Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6625) myke01 válasza psg5 (#6624) üzenetére


myke01
senior tag

Először próbáld meg recoveryből visszaállítani a gyári beállításokat.Ha úgy sem tér vissza a gyári "android market" ikon ,akkor elképzelhető ,hogy a fiad "elbarmolt" valamit :D ....Alul a 3-as pont a lényeg :"a rendszerben tett módosításokat nem törli! Pl.: Root, törölt gyári alkalmazások"

Emlékeztetőül:

Olvastam olyanokról, hogy Recovery és Download mód, mik ezek?
A Recovery módot különféle "update.zip"-ek telepítésére, Factory resetre lehet használni. A Download módot szoftver telepítésére használjuk. Kilépni nem lehet belőle, csak az aksi kivétellel. DE! Ha szoftvert telepítünk, erre nincs szükség! Ugyanis ha befejeződött a telepítés, a készülék automatikusan bekapcsol.
Recovery mód: A telefont kapcsoljuk ki. Ha kikapcsolt a telefon akkor nyomjuk folyamatosan a Home gombot és ezzel egyidejűleg a bekapcsolás gombot 3mp-ig. A Home gombot addig nyomjuk, amíg be nem jön a Recovery. Itt a hangerőgombokkal tudunk fel/le mozogni és a Home gombbal kiválasztani.
Recovery menü:
1. reboot system now: Ezzel újraindíthatjuk a telefont (kilépés).
2. apply update from sdcard: Az "update.zip"-eket telepíthetjük a memóriakárty gyökeréből (Gingerbread-nél már nem muszáj "update.zip" legyen a neve és az sd kártya gyökerében legyen).
3. wipe data/factory reset: Gyári beállítások visszaállítása. Törli a telefonmemóriát (utólag telepített programok, névjegyzék, sms-ek, stb), viszont a rendszerben tett módosításokat nem törli! Pl.: Root, törölt gyári alkalmazások, bemásolt csengőhangok, programok, stb.
4. wipe cache partition: A cache particiót formázza.
5. test redbend fota[FS]: N/A (azt hiszem hogy ez a menüpont csak a Gingerbreadtől van).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.