Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
válasz gaborm69 #2742 üzenetére
Érdemes azzal összehasonlítani azzal az árral amit edereti árnak írnak és a kedvezmény mértéke sem egyforma , kívágtam a nyíregyházi újsából :
[link]Az írja hogy 44900 forint volt az eredeti ár , pedig én 38000ért vettem !
Nincs 10000 forint kedvezmény ahogy írják , ne ugorjatok be az ilyen átverésnek !“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz gaborm69 #2748 üzenetére
Két külön dologról beszéltek. Ami t a gyári megoldást tud 2.2 óta az az, hogy azoknak a programoknak amik támogatják ezt, egy részét átpakolja az SD kártyára. Tehát nem minden programot és nem teljes egészében.
A hack, vagyis a A2SD illetve S2E segítségével pedig mindent át lehet helyezni az SD kártyára teljes egészében.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz gaborm69 #2754 üzenetére
Több okból nem szokták javasolni, az egyik ok a sebesség, ez egy gyorsabb kártyával már nem probléma.
A másik pedig, hogy ha összedugod a számítógéppel a telefont, hogy lásd a kártyát, akkor ugye a telefonról leválasztódik a kártya, tehát minden ami ott van, az ilyenkor nem lesz elérhető. De a hacknél ez másképp működik, ott ugyanis egy külön partícióra kerülnek a programok, ami nem választódik le gépre csatlakoztatáskor. Gyakorlatilag dióhéjban "windowsosan" ezt úgy kell elképzelni, hogy a telefon "program files" mappája át van irányítva a kártyára. A rendszer azt "hiszi", hogy a telefon memóriájába telepít, valójában pedig a kártyára.
Feel Good Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest