Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz Tippmix46 #15483 üzenetére
szia.
1. gyári 4.0.4 van és nem hivatalos, de jól működő 4.1.2 is. nem nehéz felrakni. s3 romot nem rakunk note-ra
2. nekem teszt mkv-im vannak, azokat viszi szépen. fullhd-sak,de csak olyan 200mega körüliek. ha engem kérdezel sztem nem lesz gond a lejátszással.
3.ezt passzolom."szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz Tippmix46 #15485 üzenetére
4. a jb leakben megy, igen. egyébként kb ugyanaz a szoftver mint a note2 és s3 esetében, tehát minden új fícsör megvan itt is.
5. ezt szinte minden androidos telefon tudja.
viszont, ami lényeges. gyári garis telefont vegyél, tehát legyen még rá legalább 1 év vagy több gyári gar (2 év eredetileg).
láttam a note2 topikot is, a note 2 a több ram és nagyobb akksi miatt jobb, kijelző határeset. ára viszont jóval durvább mint az 1nek. nehéz döntés
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz Tippmix46 #15487 üzenetére
4 gigánál nagyobb filet nem tudsz bemásolni a telóra vagy a kártyára. ezt ext-re formázott pendriveról tudnád max lejátszani, vagy usb-s hddről. nehéz ügy, az ntfs-t alapból nem látja a teló. viszont ezzel a másik két telón is gondod lesz, szal ez a döntésben ne befolyásoljon.
azért ennyire nem lesz egyszerű, de kb igen. letöltöd, odinnal felrakod, örülsz.
nekünk még csak olyan 4.1-es rom van ami teszt verzió. de azon kívül h nem adták ki még hivatalosan semmi gond nincs velük. [link] itt el tudod dönteni h mennyire egyszerű felrakni, videó is van h mit tud kb.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz Tippmix46 #15490 üzenetére
igen, ha kisebb filmek vannak azokból annyit raksz fel amennyi ráfér
a legtöbb bolti garis jah, gyári garisat alig találni. de azért lehet, pl olyan szolgáltatósat amit papírral is tudnak igazolni h nem részletre vették. a szolgáltató függőkre is 2 év gyári gari van (sokszor rosszul tudják az eladók is), viszont itt benne van a letiltás veszélye is, erre is figyelni kell.
kungzi: sztem nincs az a pénz viccet félretéve: olyan 15-20k-t emlegetnek amennyit még rádobnának a cserére. lehet jobban jársz ha eladod és kpra veszel note-tot.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Nazara
őstag
-
Nazara
őstag
válasz Tippmix46 #15600 üzenetére
Na, ez jó hir, üdv!
Letölteni ugyan nem tudod őket net nélkül, de a Google Play webes felületén kiválaszthatod a telepiteni kivánt alkalmazásokat, és a teló amint wifi-t észlel, le fogja húzni őket.Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Nazara
őstag
válasz Tippmix46 #15610 üzenetére
Sajnos egyetlen androidos okostelefon sem ébreszt kikapcsolt állapotban. Félmegoldás a repülő mód erre az esetre.
Szerintem fusd át az első hszt, mert sok érdekes infót tudhatsz meg a gépről.
[ Szerkesztve ]
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Nazara
őstag
válasz Tippmix46 #15612 üzenetére
Lekapcsolódik mindenféle vezetéknélküli hálózatról, és kikapcsolja az antennáit, nem csörög, és a fogyasztás is nagyon minimális. Mondjuk manuálisan pl. Wifit ekkor is vissza tudod kapcsolni. Ha keres valaki, úgy tudom, hogy azt szolgáltatói sms-ből tudhatod meg, ha aktiválva van, pl: T-mobile küld egy rövid üzenetet, hogy ez, meg ez keresett ekkor és ekkor. Többiekről sajnos nem tudok nyilatkozni.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
nggabi
félisten
válasz Tippmix46 #15670 üzenetére
hát igen, a nóta még mindig tekintélyparancsoló ha előkapod
1 4.1ben igen
2 4.1ben igen de net kell hozzá, magyarból nincs offline még
3 home gomb hosszan, balra húzod amit be akarsz zárni vagy feladatkezelő
4 a tw nem fordul el, ez ilyen
5 gyárit, abból is 2 féle van, mindenképp ki kell próbálni a telóval
6 drága a dokkoló nagyon 10-14khito: nincs belőle oc-s.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Kapanyél
őstag
válasz Tippmix46 #15670 üzenetére
1.) Az a legkirályabb, hogy most már magad is kipróbálhatod!
2.) Dettó.
3.) Menüből az alkalmazásoknál a futó fül, egyébként meg home gomb hosszan és megjelennek a gyorsítótárazott appok. Ha elhúzod, kilövi. Nem kell egyébként ezzel foglalkozni. Ha kevés a RAM, kilő magának pár dolgot, amik úgysem futnak aktívan a háttérben.
4.) Alap TW launcher nem fordul el. Van rá hack, de inkább válassz komolyabb launchert (GO, Nova, Apex, TSF, stb...)
5.) Gyárit. Töltő ehhez is kell és csak a hw dekódolt videók mennek ki.
Ha kijön a gyári frissítés, akkor a KIES lefrissíti, vagy ha működik az OTA, akkor WiFi-vel megy magától is.
De egyszerűbb és biztonságosabb, ha letöltöd a hivatalos FW-t a Sammobile oldalról és ODIN-nal rátolod izomból. Még tök kezdőknek is megvan 40 perc alatt. Amúgy 3 perc.[ Szerkesztve ]
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
nggabi
félisten
válasz Tippmix46 #15673 üzenetére
én megértelek, de nincs választásod. ugyanannyi felrakni odinnal a hivatalosat mint a kiszivárgottat. tehát magyarul most a semmire vársz... odinban betallózni a romot és felrakni is kb annyi mint cwm-ből... ha nekifekszel max fél óra alatt megvagy vele.
ha kapsz is OTA-n frissítést az szép, de mivel mindenképp kell a reset nem fogod megúszni a berhelést. gyári kernelen ugye nem kéne resetelni. felmegy wipe nélkül is, de utána meg minden bajod lesz vele, merülés, laggok stb.
akárhonnan közelítjük meg a kérdést a berhelés alap
"szenyor dzsíííí"
-
206 cc
senior tag
válasz Tippmix46 #15692 üzenetére
Szia!
BUÉK!...és üdv a táborban!
1. mivel repülő módban nem működik semmi ha csak te nem nyomogatod ez természetes,hogy nem merül.
2. a töltő nyomja bele ugye 1A -rel az anyagot és az akku 2500mA-es ez szintén rendben lenne...
3. ezt nem igazán tudom engem nem zavar..gondolom rom szinten van belekódolva...szvsz ez jó
4.nincs rá led visszajelzés,de ennek spec nincs is sok értelme addig töltöd amíg van rá idő vagy fel nem tölt ...lekapcsol a töltő automatikusan..
5.nincs led, van progi amit feltéve a kijelzőn lesz infó ezekről (NoLed,iLED....
6.nem fontos szvsz....
7. mi is az üzenet?
8.fólia meghatározza..karcos...csere
9.hivatalos forma...a szolgáltatónál mikor kijön tudod frissíteni ota-n...
Hirtelen ennyi,de van itt sok segítőkész tag "hallgasd' meg őket is...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
hito
nagyúr
válasz Tippmix46 #15843 üzenetére
Azert meg a nagy ledorongolas kozben megjegyeznem, hogy a galaxy tabrol volt szo, nem a noterol Ugy latom Neked is gondjaid vannak a szovegertelmezessel Szerinted akkor keresnek noteot ha azt fikaztam volna?
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest