Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
Átírtam a CM9 RC1-hez való GPS-fixet németről magyarra, ha kell valakinek INNEN letöltheti.
Ettől azt a 2 sort a build.propba be kell még írni.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
shifty!
senior tag
Supreme verzió a Cm9RC1-re épült portolt romból ITT.
Változtatások:
- Sok-sok bloatware samu app kitöröltetett - végre...Kies Air-en kívül más értelmes samu appot nem ismerek, de az Airt most egy másik WiFis fájlkezelő helyettesíti
- Link2SD beleépítva a ROM-ba, mint az Ultimate-nál.(Eredmény: alapból az sd-ext-re mennek a progik )
- Tweak-ICS v3 "okosságcsomag" beleépítve - csak hogy jobban robogjon
- Aksiidő-növelő-potenciálnövelő-szer beépítve - ugyanaz, amit fentebb már postoltam.
- Elvileg jobb zeneminőség - ehhez azért tudom ajánlani az Audio FX Widget nevű appocskát a GugliPléj-ről. Sokat dob rajtaEgyelőre ennyi, nemsokáta folytatás, most jön egy Xperia-szerű rom - ugyancsak port - CM9RC1 alapokra. Feltöltés folyamatban
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
papa019
senior tag
Működő kamera JB-hez: [link]
-
misibelucci
csendes tag
válasz shifty! #4707 üzenetére
Shifty, jó lett ez a Supreme verzió. Reméljük egyszer lesz egy bugmentes alap cm9, és akkor tökéletes lesz.
Más téma: Ki milyen microsd-t használ a telóban? Elsősorban a sebesség érdekel (class4,6,10), illetve van valami jelentős különbség kártyára telepített programok indítási ideje között?
-
polomaa
aktív tag
válasz misibelucci #4709 üzenetére
A class 6 az már rendbe van.Én is azt használok.
-
Ramius
őstag
Üdv. A nemrég felmerülő akksis problémám megint előjött. Ma reggel 5-kor lehúztam a töltőről a telefont, és délután fél 5-kor már csipogott, hogy csatlakoztassam a töltőt, mert 15%-on van az akksi. Egész nap gyakorlatilag 3 percet neteztem a telefonon, ezt leszámítva elő se vettem a zsebemből. Mitől merülhet ilyen gyorsan? Restart megvolt, már egy halom programot is leszedtem, hátha valamelyik futott a háttérben, de semmi javulás.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
SaitoX
tag
Sziasztok,
nekem cm7.2 van fent kb fél éve, tökéletes, mindenben sokkal jobb mint a gyári volt, érdemes már ezt másra lecserélni, vagy nincs nála jobb? -
polomaa
aktív tag
Bizonyos kompromisszumokkal nagyon jó a CM9,de 7.2-be is vannak újabb fajták amit érdemes kipróbálni.CM9-nek látványosabb a kezelőfelülete, gyors de vannak kissebb-nagyobb problémák a kamerával és nincs benne FM rádió. A CM10 még eléggé kezdetleges giora,azzal még várni kell,de remélem már nem sokáig.
#4711) Ramius: Csak valami leragadt alkalmazásodnak kell lenni ha egyik napról a másikra csinálja ezt. Ha nem tudsz rájönni,hogy mitől csinálja akkor kéne csinálni TiBa-val egy mentést az appjaidról és újrahúzni a romot.Más ötletem sajnos nincs.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Centaurus
tag
Én felraktam a xperiatized v12 és az igaz hogy a telefon gyorsabb de az alkalmazások lassúak sőt nekem eléggé akadoznak is,és rádió sincs benne.
"Csak akkor buli az élet ha egyenesen a közepébe vágsz"
-
tomisanzero
tag
Üdv!
CM9 van fent, a hirtelen merülést már kiküszöböltem. Viszont amit észrevettem, hogy ha telefonálok és véget ér a beszélgetés, akkor iszonyatosan behal a telefon, kell neki egy jó 10 másodperc mire használható lesz, de néha meg is fagy 1-2 percre ilyenkor. Elég kevés program van fent szóval nem hiszem, hogy akadna valami. Volt valakinek ilyen gondja?
-
Centaurus
tag
Szevasztok!
Valaki tud valami alkalmazást amivel lehet új ébresztőt illetve jelző hangokat állítani?
A gyáriak nem olyan jók."Csak akkor buli az élet ha egyenesen a közepébe vágsz"
-
papa019
senior tag
válasz tomisanzero #4727 üzenetére
Smartassv2 és jelöld be a set on boot menüpontot! Csak akkor marad meg a beállítás.
-
-
Ádámbátyám
csendes tag
Tud valaki egy naprakész root_unroot párost ,mert az első hsz-ben lévő root.zip feltelepítése után ,az 'ördögnek' sem lehet frissíteni a su binárisát . (az unroot is mindenképpen fontos)
-
mgTerminator
veterán
válasz Ádámbátyám #4738 üzenetére
Próbáld meg ezt: [link]
-
drr
őstag
Phiexz már nem fejleszti a romját?
-
SaitoX
tag
Nos, akkor marad a cm7.2
Egyébként egy gondom van vele, bár ez nem biztos hogy a ROM hibája...
Telefon memóriájában 18 mb szabad helyem van, pedig nincs rá telepítve semmi, csak az ilyen Google Play áruház, Térkép, meg Gmail frissítések, ami kb 20 mb és kész.
Minden más az SD kártyán van, mégis 178,39 mb-bol 18,27 mb üres... ami elég furcsa,
a többi helyet a ROM foglalná el? vagy mégis mi a fene? Lehet ezzel csinálni valamit?Olvastam, hogy elvileg lehet SD kártyára is csinálni valami extra partíciót, és akkor a "belső memória" is több lesz, de sd kártyára elég sok programot telepítettem már, lehet csinálni partíciót szimplán az üres helyre? Vagy formázni kell az egészet?
-
Papesz01
tag
Sziasztok!
Ma reggel a gio-m 100%on jelezte akkumlátort ami eleve furcsa volt, mivel este töltöttem fel, és legalább 6-7%ot le szokott menni, kikapcsoltam telefont, de sajnos be már nem tudtam, megjelenik az akkumlátor ikon üresen rezeg egyet, és enyit csinál. Ha rá rakom töltőre csak akkor lehet normálisan be kapcsolni, viszont, ha lehúzom töltés közbe akkor ugyan ugy jelez mintha töltőn lenne... próbáltam calibrálni, gyári vissza állitást csináltam de semmi a teló tök gyári 2.3.3-as szoftver van fent, valaki tud rá valami okosat mondani?rá dugtam usb-re is és a widgetek fent maradnak... ugy jelzi mintha még mindig töltön lenne, meg usb-n is és kilőni se tudom :S
[ Szerkesztve ]
Jobb csendben maradni, és hülyének látszani, mint megszólalni és eloszlatni a kételyeket.
-
őstag
A probléma az az, hogy hiába teszed ki SD kártyára (a szokásos módszerrel), a program egy része a belső memórián marad.
A megoldás valóban az, amit mondtál, üres részre létre lehet hozni egy partíciót, oda kerülhetnek a programok. Ilyenkor a szokásos módszer kb feleslegessé vállik.
Illetve nem árt hozzá egy program sem, ajánlott az S2E, de van több ilyen.#4745: Van egy update, és volt hozzá patch is, így a hang is jó.
Azzal a verzióval nincs gondod a wifivel? Hoszabb uptime után (legalább 2-3nap ).[ Szerkesztve ]
Tegnap még működött...
-
SaitoX
tag
válasz lionhearted #4746 üzenetére
Oh, értem.
Ezekszerint nem kell formázni, az üres részre lehet csinálni új partíciót?
Tudnál erre esetleg valami leírást mutatni (ha van)?Az S2E-t már felraktam, de így még asszem nem sokat ér.
Egyébként a Dalvik Cache foglalja a legtöbbet (101 mb), és az Application Data 32 mb.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
papa019
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest