Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
porse
őstag
Működésben semmit nem befolyásol, de pl ha megnézik és oroszon van, akkor csak felmerül bennük, hogy valami nem stimmel. A függetlené az xeh vagy xeu, t mobilnak tmh, pannoné pan... ha jól tudom annyira nem értek hozzá. Én pl nem tudom átírni a custom romon, de hivatalos romokon biztos lehet. *#272*IMEI szám# ezt írd a tárcsázóba és ott lehet átírni ha átlehet.
... szerintem.
-
porse
őstag
Mert az egy sz*r. Össze-vissza ír mindent.. nekem a custom romot is le akarta frissíteni, másnak meg a gyárit fel se ismeri.. nem csak ennél a telefonnál csinálja ezt. Ne erőltesd..
Ha nagyon hivatalosat akarsz, akkor vidd be a samsunghoz megcsinálják,odinnal, csak kérdezd meg, hogy mégis mit tesznek fel, nehogy régebbit tegyenek..[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
porse
őstag
system/media/audio
De ace fórumban mintha olvastam volna, hogy nem sikerült betenni oda hangokat úgy, hogy működjön is, és .ogg formátumba vannak.(#1646) Whynot?
Úgy tudom, hogy 2.1 vagy 2.2 es droid felett ez a felvevős dolog nem működik normálisan.. csak ahogy írtad.
... szerintem.
-
porse
őstag
Az particionálva van hidd el.. csak nem magától fogja felismerni a 2. particiot, ezért kell a program neki...
mount-oltál? terminál emulátorba parancsokat utána, és leszedni marketből az a2sdguit, mivel annak a scriptjeit tetted fel cwmből. Bővebben nem tudok nyilatkozni, link2sd-t használok.... szerintem.
-
daniele
aktív tag
Tessék: http://www66.zippyshare.com/v/99802695/file.html Én vettem ki a gyári német 2.3.6-os romból.
-
drr
őstag
OK, köszönöm, idáig én is eljutottam, de!
Ez mi lesz?
If you from stock / custom rom based on rfs filesystem, u must flash ext4-formatter.zip before flash CyanogenMod. link & instruction can fount on This Thread. otherwise you'll stuck on android logo because it cant mount rfs filesystem!
Honnan tudjam meg milyen a tellám fájlrendszere?
-
Pompi
MODERÁTOR
Persze, hogy azt ext4 formatter kinyírta a CM7.2-det, mert ez nem az SD kártya formázására való, hanem a telefon memóriájának - ahova a ROM települ - formázására. Akkor kell használni, hogyha RFS rendszerű a teló a telepítés előtt, mint ahogy írja is, mert különben nem fog felmenni a CM, mert azt ext4-re települ csak.
Én feltettem a 5.0.2.7-es CWM-et, azzal toltam egy ext4 formattert és után ment fel az AROMA-s CM7.2.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Armagedown
őstag
Igen , olvastam erről a cuccról az első hozzászólásban
Hogyan sikerült a telódat téglásitanod hogy ilyet kell vegyél ?
Ha meg félreértettem valamit és csak kíváncsiságból kell akkor bocs“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
-
janika1988
tag
köszi, lehet újrainstall lesz ez alapján.
amúgy én is ezt a darkot, de a Giopro romban. Te gyári 2.3.6-tal használod?
Amúgy az az érdekes, hogy ebben a giopro 1.6-ban a telefon (tárcsázó) nem működik, az ikonja az stock ikon, és ha elindítom bezár rögtön... tud valaki erre valamit?köszi!
-
Whynot?
aktív tag
Tasker!
Nagyon jól konfigolható. Nálam olyasmik vannak beállítva, hogy bekapcsolja a bluetooth-t munkába menet és jövet, hogy a kocsi kihangosítóval kapcsolódni tudjon beavatkozás nélkül. Mivel progi csinálja, sosem feljetm el be vagy kikapcsolni. Lehalkítja a csengést, ha lefordítom a telefont, de pl. zsebben lefordítva ugyanúgy cseng. Éjszakára leveszi a fényerőt, gps-t, wifit proci sebességet, reggel visszaállít mindent. És persze ugyanezt más időpontban csinálja hétköznap és más időpontban hétvégén. Iszonyat sok feltételhez lehet nagyon nagy választékból kiválasztani egy neked tetsző reakciót. Okosított verzióm volt, de megvettem, mert imádom! -
petyuska74
tag
Köszi a linket, megnéztem és - szokás szerint - lenne kérdésem, mielőtt nekikezdenék.
A linken a leújabb CWM-et nem tudom letölteni, mert nincs élő linkje, csak az eggyel korábbinak.
Remélem az jó lesz. (tkp ez az első kérdés)Ha jól értem (mivel én a külső SD particiót EXT4-re formáztam) az EXTonly zipet kell letöltenem. (itt sincs kérdőjel, de az a második)
A harmadik kérdés az utolsó két sorra vonatkozik.
Ha nem akarok adatot menteni a külső EXT4-re akkor nem kell beírnom az utolsó előtti parancsot. De mi van az utolsóval? azt is csak akkor kell beírni, ha a adatot is akarok tárolni?
A parancs nevéből (a2sd datasd) én erre következtetek.köszi a választ előre is.
-
petyuska74
tag
következő történt: feltettem a CWM Recoveryt, siker.
Meg is volt a mount menüpont, mountoltam system és data, utána a2sd install from sdcard.
lefutott minden, de olyan mintha a végén az első sor, a mount system át lenne húzva kékkel.
belementem a mount menübe kiváncsiságból és azt láttam, hogy a system/data már nincs mountolva, csak az sdcard.Természetesen a tárhely menüpontban még mindig csak 107 MB van belsőként.
Tehát kudarc ismét.Mi a fenét nem csinálok jól?
Stock romnál is működnie kell ext4 particióval?esetleg factory resettel elérnék valamit?
mit nullázna le? mindent? rootolást, CWM recoveryt, a2sd scriptet?[ Szerkesztve ]
-
petyuska74
tag
közben írtam egy regényt
Természetesen nem ragaszkodom a gyári ROM-hoz, csak hát mindenhol azt olvasgatom, hogy tök jó, meg tök gyors, meg tök minden csak hát van egy apró bug itt meg ott, ez meg az még nem megoldott.
Szeretem ha a dolgok működnek és jól működnek.
A következőket használnám a telefonon: WIFI, GPS, külön programmal (nem netes alapú) gmail, gtalk, FB, vlaami launcher, néhány játék és egyszerűbb alkalmazás.Ha azt mondod, hogy ezeket mind tudja a CM7.2 és fel is tudom most rakni a telóra (amin 2.3.3 van és egy új kernel) akkor megpróbálom.
Ha a "telepítő mindent megold"-on azt érted, hogy maga felteszi az a2sd-t és saját maga particionálja formázza az sdcard-ot akkor is megpróbálom.
Már csak azt kéne tudnom, hogy teszem fel CWM-ből...simán install "update" vagy "zip from sdcard"?UI. közben megnéztem a linken a telepítés menetét, menni fog.
már csak az a kérdés maradt, hogy felmegy-e az én 2.3.3-omra?[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
Ha fixálom az ip-t a kliensben, az nem lesz gáz, mert nekem dinamikus ipm van egyébként ( t-home adsl )?
Egyébként én is szeretném, ha routeren menne a net, mert a + hardveres tűzfal azért nem hátrány.
Privátban kéne már, mert így is rengeteg az off hsz., pedig nem volt szándékomban tele szemetelni a topikot a szerencsétlenkedéseimmel.
[ Módosította: Pompi ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Iphone 16 Pro Natural Titanium 128Gb/1 év Apple garancia/Független/Iphone 16 beszámítok
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple Iphone 11 64gb Lila
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest