Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spiritex

    veterán

    válasz porse #1613 üzenetére

    Íme a 2 kép:
    Az egyiken a 7 napos akksi idő látható, de itt még volt benne 42%-nyi töltés, a másik képen pedig a 9 nap 10 órás állapotot fotóztam le, amikor már nemsokára kikapcsolt volna, ha nem teszem fel töltőre. Ebben a 9 napban volt egy kis wifi is a végén, gondolom azért fogyott el ilyen gyorsan a maradék 42%, de ez valószínűleg nem volt egész %-ban mérhető, ezért nem sorolta fel a rendszer a többi mellett.
    Viszont ennél többet is bir az akksi, hiszen mondom, a ma éjjel 1-kori levétel óta még mindig 100%-ot mutat a kijelző, most viszont már 17.30 van... ez 16,5 óra készenlét, kis telefonálással és kijelző világítással. Summa summárum egy telónak nem szabad merülnie a zsebben, illetve, ha nem csinálnak vele éppen semmit, mert az valami rendellenes működést jelent szerintem, vagyis, hogy valami szívja az akksit a háttérben!!!
    De ha gondoljátok kibírom ezt az új kísérletet is szerény wifi mennyiséggel és gps nélkül, és felrakom az arról készült képet is, mert az a gyanúm, hogy ez az akksi idő meg fogja dönteni az eddigi 9 napos rekordot is..

    [ Szerkesztve ]

    Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés