Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka

- 

LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

kuszal
tag
válasz

Probert75

üzenetére
						Megszokható a nagyobb méret DE a Note 10-et örökké emlegetni fogod :-)
Én hasonló cipőben jártam, Note 10-et cseréltem S24 Ultra-ra.
Nem bántam meg, mert a tudása nagyon impresszív az S24 Ultra-nak. Rengeteg apró beállítási, testre szabási lehetőség, nagyon fejlett akkuvédelem, brutál kijelző, Note 10-hez képest brutális üzemidő, a tollal történő írás egy másik dimenzió.
DE
a méretük tényleg nem összehasonlítható. Ezt egyszerűen meg kell szokni, menni fog, ne aggódj.
Mondom mindezt úgy, hogy kis kezeim vannak. A Note 10-et átértem gond nélkül, az Ultra esetében már nyújtóznak az ujjaim. Ez viszont csak beállítás kérdése, mert a swiftkey nagyon jól testre szabható és akkor a nagy méretből adódó "probléma" kb. el is tűnt.
Ha Chrome-ból lenne olyan, ahol alul van a címsor, lapok, stb, akkor végképp teljes lenne az örömöm. DE mivel ezt már tesztelik az iOES-en, így várható ,hogy elér Androdira is hamarosan. 
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
 - Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
 - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
 - iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
 - AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest