Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaitoX
tag
válasz papa019 #2902 üzenetére
Ha most kirootolom, és felrakom a custom romot, akkor rootolt is marad? vagy újra rootolni kell majd?
1x már próbáltam egyébként rootolni, de nem ment, 2.3.3 van rajta, és azt hiszem akkor csak 2.3.2ig támogatta a program, hogyan tudnám a legegyszerűbben megcsinálni?
[ Szerkesztve ]
-
polomaa
aktív tag
Sziasztok.
Meg tudná valaki mondani,hogy aCM9 beta 8 honnan tölthető le?A kamera ezen sincs még rendbe? -
daniele
aktív tag
Nekem 2.3.6-os legújabb gyári török rom van fenn és nekem is belassul néha képernyő feloldása után pár másodpercig. Szerintem azért mert mikor nem használod a telót (képernyő lezárva) akkor nem fut 800mhz-en a proci és így takarít meg energiát, talán ezért is bírja jobban az aksi mint a froyoval...
-
polomaa
aktív tag
Köszönöm.
Még azt szeretném kérdezni,hogy a Titanium backup-ba ez van írva:
Rendszer Rom: 216 MB(4,47 MB szabad). Rendben van ez így,vagy valamit elrontottam? -
petyuska74
tag
Sziasztok, cm7.2 van fent es hozza az alapertelmezett billentyuzet. Tudnatok olyat ajanlani amiben nincs felcserelve a z-y vagy olyat ami full magyar? Koszi
-
papa019
senior tag
válasz petyuska74 #2913 üzenetére
-
sinak
tag
Ezt a kártyát nem ismerem, persze ez nem jelenti, hogy ne lenne jó. A kártyád sebességét a Class (4) felirat jelöli. A sebességet 2,4,6,8,10 értékkel jelölik és elvileg a Tiéd 4 MB/s-et tud. Arról nincs fogalmam, hogy a teló belső memóriája milyen gyors. Én Class(6)-os kártyát használok.
-
SaitoX
tag
Köszi!
Egyébként felraktam a Flash-t a telóra, de eléggé lassú még az alacsony felbontású videók is akadoznak, játékokról nem is beszélve, ez custom romnál van rá esély, hogy jobb lesz esetleg valamelyest?
-
Pompi
MODERÁTOR
"Hmm, és ha felraknám kipróbálni a CM9-et, megnézni milyen (kíváncsi vagyok én is az ICS-re), és utána raknám fel a CM7.2-et? Ezt meglehet csinálni mindenféle gond nélkül?"
Bármit meg lehet Egyébként én ugyanezt csináltam nemrég. Gyári 2.3.3-ról váltottam gyári 2.3.6-ra odinnal, aztán arról CM9-re CWM-mel és onnan CM7.2-re CWM-mel. Aztán maradtam is ennél. Mondjuk azóta sokat javult a CM9 ahogy olvasom, de azért én néha ellövök egy-egy képet, és mivel az még a CM9-en macerás, majd akkor térek át rá, hogy ha ez menni fog. Addig saját véleményem szerint a CM7.2 nagyon jó ROM, gyors, stabil, sallangmentes. GioPro-t nem ismerem, képek és videók alapján nekem CM jobban tetszik.
Feel Good Inc.
-
daniele
aktív tag
Nem hinném, hogy lenne rá gyógymód sajnos Engem már nem zavar mivel tovább bírja az aksi mint a froyoval + gyorsabb is. Valamit valamiért sajna Esetleg beállítod fix 800mhz-re valami progival a procit és megnézed, hogy azzal is ezt csinálja, ha igen valami progi miatt van. Sőt kíváncsi is lennék, hogy fix 800mhz-en mennyit is bírna az aksi... Mellesleg 2.3.5-ös gyári rommal nekem sűrűbben csinálta mint ezzel a 2.3.6-os Turkey-vel... Elég jó kis rom, nincs benne gyárilag felesleges app mint az Oroszban az a 3 orosz feliratú app... Egyedüli app ami gyárilag benne van és nekem felesleges az az Opera mini. Az internetbe ha belépsz gyárilag a kezdőlap a google.com meg a könyvjelzőknél is csak a google.com van benne alapból.
-
SaitoX
tag
Valakinek romlott már egyébként úgy a telefon, hogy custom rom van rajta? Gondolom ha úgy beviszi az ember gariba akkor nem csinálják meg, vagy mik a tapasztalatok?
-
SaitoX
tag
Oké, és az hogy a későbbiekben a sammobile-s Telenor Hungary rom-ot teszem vissza, vagy pedig a sajátomat lementem, és ezt tenném vissza számít valamit?
Egyáltalán meglehet úgy csinálni, a mostani (gyári) lementését, hogy azt később Odinnal vissza tudjam tenni? mert erre sajnos még nem találtam megoldást[ Szerkesztve ]
-
SaitoX
tag
válasz daniele #2934 üzenetére
Hát ez érdekes, mert nekem ezt írja ki:
PDA: S5660XXKPS
PHONE: S5660XXKPA
CSC: S5660OXXKPCés ha a Phone-t nézném, erre gondolnék:
S5660XXKPA ## 2.3.3 2011 June S5660SERKP4 Russiaviszont a PDA kód ennek felel meg:
S5660XXKPS ## 2.3.3 2011 September S5660OXXKPC Hungary (Telenor)Tehát a PDA-st kell?
-
Stevee83
aktív tag
Valaki tud nekem linkelni recoveryből telepíthető 7.2-őt ami jól megy??
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok.
Nem követem a Gio-ra kiadott Custom Romokat, nincs nagyon lehetőség próbálgatni, a barátnőmnek kelle feldobni valami frissebbet, jelenleg GioPro 1.4 fut rajta, de nagyon régóta.
Látom azóta van sok új, ICS is, de szerintem még nincs Giora annyira kiforrva.
De hallgatok a véleményetekre, mit ajánlotok. A lényeg, legyen gyors, pörgős, esetleg akksibarát. Nem fog játszodni, legyen szép és letisztult.Esetleg egyéb trükkök, amivel gyorsabbá lehet tenni a készüléket?
[ Szerkesztve ]
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
Stevee83
aktív tag
SOS!!!
Felraktam a CWM-et. Az működik is szépen. Fel akartam rakni tesztelésre a legújabb ICS-t, fel is ment recoveryből ahogy kell, újrainditom samsung felírat kijön és semmit tovább.
Mielőtt nekiálltam volna csináltam CWm-ben egy backupot, ezt visszaraktam, elindul samsung felírat elöjön utána a galaxys kiírás és nem megy tovább...
ilyenkor mi a teendő???
Fontos lenne mert szükségem van a telefonra.Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz Stevee83 #2942 üzenetére
Nem kell megijedni tőle. Próbálj nyomni egy wipe cachet, factory reset esetleg, húzd újra ha már nincs más
Nem kell megijedni, sokszor van ilyen.De az én kérdésem továbbra is az, hogy melyik a legstabilabb CUSTOM ROM?
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
Stevee83
aktív tag
válasz kecsetihunor #2943 üzenetére
Köszi. Volt mindenféle reset előtte-utána és mégse semmi. Megijedni nem fogok az lg gt 540 is szét customoltam, a voda tabom is customolva van, nem akartam kihagyni belőle ezt se a gyári szoft egy kalap fos volt.
Amúgy megoldódott a gond, felraktam a CM 7.2-20120325-NIGHTLY-gio-t és elindult, Remélem stabil rom!
Tényleg erről a romról mik a vélemények??Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
guyver
senior tag
válasz papa019 #2940 üzenetére
Nem értem. Én is, de a beta 8 óta nem működik nálam rendesen. azz app-ot nem engedi áttenni. mountolja az ext4et a restart után, de ha kipipálom az app-ot, hogy tegye át és a restartra nyomok, semmit nem csinál és az s2e-be belépve ki van pipálva ugyan az app, de azt írja minden újraindítás után, hogy restartoljam a telefont. Ja és eltűnik a meghajtó infó is, ami fent mutatja, hogy mennyi szabad hely van az ext4 partición.
[ Szerkesztve ]
Poco F3 & Gear S3
-
Stevee83
aktív tag
Van arra lehetőség, hogy egy képet teljes méretben beállítsak háttérnek? mindenféle buzi levágás nélkül? a háttér lapozása ki van kapcsolva
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Stevee83 #2946 üzenetére
Meg lehet. Ha ROM alapból nem támogatja, akkor van rá program:
Wallpaper Wizardrii
Set as wallpaper[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
sinak
tag
Szerintem pedig ez baromság. Ha minden rendben működik miért kellene belassulnia képernyőfeloldáskor. Akkor Én szerencsés vagyok? vagy nekem miért reagál mindenre azonnal? Semmi belassulás. Pedig piszkálom rendesen.
mint korábban írtam, próbáld ki gyári beállításokkal, gyári ROM-mal. Próbáld ki másik SD-vel. Nézd át a progikat.
Más megoldás nincs. Ha gyári ROM-mal is előjön akkor Szervíz.
-
kecsetihunor
aktív tag
Ahogy nézem, többen a CM 7.2-t használják? Ajánlják?
A feltevés módja? Valami extra információt kell tudni? Esetleg alaptanács GIO-nál?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest