Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djapor96
senior tag
válasz kazmerr #5234 üzenetére
gyorsabbak voltak mint az S2-nél
Hama -hama egy SetCPU-s, BLN-es kernelt ide!!!
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
-
sagit
veterán
frissült a tegrak app, LPY cfroot kernel-el is lehet oc-t használni cpu-ra és gpu-ra is
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
djapor96
senior tag
-
djapor96
senior tag
Nem kell neki a cf-root, mobile odinnal rootolt LPFen is simán megy a procihúzás....
Fel is rántottam 1,552 Ghz-re.... köszi
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
lefkosia
őstag
Hívásrögzítő programok közül melyiket ajánlanátok?
The Truth Is Out There
-
milanmylo
aktív tag
Sziasztok! Elgondolkodtam ismét a Note vételén, mivel holnap fél áron adják a telenornál ami megfontolandó.. Minimális havidíjért 77 ezer forintért el lehet hozni. A kérdésem annyi, hogy a telenoros note független? (sokszor hallottam, hogy a szolgáltatótól vett telefon is befogad bármilyen sim-et) Mivel t-mobile-os vagyok létfontosságú kérdés. Privátban is megköszönném ha tudtok ebben segíteni! Előre is köszi!
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
djapor96
senior tag
Valaki az új ázsiai cuccokat nézte már? Lp8/lp9 milyen a modem?
-
fujifilm1
senior tag
válasz lefkosia #5260 üzenetére
Szia.
Nekem a totalrec nem jott be. Tul sok memoriat es procit fogyasztott, es 2szer fczett es tul bonyi a sok lehetoseg.
Meg draga is.A TheMIDTeam 1.3 romban mukodik a call rec feature - ahogy sok masikban is-, csak kell egy progi ami minen hivasnal automtice elinditja.
En ezt valasztottam: "CallRecorder S" from DSoft a Google Playrol.
Ez egyszeru.( Stealth modeban hasznalom)
6 MB ramot eszik, teszi a dolgat.
Kicsit halk a tuloldal bizonyos kimeno hivasnal, de az Audacity "compress" effect tokeletesen javitja. (2szer kell raereszteni.)Imadom a Note-ot. Soha ilyen jo telo nem volt.
Udv. R
-
premete
veterán
"Feketézés" a "sötét" oldalon: Rocket rom v2+ Galaxy SIII téma:
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Soni84
tag
Sziasztok!
Tegnap én is Note tulajdonos lettem, egy SGS2 után!
Álom ez a telefon!! Kicsit szokni kell még a nagy kijelző használatát, de nem lesz vele gond!A kijelző a leggyönyörűbb amit valaha láttam, simán maga mögé utasít bármelyik másik telefont, ám egy hibát észrevettem amit nem tudok hova tenni.
Ha böngészőből(stock vagy dolphin, mindegy) nyitok meg egy youtube videót desktop módban, és felhúzom a minőségét 720-ra vagy 1080-ra, akkor vízszintes csíkok jelennek meg és táncolnak a képernyőn, de csak sötétebb részeknél. Világosnál nagyon nehezen látni.
Ugyanez a videó a youtube applicationban tökéletesen működik(viszont nyilván nem olyan jó minőségű)
Tudja valaki ez miért van? Stock Gingerbread ROM van rajta, a kijelző egyébként 5-ös minden másból. -
Cyberpunk
félisten
Nálam jelentkezik, de érdekes mód nem mindegyik videónál. A másik meg a gamma problémák miatt van, sötét jeleneteknél kis négyzeteket rak be a képbe, ez olyan mint amikkor szárul van tömörítve a film. Biztos láttál már ilyet. A másik a szürke árnyalatoknál felfedezhető sávosodás, és színátmeneti gondok. Ez meg azért van mert 16 bit-ben számol.
Nagy általánosban ezek a hibák szoktak előfordulni a kijelzővel kapcsolatban.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Soni84
tag
válasz Cyberpunk #5283 üzenetére
a kis "kockásodást" azt hallottam, de az enyémen még nem fedeztem fel. Egyébként azért sem értem a dolgot, mert Galaxy S1 -nél és S2-nél ugyanannál a videónál semmi probléma nem jelentkezik. Az egyik Gingerbread, a másik ICS.
Ez azért szomorú, mert nem azért vettem ilyen telefont ekkora kijelzővel, hogy a gyenge minőségű youtube videókat nézzem az applicationból. Régen volt egy olyan app hogy JetVD, ami engedte 720p-ben meg 1080-ban játszani a Youtube videókat, de sajna már régóta leszedték a marketről. -
exelsior1
senior tag
Megőrülök!!! Most alig 70-ért vehetnék egy telenoros Note-ot, és legfeljebb otthagynám a T-mobile-t és lenne kb egy 50-essel több pénzem Persze, sajnos nem látunk előre, így nem hibáztatom magam, most a világ a hibás.
Galaxy S10
-
kchris78
veterán
szerintem ezt előre lehetett ha tudni nem de legalábbis sejteni hogy ha van is nekik készlet nem ezen a napon fogják eladni, ez az akció nem arról szól hogy a Telenor 70-et bukjon telefononként, hanem a régebbi eladhatatlan típusokat kisöpörjék, amiket már ha töredékáron eladnak már az is jó... Kíváncsi vagyok szombaton hogy fognak alakulni a note/sgs2/egyéb nagy értékű telefon készleteik! Mert ha akkor már lesz nekik készleten, az picit necces, nem hiszem hogy péntek-szombatra érkeznének hozzájuk szállítmányok (inkább hétközbenre valószínűsítem ).
Érdekességképp: elvileg a T hálózata ugyanúgy HSPA+, legalábbis vannak ilyen celláik. Ki az aki T-s hálón mért 7Mbitnél nagyobb letöltést ezzel a telefonnal? Szabvány szerint a telefon tudja az akár 21Mbitet de a 14.4-et biztosan szóval csodálkozom hogy nekem sosem ment 5-7 fölé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest