Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz sunboy81 #17149 üzenetére
4.31 es kernel linket LSC re kaphatok? Az xda-n nem látok linket.
nggabi : van új de link még nicsSzerk: Az új 4.31 kernel
Akkor lehet hogy ezt nem kellene letölteni.[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
sunboy81
tag
-
gery2123
őstag
válasz nggabi #17154 üzenetére
Még nekem se volt,de már leszedtem, és fel is raktam, most optimalizálja az alkalmazásokat.
Ma nagyon jó aksi időt értem eddig el 3 óra pár perc,30 perc hívás, és 30 % aku még.( 4...39b kernel)
Szerk: az első tapasztalatom az hogy sokkal gyorsabban betöltött a home screen,...[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz DeathAdder #17156 üzenetére
Én szoktam neki nyomni.
Ahogy érzem simább lett a rendszer.(lehet placebo,vagy csak az újraindítás)-- PSN_ID: GerY2123
-
zsoltti
senior tag
Van AOKP ROM alá hívásrögzitő mod?
-
DeathAdder
veterán
4.31 -el kikapcsolt kijelzővel 7 óra után -10%. Ez mennyire nemjó?
Hálózaton voltam, de semmi adaforgalom, vagy wifi nem volt bekapcsolva.. -
gery2123
őstag
válasz DeathAdder #17160 üzenetére
Szerintem jó eredmény, nekem 7 óra, 51 perc kijelzo, 5-6 perc hívás, folyamatos 3g és hatterszinkron, minium fenyero és 71 %. Az 50 perc kijelzo szinte net, és viber csevegés. 4.31 kernel. Eddig tetszik amit látok.
[ Szerkesztve ]
-
Tippmix46
senior tag
válasz gery2123 #17161 üzenetére
nem igazán értem azt, hogy itt a fórumtársak miért veszik le annyira a fényerőt...ez a teló, ahogy a többi is nem kis fényerővel ad szép kijelzőképet, hanem min. 2/3ossal...nem fogom azért levenni a fényerőt, hogy elmondhassam, este 10% helyett 35%on dugtam a töltőre a telót...így is, úgy is minden este töltőre rakom és legalább végig szép kijelzőt nézhetek...
-
gery2123
őstag
válasz Tippmix46 #17162 üzenetére
En se azért veszem le a fenyerot hogy 10 percet sporoljak vele, hanem azért mert korán reggel a munkahelyen elég, ilyenkor már én is automatan vagyok. Mondjuk én este is leveszem ha úgy érzem hogy a minimum is elég.
De akárhogy nézem nekem sokkal simabb a rendszer az új kernel - el.-- PSN_ID: GerY2123
-
DeathAdder
veterán
válasz gery2123 #17161 üzenetére
Nem tudtam mi a jó eredmény, mert mindig lefekvéskor feltettem, felkeléskor levettem a töltőről, de most nem úgy alakult. Csak gondoltam, hogy ilyen 3-5% -ot fog esni, de ha jó eredmény, akkor rendben
Ami a fényerőt illeti, este nekem is minimumon van, mindig máskor maximumon (bár napsütésben sem a legjobb + a fólia is rá tesz egy lapáttal)
-
Kapanyél
őstag
Ezért jó CM-et használni, mert abban az adott luxra beállíthatod a megfelelő fényerőt. Nincs olyan, hogy túl sötét vagy túl világos lenne.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz DeathAdder #17167 üzenetére
De az csúszka, CM-ben meg az automatikus fényerő értékeket tudod beállítani, hogy mikre álljon be az adott fényértékek mellett.
Egyébként meg akkor ki kell kapcsolni az automatát és fönt a status bart kell húzogatni.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Nazara
őstag
válasz Tippmix46 #17162 üzenetére
Pontosan ezért tartok magamnál külső akksit, bátran használom, habár akksi nélkül is elég lenne, azért néhány kivételtől eltekintve, nem tudom olyan sokat nyomkodni konnektor nélkül, hogy lemerüljön.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
aizen92
addikt
nem tudjátok melyik samsung bolt az ahol kilehetne próbálni a telefont wifivel is??? mert nagyon idegesítő h képtelenek a mediamarkt és egyéb szenny lehúzós boltokban bekapcsolni a wifit. az Alleeban akartam pár hónapja kipróbálni de ott se volt wifi. és mivel rengeteget netezek ezért egyik fő szempont lenne nálam tényleges működés közben látni a gépezetet. Válaszokat köszi és bocsi az offért
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz Tippmix46 #17171 üzenetére
csak annyit akarok megnézni hogy egy iphone 4hezt képest ( persze tudom hogy összehasonlíthatatlan a két telefon ) és a Note 2höz képest milyen ezen a kijelzőn netezni milyen gyors stb. ilyenek , mert főleg wifit használok, rengeteg cikket olvasgatok, esetenként ilyen 20-30 oldalas tanulmányokat is, amit szükség szerűen nem akar az ember kinyomtatni, így egyfajta e-booknak is használnám. ( iphone 4ről szeretnék váltani, mert a kicsi kijelzőtől kiég lassan a szemem, mivel az arcomba kell tartani h lássak is valamit. )
még egy olyan kérdésem lenne akkor hogy használtat érdemes venni? vagy nem ajánlatos. ( az zavar h a note 105, a note 2 meg 135 nem túl nagy az árkülönbség )
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
nggabi
félisten
válasz aizen92 #17173 üzenetére
használtban 1-et érdemes, újban meg 2-t a kiállított darab úgyse mérvadó, főleg ics-vel. ha iphone(szerű) szmúszságot akarsz akkor a 2-t veszed. ha inkább spórolnál 50-60kt akkor az 1-et, viszont itt azért van h gondolkozik a rendszer 1-2 mpet. a te döntésed
"szenyor dzsíííí"
-
puskint
tag
válasz aizen92 #17173 üzenetére
Megkockáztatom, hogy netezni és olvasni a 3 telefon közül a Nota1-en a legjobb. Egyrészt szélesebb a Nota2-nél és élesebb is a képe, az internet-elérése pedig nagyon rendben van (nem vettem észre, hogy a Nota2 gyorsabb lenne.)
