Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
aha, felhívtam őket és elmagyarázták... 140 körül van Vodafon zárral, 155 körül hálózatfüggetlen külföldi import, 200 fölött pedig a gyári garis... fasza 200 már egy kicsit soknak tűnik, pláne hogy nem is vagyok benne biztos, hogy a Note 1 után az S4 active vagy az Note 3 közül melyik legyen az újdonsült zsebtárs...
-
killerjohn
addikt
Na, megrendeltem b-telből a fehér gyári garisat, és azt mondták, hogy nagykerből hozzák. Annak ellenére hogy minden más bolt azt mondta, hogy már a nagykerben sincs - kíváncsi leszek mi lesz ebből
Köszönöm a segítséget!
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
remélem is Az S2 nagyon állat volt, de azóta ez a szappantartó design, istenem... Imádom a Note1-emet, csak kézben fogni ne kellene...
szerk: milyen ROM-al toljátok? hadd zúzom szét már az első napon valami jó kis akksizabáló instabil vacakkal
szerk2: [link] én idióta meg se kérdeztem melyik procis verzió...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz nggabi #10800 üzenetére
mondjuk az van hogy nézhetem a samsung gyári appokat?
nincs root, nincs titanium backup, nincs egy csomó tool, és nincs nagyjából a fél telefonom? 160K kicsit sok egy kiherélt vasért...hogy járok jobban? ha odatelefonálok, hogy lemondanám a rendelést, vagy letagadom hogy én rendeltem?
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
tekintettel arra hogy az S1 óta minden S és Note ugyanaz a fekete doboz ugyanazokkal a metódusokkal és működéssel, ezért nem volt túl vad feltételezés hogy a Note 3 is egy N+1-edik szappantartó mégnagyobb képernyővel és mégjobb procival... Persze ettől még idióta vagyok, és szerintem már a rendelést is b@szhatom és nézhetem évekig a samsung UI-t.
-
killerjohn
addikt
válasz nggabi #10803 üzenetére
Én elképzelni se tudok samsung telefont teljes gyalulás és ROM csere nélkül. Pedig volt már sok. Legtovább a Note-on volt gyári ROM, mert véletlenül bekapcsoltam miután kivettem a dobozból és meg kellett várni amíg bootol... nyomkodtam 2 percig, de ez a touchwiz olyan mint egy pszihedelikus trip némi tudathasadással meglocsolva... A Titanium Backup hiánya pedig teljesen kizáró ok. Van 2-3 appom aminél fontos hogy napi szintű backup legyen róla, amit 1 kattal vissza lehet állítani bármikor bárhol, és ha nincs room, akkor b@szhatom -.-
-
killerjohn
addikt
válasz banhammer #10813 üzenetére
ennyi erővel hívhatnák iPhonenak is... a szívedre meg vigyázzál, ennyit nem ér!
Peterson: minden infót begyűjtöttem, teszteket olvastam, majd' fél éve rágom a témát, és sehol nem jött eddig szembe, hogy ilyen ipari csúcsvédelem van benne. Azt gondolná az egyszeri ember, hogy egy android rendszernél (ami erről, a testreszabásról és nyíltságról híres) egy ilyen komoly limitáltság nem holmi fórum topic összefoglalójában van, hanem magában a szakmai cikkben... De most már mindegy, nincs sírás, nyomkodom egy napot aztán visszaviszem.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Peterson_ #10819 üzenetére
nem a tetszés a gond amikor telót veszek, akkor hardvert veszek, nem szoftvert, számomra ez az egésznek a lényege. Ha a tetszésen múlna, akkor vennék egy iPhone-t és le van a gond (igaz hogy sz@rt se lehet vele csinálni, de tetszik). A samsung telók szoftveresen nagyon-nagyon nem tetszenek, de mivel azt csinálhatok vele amit akarok, ezért megcsinálom olyanra, ami tetszik Csakhogy mostantól nem... Attól félek viszont hogy hasonló csúcsvasat senki más nem gyárt manapság
Azt még talán meg is érteném hogy más romokat letiltanak, nade a rootot? Az olyan mintha levágnák az egyik kezedet...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz kiskornel #10822 üzenetére
Érdekes, mert az S2 óta mondják néhányan, hogy "na ezt majd nem kell 'SZÉNNÉROMOLNI" hogy jó legyen", aztán a Note1-is a mai napig használhatatlan gyári ROM-al. Épp ma kérdeztem a Note1 topicban hogy mi az utolsó stabil, jó gyári ROM a telóra, és épphogycsak nem röhögtek körbe, mert már a kérdés is hülyeség - szóval ennek fényében egy "hekkelhetetlen" touchwiz teló őszintén szólva nem egy vonzó deal...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz zsoltti #10857 üzenetére
a note1-et kb akkor vettem, amikor bejött, iszonyat sokat használom, és az egyetlen dolog ami beégett az a felső status bar, de mivel nagy (kicsi) density-n használom, ezért jóval kisebb mint normál esetben, ráadásul mivel MINDIG ott van, és fullscreen appot nem nagyon használok, ezért kb negyedévente egyszer veszem észre pár mp erejéig hogy van ott egy beégés
-
killerjohn
addikt
Besirok. Nem megy bele a sim kartya )
-
killerjohn
addikt
válasz Viktor18 #10891 üzenetére
erősen agyalok hogy megcsináljam-e snitzerrel, de mivel holnap megyek speedshop-ba, lehet hogy bepróbálkozom náluk... hátha van ilyen vágó cuccok, rendes srácok azok, biztos megcsinálják gyorsan (T-Mobile-ba azért nem tudok menni, mert ez a SIM kártya nem az én cégem nevén van, és elő kellene kotornom az embert, akinek aláírási joga van, az meg vicces lenne egy SIM kártya miatt...)
-
killerjohn
addikt
Density állítható vagy szétesik minden?
-
killerjohn
addikt
válasz Peterson_ #10942 üzenetére
Kíváncsian várom, mert nekem pl boltban nem hívták fel a figyelmemet arra, hogy a garancia bukik ha buherálod a szoftvert. Kérdéses hogy amikor kihozol a boltból egy telót, akkor vajon kapsz-e bármilyen agreement-et, amiben elfogadod, hogy ha elindítasz a telefonodon X szoftvert (értsd: ROOTolod, de lehetne ez akármi), akkor bukod a garanciát. Ha nincs, akkor feldughatják...
-
killerjohn
addikt
Habár sejtem a választ, gondoltam hogy megkérdezem:
Van-e mód ROOT nélkül density-t váltani? Eltelt már pár hét, kettesben a Note3-al, de most már szó szerint az agyamra megy hogy egy fullHD kijelzőn minden akkora mint egy hegy, és persze emiatt nem fér el gyakorlatilag semmi sem. Öcsémnek adtam a Note1-emet, az meg 160-as density-vel (1280x720...) tele tudja pakolni a screen-jét mindenféle okossággal, widgetekkel, én meg itt szopok 4x4 ikonnal, ami enyhénszólva röhej. Komolyan, a végén berágok és írok a samu supportnak hogy a büdös....................nyátokat azt ne lehessen egy 200e Ft-os telefonon "felbontást" váltani... -
killerjohn
addikt
Valaki rootolta/romolta a telóját? Megköszönném ha megosztanátok a tapasztalatokat. Igazából ROM csere nem izgat különösebben, de rootolni mindenképp szeretném.
-
killerjohn
addikt
válasz fujifilm1 #13225 üzenetére
Azon már túl vagyok (átmentem leszarom módba, mert ha agyonlimitált telót akartam volna, akkor iphone-t veszek). Majd vigyázok rá...
(#13232) imrufo: köszönöm a választ! Lecsekkolom hogy CF-Root megy-e kitkat-el, aztán hajrá. A ROM csere egyelőre nem kell, elégedett vagyok a gyári ROM-al, csak a titanium backup meg a density lejjebb (feljebb, honnan nézzük) vétele... ezek nélkül olyan mintha csak egy fél telóm lenne...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
Sziasztok!
Még mindig nincs root garivesztés nélkül?
szerk: 4.4.2-m van
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
köszönöm a linkeket!
arra van valami ötlet hogy a build.propban miért nem lehet a densityt átállítani?
-
killerjohn
addikt
előre szólok: TouchShit mellett eszetekbe ne jusson DPI-t állítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest