Hirdetés
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
-
shifty!
senior tag
Teljesen igazad van, sajnos minden baj okozója a RAM.
Ugyanakkor amit lehet, kihoznak ebből a telefonból, és mostmár arra is van esély, hogy a videós részleg is rendbejöjjön - megkapták a fejlesztők a drivereket elvileg, CDA-n van erről egy toppic, én se értem, úgyhogy nem linkelem be. Szerintem a következő CM9 kiadások valamelyike már a videó részleget is teljes hadba fogja majdPowerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
shifty!
senior tag
Tavaly szeptemberben én is azthittem hogy jó ajánlat ennyiért, ma már tudom hogy ugyanebből a pénzből HTC Desire-t vettem volna, dehát így jár az aki nem gondol előre
Az enhancedet az cserélje le, aki már tényleg nagyon vágyik valami újra, és nem szereti a stabilitást
A Jellaxy féle CM9 szerintem tényleg remek formában van, Maclawot sajnálom hogy abbahagyta, mérföldekkel előrébb lennénk :SPowerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
drr
őstag
Na erre is megvan a válasz. A beállításokba valami miatt alapértelmezett, hogy a fontos jelölésű leveleket ne szinkronizálja. Miután beállítottam, hogy mégis kéne ez nekem, utána már minden rendben lett
#5503 - nekem belassult, a performance pack semmit sem ért... Persze lehet én voltam a béna és nem raktam fel rendesen
[ Szerkesztve ]
-
nOvOp
senior tag
Talán ez a kettő, ami még bejött nekem,
DebianDroid LENNY 5.0
XperiaTized V12 GT-Xperia S
de valami kis bibit mindig találtam bennük, így visszament a Enhanced236 rom -
hippo0315
senior tag
Sziasztok!
Nejem telóján le szeretném cserélni az ős gyári romot, az Enhanced236 rom honnan szedhető le?
Illetve még annyi kérdésem lenne, mi kell hozzá, a root-oláson kívül.Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
hippo0315
senior tag
köszi a helpet !
ha cwm akkor ok, abban már otthon vagyok, nexus s-en elég romot cserélgettem
-
hippo0315
senior tag
válasz Gaborking #5510 üzenetére
Azért a féltégla gyártás szerencsére nem erősségem.
Csak nem akartam saját fejem után neki esni mint tót az anyjának, annyira nem vagyok ebben a telóban otthon, de sikerült és és most nagy az öröm, szépen fut az enhanced236_06.08.2012 rom.Újfent köszönöm a segítséget.
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Lányom telefonja nem kapcsol be bootoláskor a lüktető samsung feliratnál leáll. Nem tudom mit csinált vele előtte. Mi a teendő.Csak rootolva van. Ehhez a telóhoz nem értek.
Előre is köszönöm a segítséget.
Recoveri-be be tudok menni,csak nem akarok full resetet csinálni.[ Szerkesztve ]
-
shifty!
senior tag
Milyen recovery van rajta?
Ha a gyári, akkor azt cseréld le (juttasd valahogy az SD kártyára a CWM Recovery-t, INNEN letölthető), telepítsd fel a CWM-et, és az új recoveryben tudsz csak cache-t és dalvik-cache-t törölni. Valószínűleg ennek a kettőnek a törélse meg fogja oldani a problémát.[ Szerkesztve ]
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
myke01
senior tag
S'Perience ROM milyen alternatíva enhanced236 helyett?
Ez is van ugyanolyan stabil,megbízható ,és minden működik benne, mint az enhanced236-ban ?
-
guyver
senior tag
Új Jellaxy féle ICS! Működik a HQ lejátszás!
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
Ez már kicsit idegesítő. nálam a wifi se működik rendesen ezzel az új rom-al, de még a youtube hq lejátszás is akadozik.
Poco F3 & Gear S3
-
mgTerminator
veterán
Ha meg felhívnak akkor beáll mint a szar, ha lerakják akkor fél percig még csörög... Nem igaz hogy erre a szarra nem bírnak csinálni egy normális JBt basszameg, hát Bladere arra a kis szutyokra olyan JBt tettem fel hogy az állam leesett, ráadásul abban csak 600as a proci....
-
mgTerminator
veterán
Tudtok valami normális JB cm-et?
-
guyver
senior tag
válasz mgTerminator #5525 üzenetére
én az új ics cm9-ről írtam. elvileg működne a youtube hq lejátszás. de a wifi drivert is kicserélték, de nálam emiatt az se akar felcsatlakozni. jb felejtős, ahhoz kevés a ram a telóban, blade-be több van.
Poco F3 & Gear S3
-
Ramius
őstag
Üdv. Szeretnék a telefonomra a gyári helyett valami pofásabb romot. Konkrétan ezt néztem ki. Olvasgattam itt össze-vissza, hogy mit meg hogyan, de lenne pár kérdésem. Kies jó hozzá vagy töltsem le az Odint? Vagy csak felrakom a zipet a kártyára, és kész? Van valami extra dolog amire figyeljek mielőtt nekilátok?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
válasz mgTerminator #5532 üzenetére
Az első hsz-ben jó az infó? Mármint, hogy 2.3.3-mal nem biztos hogy működni fog.
-
polomaa
aktív tag
Először is fel kell raknod egy CWM-et vagy px-recovery-t.INNEN TÖLTHETŐ
.Simán felmásolod az sd kártyára és installálod.Szintén felteszed SD kártyára az általad kiválasztott romot.Következő indításnál recovery-ben már a px-recovery-d lesz,amivel az ACE oldalán lévő install leírással telepíted a romot.[link]
-
Ramius
őstag
Nos, a választott rom nem indult el. Nem tudom mit ronthattam el, egyáltalán én hibáztam-e. Most megint alap rom van fent. Keresek új versenyzőket.
-
Edween
őstag
cwm signed cwm 5 0 2 7 flashablezip ext4+rfs, katt download
cwm et is sd gyökérbe másold
[ Szerkesztve ]
-
Ramius
őstag
Jó reggelt. Ma reggel is megpróbáltam a cm7.2-t felrakni, de megint csak sikertelen volt. Pedig tényleg mindent a leírás szerint csináltam.
Viszont. Utána próbálkoztam az Aurora3 nevű rommal is, és az felment elsőre, most is gond nélkül működik.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs