásokról beszélsz? Kíváncsi vagyok, mert csak nagyon kevés pont korlátoz ott valamit.
1. itt nincs semmi korlátozás, csak éppen nyersz extra akkuidőt
2. elesel pár funkciótól a facebook és messenger appok esetén, melyek zabálják az akkut (nincs köze a telefonhoz, mindegyik telefont merítik!)
3. itt sincs semmi korlátozás, ráadásul extra funkciót kapsz a browserhez, mert a samsung pass működni foig
4. igen, itt korlátozod a játékokat, de MINDEN telefont gyorsan merítenek a játékok. Sok "flaghship" azért bírja tovább a játékokkal, mert csak eleve fHD-s a kijelzőjük! De nézz rá az iPhoneokra, azok sem bírják tovább a játékokkal, pedig azok is csak fHD-sak
5. ja, itt korlátozod a Bixby-t, amit 99%-ban amúgy sem használsz. Vagy ha igen, hagyd bekapcsolva, de kétlem, hogy az átlag magyarnak kell egy állandóan figyelő asszisztens, amihez csak angolul tud beszélni (de ha nem figyel, akkor is ott a gomb, amit ha nyomva tartasz, figyel!).
6. Állandó BT és wifi scan. Erre szükséged van? Akkor hagyd bekapcsolva. Az égvilágon semmi negatívumot nem tapasztalsz, ha kikapcsolod (azon kívül, hogy nem fogja a google tárolni méterre pontosan, hogy mikor, merre jártál, amikor nem lát rád műhold).
7. Nearby Device Scanning. Na ez aztán az iszonyat fontos funkció, amit a telefon életében legfeljebb egyszer használ az átlag felhasználó, cserébe ez is meríti egy kicsit az akkut, ha bekapcsolva hagyod. Ha szükség van rá, fél perc bekapcsolni.
8. Ezzel nincs semmi korlátozás.
9. Csak azoknál az appoknál csinálja meg mindenki, amelyiknél amúgy sem kell háttérben mobilnet, meg nem aklarja, hogy küldje az értesítéseket, meg nem akarja, hogy a háttérben fusson. Vagy te hogy gondoltad?
10. Itt az a korlátozás, hogy nem mondhatod a telefonnak bármikor, hogy hello, google. Ha kell, meghagyod a widgetet.
-
SeatZola
őstag
Azért akadozások, mikro laggok előfordulnak mindenkinél: [link]
Legfeljebb az adott felhasználó azt nem veszi észre vagy nem zavarja. Ennyi.
Egy biztos: teljesen hibátlan, mindenkinek egyformán megfelelő telefon nincs és nem is lesz, hiszen mindenkinek más a preferenciája. Maximum jó vagy rossz döntés van, hogy azt veszed-e meg magadnak, ami a te személyes igényeidnek a legjobban megfelel. -
-
PeteePeti
őstag
Na a Pitaka nem tököl! Már küldtek is csomagkövetés számot a Aramid tokra! Remélem hét elején ide ér majd! DHL intézi!
-
PeBB
csendes tag
Btw! Van olyan aki előrendelt és már megjött neki a füles?
-
PeBB
csendes tag
Áve! Valaki meg tudja mondani, hogy miéft nem ébred fel a kijelző értesítés esetén?
Másik... Az edge értesítéseknél meg csak az üzenetek és a snapchat ami felébreszti... messenger üzinél, hogy lehet beállítani? -
SeatZola
őstag
Az egyik Samsung Store tulajdonos barátom mutatott egy hihetetlen egyszerű, de tökéletes megoldást arra, ha zavarna videó nézés közben a kijelzőn kamera lyuk: úgy fordítod a telefont, hogy nem balra fent van a lyuk, hanem jobbra lent és már nem is olyan zavaró. Kicsit becsapja a szem az agyat. Kipróbáltam és igaz.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok! Korábbi hozzászólásomban írtam hogy, cserélném az iPhone-t S10-re, de most látok olyan véleményeket, hogy az iOS azért gördülékenyebb. Elsősorban azoktól kérdeznék akik iPhone-ról vàltottak S10-re, hogy ténylegesen érezhető, hogy nem annyira fut "simán" a rendszer? Köszi: Balu
-
kelzsoca
félisten
válasz
mark939 #2092 üzenetére
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy médiatartalmat hogyan lehet úgy megnézni rajta, hogy ne idegesítsen a teljes képernyő hiánya vagy a bevágás ottléte.
Egy gombnyomással, ha nagyon zavarna.
(#2087) kchris78
Előfordulhat, hogy beakad egy process, de a helyzet már nem olyan rossz mint régen volt.
A háttérben futó adathasználat kezelhető/tiltható az alkalmazásoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!