Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:48:37

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10013) assemble válasza Rotate (#10009) üzenetére


assemble
addikt

Most azert ne adjak ki mert nem lehet az egyik beepitett alkalmazasban az extra mezokben szulinapot beallitani az egyik honapra? Oszinten: ha nem trombitaljak szet vajon hanyan vettuk volna itt eszre es mennyi ido alatt? :)
A tobbi felsorolt "bug"-bol is valamelyik nem vonatkozik ra, valamelyik nem is bug, a tobbi pedig nagyon homalyos es szubjektiv (ujraindulasok, bluetooth -tobben irjak hogy teljesen jol mukodik a bluetooth es mast se vettek eszre), amik ha valos hibak is mind, akkor is sokaig tartana kielemezni es kijavitani oket, addig meg aki frissiteni akar, hadd frissitsen. Ha zavar, ne frissits, nem kotelezo. :)

Ez a kameras elfordulas pl biztosan nem bug, ilyet veletlenul nem lehet csinalni. Egyszeruen valamiert ugy gondoltak hogy igy lesz jo (az okat nem tudom), mikozben a regi modja szerintem is jobb volt.

Egy ilyen szoftver kiadasa nem egyik naprol a masikra megy az biztos, ellenorzik meg, tesztelik, stb, ha most kesz lenne egy javitott verzio, akkor sem adnak meg ki szerintem egy hetig legalabb.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.