Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3155) fRooStzzZ válasza yodamastah (#3154) üzenetére


fRooStzzZ
senior tag

Igen, akinek elég a net, annak ez nem probléma, de mivel ahol én járok ott mindenhol wifi van és mivel ha neki állok küldözgetni ott nem 5mb megy oda vissza.
A csomagomban (feltöltős) 150mb netet kapok meg feltöltés után 1-200 mb-t. De azt is kb 2 havonta, mert 1 hónap alatt nem beszélek el 2000 ezret. :)
Nem fogok olyan dologért fizetni több ezret, hogy legyen +1-4 gb netem, mert mindenhol wifi van ahol szükségem van nagyobb adatforgalomra. és.
GPS az megy már nekem is állandóan, mert a beta GPSZ az nem zabálja az miatt úgy az aksit mint a végleges kiadás Viber, google, g.cég is megy folyamatosan,

De most komolyan, ha akarok gps-el menni valamerre, vagy én hülye wifit szeretnék használni egyből csapjam rá töltőre mert nem bírna ki a telefon 1 órát, mikor ezt korábban 2-3 vagy x évvel azelőtt meg tudták oldani normálisan?
Gondolkodtam custom rom-on, mert többen fentebb írták ugye a Minotaurus romot, de az ha jól emlékszem még 6-os droid. Én sose voltam stock rom párti, lehet épp ezért.
Pedig már nagyon izgat a dolog, de nem akarom a knox-ot lelőni benne.
Patika állapotban van a telefon, inkább eladom olyannak aki nem használja úgy ahogy egy rendes (annak idején) csúcskategóriás telefonként használja.
Nem tudom mikor jelent meg az S1, de azóta ezt a telefont bánom a legjobban.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.