Akik max. fényerőn használják a Nota-jukat, el ne menjenek megnézni a boltokban kiállított S3-asok képernyőjét...
-
DeathAdder
veterán
Új kora óta most cseréltem először fóliát a kijelzőn kb egy év után.
Hihetetlen mennyivel szebb lett a kijelző, pedig így is javarészt tokban volt tartva a telefon és mindig simogattam, de mégis valahogy elmattul idővel az fólia. Nem is gondoltam, hogy ez ennyit számít(#17173) aizen92 - Note 2-ből csak a szmúszsága és a ceruzája kéne. Gyorsnak gyors a netezése és szerintem is a 16:10 miatt jobb élményt nyújt mint a kettes
-
puskint
tag
válasz DeathAdder #17177 üzenetére
A Nota2 smooth-ságáról csak annyit, hogy TW-rommal kb. annyira smooth, mint a Nota1 CM10-zel.
-
nggabi
félisten
válasz DeathAdder #17177 üzenetére
én lesz@rom, karcolódjon csak a kijelző, az a dolga am miért jobb a note2 ceruzája? próbálgattam már párszor de nem éreztem h jobb lenne.
más: valami LSE-t böfögtek be fészen. mit tudtok?
"szenyor dzsíííí"
-
puskint
tag
válasz DeathAdder #17181 üzenetére
Van. Én utoljára már nem is tudom mit raktam fel (talán a Stunnert?) és egész jól mozgott.
gery2123: Épp ezt mondtam én is, csak egy jó kis rom-ot kell feltolni a Nota1-re.
-
gery2123
őstag
Akkor csak nekem nem jött le Innen látszik hogy fáradt vagyok.
nggabi: hol van az az LSE pletyka?-- PSN_ID: GerY2123
-
nggabi
félisten
válasz DeathAdder #17181 üzenetére
épp ez az h nem tudod csak egyféleképpen visszatenni.
gery: face-en, note group. de semmi konkrétum, sztem csak találgatás.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
hongkongban van official jb?
anyone want to try the HK official 4.1.2 rom zslm5 n here is the download ****
unzip password: bbs.52samsung.comazt írják ez is csak valami leak, nem hivatalos
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
djapor96
senior tag
válasz puskint #17182 üzenetére
Stunner 2-t vagy a korábbi ICS Stunnert?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
kiskornel
addikt
Nem tudom, hogy kellene keresni a neten... szóval egy olyan app-ra lenne szükségem, ami fél óránként, 15 percenként felcsatlakoztatja a notet a wifire 1 perc erejéig, majd lecsatlakozik.
És ne kelljen rootolás hozzá.
Be lehessen állítani reggeltől du 4-ig csinálja ezt.Egyszer megtaláltam a playstorba, de aztán már nincs meg...
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Darellus92
aktív tag
Sehol nem találok 1280x800 as álló (!) képeket. Zárolt képernyő hátterének szeretnék keresgélni képeket. Tud valaki valami linket?
HTC = Help This Company
-
Kapanyél
őstag
-
winhelper
tag
válasz Darellus92 #17193 üzenetére
Goggle kereső/képek/wallpaper/speciális keresés/nagyobb mint 4MP.
Én is próbáltam pár Play alkalmazást, de nem nyerte el a tetszésem a képek minősége.Galaxy S4 (LTE) i9505 5.0.1
-
tt124307
tag
válasz Darellus92 #17191 üzenetére
Itt talátsz 800 x 1280-ast is: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1445433
[ Szerkesztve ]
-
2ofthem
aktív tag
Sziasztok!
Vásárolnék a Note-omhoz egy ilyet:
http://www.interstore.hu/termek/Kingston-MicroSD-card-HC-64GB-CL10-p4684915.html#desc
Valaki már írta hogy tudja kezelni, mi a véleményetek róla? Ennél olcsóbban nem találtam sehol. Ha esetleg valaki tud kérem küldjön privátban egy linket.
Illetve biztos van más is akit érdekel nagyobb tárolókapacitás
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest