Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loader
tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni a GPS-sel kapcsolatban? Látszik, hogy be van kapcsolva, de amikor rámegyek a navigációra akkor azt írja ki :"Várakozás a helyre". WTF? Mobilinternet kell hozzá vagy mi?
Ja és az enyémhez is adtak egy 2GB-os mikor SD kártyát.
Tipp: a gyári fóliáról könnyedén le lehet vakarni a feliratot egy darab papírral! Én egy színes szórólappal szedtem le.
A memóriát meg én sem értem. 138/278MB-ot ír a feladatkezelőben. Az sehogy sem 512! Akkor ez most hogy van?
Köszi!
''Te! Hogyis van ez?''
-
Loader
tag
Én tegnap frissítettem a Kies segítségével KC1-ről KC5-re a szoftverét és szerintem így kevésbé eszi az akksit. Már kerek 24 óra telt el az utolsó feltöltés óta és még csak egy csík sem ment le! Pedig legalább 30 percet hallgattam mp3-at, küldtem és kaptam 1 SMS-t és két rövidet telefonáltam. A menüben való kotorászást már nem is említem. Úgyhogy vagy kiakadt a töltöttség mérő vagy tényleg kevesebbet fogyaszt az új szoftverrel.
Más valaki is frissített már?[ Szerkesztve ]
''Te! Hogyis van ez?''
-
-
Loader
tag
Én eddig egész elégedett vagyok vele. Ami nem tetszik az az összes ilyen érintőképernyősnek is a baja, hogy séta közben nem bírok rajta sms-t írni, a képernyő zsíros lesz és törölgetni kell. Meg még nem találtam meg, hogy hogyan lehet ékezetet írni az SMS-ben.
2GB-os mikroSD-t, adatkábelt adnak hozzá gyárilag. Headset nincs, de én kaptam ajándékba egy autóstöltőt ahol vettem. És jár még hozzá egy mikroSD-SD átalakító, hogy ha van memóriakártyaolvasó a gépedben bele tudd tenni.
Fogalmam sincs, hogy házilag le lehet e magyarítani. Az enyémben benne van vagy 30-40 nyelv. De egy samsung szervizben biztos meg tudják csinálni.''Te! Hogyis van ez?''
-
Loader
tag
Ez lehet segít a döntésben: http://www.compare-cellphones.org/Samsung-GALAXY-Gio-vs-Samsung-Galaxy-3
''Te! Hogyis van ez?''
-
Loader
tag
Én még semmit sem telepítettem fel rá. De folyamatosan gondolkodom mit tegyek fel. Állítólag sok program kémkedik ezért nem akarok ész nélkül mindenfélét installálni.
Az ilyen modern aksikat, mint amilyen ebben is van nem szükséges formázni.
Nekem még a gyári fólia van rajta. Egy darabka papírral lekapartam róla a feliratokat.
A töltőmön nincs semmilyen fólia.
Nem adtak egy CD-t sem.''Te! Hogyis van ez?''
-
Loader
tag
Másnál is előjött az a hiba, ami nekem tegnap este óta már másodjára azaz: alul csak a középső gomb működik. És ilyenkor mintha akasztaná valami a gépet. Nem reagál olyan gyorsan. Újra indítás után aztán minden megjavul.
Más tapasztalt hasonlót?''Te! Hogyis van ez?''
-
-
Loader
tag
Tudja valaki mikorra jön ki a 2.3? Azt ígérték július. Az ACE-re és FIT-re már kint van, ha nem tévedek.
''Te! Hogyis van ez?''
-
Loader
tag
Nekem már lassan fél órája azt írja ki, hogy "A firmverfrissítés elemeinek előkészítése". Igazán kiírhatná pontosabba is, hogy mi a fenét csinál ez a sz*r.
''Te! Hogyis van ez?''
-
Loader
tag
Ti hagytátok, hogy a kies elküldje a Samsungnak az adataitokat? Én nem hagytam. Megnéztem a tűzfalat és a kies nem tölt le semmi se, csak a knight rider megy egyfolytában. Lehet összefüggés?
''Te! Hogyis van ez?''
-
Loader
tag
Szerintem a képernyő valamiféle energiatakarékossági okból éledhet lassabban. Legalább is szeretném ezt hinni.
[ Szerkesztve ]
''Te! Hogyis van ez?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128GB
- Samsung S24 Ultra 5G DS 512/12GB Titanium Fekete, Gyári független, 3 év gyártói garancia!!!
- iPhone 14Plus gyári független lila és fehér színben sok jótállás névre szóló számla.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB hibás eladó
- Samsung J6 szinte karcmentes kijelzővel,tartozékok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest