Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz Neferty #5097 üzenetére
Az SGS nekem is fürgébb.. pedig azt mondták hogy a note gyorsabb lesz meg minden, de cm9-el az sgs mindenhol folyamatos. Home gomb megnyomására hamarabb kapcsol be, hamarabb lép ki az asztalra a programokból (bár elindítani viszont a note indítja gyorsbban őket akkor azon pl a quicpic is gyorsabb, viszont a note meg gyorsabban fordul el. De ez most Note gyári ics vs SGS cm9 meg nem lehet így lemérni, de szerintem ilyen általános sebességérzetben már a note se rossz
-
novinyul
veterán
Tegnap kapott új kijelzőt a Note.m Most legalább nem sávosodik a kijelző,viszont sikerült a rezgőmotort elcseszni Tisztára olyan a hangja mint egy traktornak Holnap vihetem vissza újra
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
kchris78
veterán
nem értem a kék problémát. ha fehér jelenik meg a kijelzőn (márpedig ha valaki simán netezik nem inverz mód) akkor az a kéket is igénybeveszi (mint ahogy mindegyiket) tehát ez a kék dolog necces.. persze ha fehér van akkor legalább egyszerre amortizálódnak a subpixelek .
-
skyli
senior tag
Nem tudtok valami jó modemet LPY alá? Nekem a wifi szar ezzel.. Szerintem gyenge a jel és folyton újrakapcsolódik a szobámban.. Ááááá de tényleg most már nagyon rossz... mi miatt lehet? 1-es 2-es erősségü a wifi és néha ha a kezembeveszem v arrébbrakom rögtön lekapcsolódik és ilyet csak az ics óta csinál :/
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Én feltettem az újabbat, többet nem is kapcsolódott a wifihez, úgyhogy nem ajánlom az LR1-et sem helyette.
Kipróbáltam a backup visszatételét cwm recoveryből, visszapakolás közben egyszer csak kiírta, hogy nem tudja írni a systemet, és többet el sem indult a készülék, csak állt a samsung n7000 stb. feliratnál.......Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
skyli
senior tag
-
premete
veterán
válasz kchris78 #5113 üzenetére
Amivel a mentést csináltam, a ZSLPF-ét.
@skyli: nincs normális kernel, de nehogy már egy mentést ne lehessen visszatenni ugyanarra a telefonra. Végül valahogy visszaszenvedtem rá a gyári T-Mobile-os romot mindenestől, factory resettel wipe all, stb. minden volt.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Ignarus
csendes tag
Sziasztok!
Most jött el az ideje, hogy komolyan megfontoljam egy Note vásárlását. A képernyő mérete az, ami miatt majdnem biztos vagyok abban, hogy igen. Vajon 2012. május végén helyes döntés ez? Lécci, aki már hosszú hónapok óta használja írja meg az összegzett tapasztalatait. Méretileg, meg egyébként. Rossz tulajdonságok, amik előjönnek, (mindenkinél). Hibák, amiket csak utólag lehetett felismerni. Tudom, hogy lerágott csont, de mára már tudható az, amiről novemberben még mindenki csak lelkesülten találgatott. Egyébként azzal a csomaggal (két éves hűség), amit amúgy is használnék, most nulla forint lenne megvenni.
Kösz. -
premete
veterán
Nehogy már az ICS-t samsungon csak Froyo-kernellel lehessen használni, mert elsírom magam a samsung helyett.
@ Volt nálam rootoláson HTC Sensation, 2 hetes és tele volt porral a kijelző, állandóan fagyott, ha gyári, ha főzött rom volt rajta, de ez nem vigasztal és nem csökkenti a samsung "érdemeit" a frissítés és a kijelző anomáliák terén.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
skyli
senior tag
Mobile odin biztonságos LPY alatt? Vagy használjam a pc-set? Csak modem.bin-t akarok flashelni.
Recovery-t egyenlőre így hanyagolom mert nem cm9, vagy ez(elvileg ezek biztonságosak)
Viszont tök jó hogy kiadták a forrást köszi az infót -
skyli
senior tag
Na, elvileg biztonságos Szóval nektek melyik modem vált be a legjobban? Pannonos vagyok, ha számít
-
WaterWave
veterán
válasz Ignarus #5117 üzenetére
nulla forint, de havonta fizetsz 10k-t ha nem többet 2 évig...
24x10... tényleg megéri .D• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
novinyul
veterán
Pénteki Telenor akcióban a Note-a is 50% kedvezményt dobnak
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
miauut
tag
válasz Ignarus #5117 üzenetére
Vedd meg, nekem tökéletesen megfelel. Ha maximalista vagy, akkor semmi sem lesz jó. Ha a földön jársz, akkor tökéletesen fog működni. Az apróbb hibákkal együtt lehet élni. Én Xperia 10-ről váltottam, nem bántam meg
Miauut
Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note
-
premete
veterán
válasz Everman #5130 üzenetére
CM9 az nálam sem játszik, az olyan adathalász kínai romok, mint a miui meg pláne; nem vagyok nagyigényű, csak lehessen legalább az adatokat kitörölni a készülék tönkremenésének rizikója nélkül, és ne kelljen fényképezésnél a kék ruhásokat levetkőztetni, nehogy a kijelző beégjen.
Tegnap kezembe került egy One X, borzasztó gagyi egy cucc az is, ráadásul merül, mint az állat, sim nélkül is, a gazdája adja is vissza a webshopba 8 napon belül.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Ignarus
csendes tag
válasz kchris78 #5126 üzenetére
Köszi annak, aki válaszolt.
Ezen a "nulla forint két évig magas fix havi díj" dolgon már én is gondolkodtam, és elvileg igazad van. De mi van akkor, ha mondjuk a legmagasabb díjcsomag bevállalásával (tegyük fel havi X forint) adják ingyen, és az X forint száz százalékban lebeszélhető, lesms-ezhető plusz van benne 3 GB. Én ezt az X forintot mindig lebeszélem évek óta, vagyis ennyit mindenképpen fizetnék egyébként is.
Így kérdeztem, hogy megéri-e szerintetek? decemberben iszonyatos áradozás volt, most úgy tűnik, mintha kicsit kijózanodott volna a tulajdonosi kör a mézeshetek után... Vagy ugyanolyan jó birtokolni a Note-ot, de most már a hétköznapi részletek megbeszélésén van a sor?
És hadd kérdezzem meg újra, hogy van-e olyan hiba ami szinte mindenkinél előjött? Mi derült ki "lakva", több hónap után?
-
kchris78
veterán
a hajlitas miatt akar lemaszni? nem azert mert SLCD2 és nincs pentile? olvastam eleg sokaig a OneX topicot es olyan screen-on idoket irogattak be ami itt egy kis odafigyelessel (invert google appsok telepitese, etc..) eleg nevetségesnek mondható...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1669179 egy újabb brick.
nekem a CM9ben van a legnagyobb bizodalmam, a MIUI még ha nem is adathalász (honnan ez az info?) de gagyi, fehér háttér AMOLEDen . Főleg hogy _kiadták a note droid forráskódját_ . A speakerphone hiba már orvosolva is, a többi hiányosság javítása is várható ennek segítségével.Egyszerűen nem hiszem el hogy a TouchWizben nem oldották meg azt hogy 320dpi-n kívül más felbontást használ az ember azt lekezelje.. Vicces hogy 5.3" a kijelző és annyi információ lenne rajta vele mint az előző 4.3"-as Sensation-ömön... (global megoldás lehet csak alternatíva, az hogy minden alkalmazásban ha van rá lehetőség kicsire veszem a betűméretet az nem ér)
-
skyli
senior tag
válasz premete #5140 üzenetére
Na feltettem én is az LR1-et (amit te is) Eddig van wifi mobil odinnal hamar felment. (1-es 2-es a wifi de ez itt normális csak az nem hogy szétkapcsolódik.. (2 emelettel lejjebb a garázsban van a router). Szóval eddig gyári lpy rootolva de cwm nélkül és lr1 kernel. Idáig jó
-
a.sebi
őstag
Képzeljétek nem javitjak egyébként a noteomat mert alliolag beázott....kuldtek képet az also nedvesség jelző enyhe rozsaszin allapotu. ?.. A fenti hibatlan a tolto csati koszos és korrodált......mi a faszt csináljak......efektive nincs baja a telefonnak csak valoszinuleg pára érte......ennyi.....baja sem volt nagyon egyszer belilult a kép....ennyi......teszek fel képet....tanulsagos lehet.....
-
a.sebi
őstag
http://kepmegosztas.com/kepfeltoltes.php
-
a.sebi
őstag
http://kepmegosztas.com/kepek/note-samsung-szerviz-megvonta-a-garit/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.