- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
fezsoo
aktív tag
Újabb frissítés érkezett. [kép]
-
n2066
tag
pedig nekem 2 szer is sikerült már. Független a knox-tól, mivel gyári szoftvert teszel fel. nem ugrik a számláló. Amúgy a knox-ot is és összes knox-al kapcsolatos dolgot is le lehet uninstallálni/szedni adb-vel teljesen. FR után visszaáll minden eredetibe. annó 10-ről 9-re így álltam vissza, meg újra a 10-est is odinnal raktam fel. Meg a 11-es androidot is OTA után teljesen legyalultam, jobb a tiszta telepítés inkább, gondoltam, és Odinnal tettem fel az eredeti 11-est is; Ja és a knox nem ugrott.
célszerű majd leszedni a bixby cuccokat is ADB-vel, sok akksit lehet spórolni vele... aki nem használja persze.
-
n2066
tag
válasz
gyuri2008 #5194 üzenetére
Persze: Odinnal, leírás a Sammobile.com honlapon. link: https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a70/firmware/SM-A705FN/ATL/download/A705FNXXU5DUE2/1546628/
csak a pie romot kell leszedni netről, rengeteg oldalon fent van pl:Samsung Galaxy A70 SM-A705FN XEH Firmware - FirmwareMirror
vagy Download A705FNXXU3ASI2 Firmware SM-A705FN Galaxy A70 pie PHE (samsung-up.com) keresd meg a romot. -
gyuri2008
veterán
Valahogy visszalehet rakni a 9-es androidot?
-
n2066
tag
válasz
osztszoroz #5192 üzenetére
Közben sikerült visszatelepíteni a bbcagentet. Én sima adb minimál csomagot használom. Usb kábel és parancssor rendszergazdai jogosultsággal. Link https://m.logout.hu/bejegyzes/firefox1996/hogyan_kell_torolni_az_alkalmazasokat_andriodrol_r.html ez minden Samu telora elvileg érvényes.
-
osztszoroz
aktív tag
Debloaterhez tudsz linket adni ?
-
n2066
tag
Sziasztok!
véletlenül de-bloat közben töröltem a bbc agent appot. elvileg a knox-hoz van köze, de eddig semmi rendelleneset nem tapasztaltam. Hogy lehetne visszatelepíteni esetleg? ADB-vel vettem le, azzal próbáltam netes fórunok alapján vissz(reinstallálni), de nem engedte eddig. Esetleg vkinek van ötlete, tapasztalata?
köszi szépen.
-
w.miki
veterán
válasz
Dr Bubo #5189 üzenetére
csak a sim kártyán nem volt adat, és repülő módban volt. Szóval ennél nehezebb volt.
Vagy 20 videót megnéztem, mire kiderült, hogy a recovery-hez PC-re kell dugni a telefont, és úgy lehet csak belépni a be+fel gombokkal... ötödikre...
Persze a videót ő sem ezzel kezdené ám...
Viszont a felhőből nem sikerült visszatölteni a régi tartalmakat, mert ahhoz is PIN jelszót kért.... amire ugye nem emlékeznek... -
Dr Bubo
MODERÁTOR
A Készülékkereső oldalon van lehetőség az eszközön található adatok törlésére, ha tudod a gmail fiók jelszavát. Utána szerintem ugyanolyan gyári állapotba kerül a készülék, ahogy a dobozból kivetted.
-
w.miki
veterán
A70-es telefonnak elfelejtették a jelszavát. Kép
Hogyan lehetne belépni a gmail fiókkal? Nem ajánlja fel. -
n2066
tag
Hogy lehet a googel disover/google feed-et a -1-es képernyőre varázsolni? Csak a samsung fee-t adja fel, ami egy hulladék, hibernálásra ítéltetett nálam. Külföldi fórumokon mind a Nova Launcher-t ajánlják google feed companionnal. Úgy tűnik a one UI 3.1-ből nálunk ez kimaradt... A One UI alap launcherrel meg vagyok elégedve, de ismerem régebbről a Nova-t is, válatni nem akarnék launchert.
-
bul07
nagyúr
Hogy tudnék egy Magyarországon nem elérhető alkalmazást telepíteni?
Ezt[link] -
-
n2066
tag
A leült topik azt jelentheti, minden fájn most a telefonnal. ezt a android 11-et jól eltalálták. Kíváncsi lettem volna még 1 év múlva a android 12-re is. Üzemidő hosszú nálam, úgy működik, mint egy jó telefon
. Mire újabb telefont veszek, lesz majd fuchsia vagy android 14-15 ... ki tudja.
-
soldi3r
veterán
Ahogy látom egyre kevésbbé aktív a téma, de azért kérdeznék. Melyik a leg stabilabb ROM a készülékre? Lineage OS 18.1 jó lehet? Vagy van hozzá valami stock közeli?
-
tonyrulez
őstag
Azt hogy lehet beállítani hogy elgépelt szavakat pirosan aláhúzza? Javítani ne javítsa magától, csak jelezze. Anysoftkeyboard-ot használok ha számítana.
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Jött egy [frissítés] -
ben11
őstag
válasz
szita.erno #5172 üzenetére
A Flud-ban van erre kapcsoló. Nekem megy lezárt kijelző mellett is.
-
szita.erno
aktív tag
Telefon kijelzőt hogy tudom èbren tartani, hogy egy program aktív maradjon? Mert ha le alszik a kijelző akkor altatja a programot is
-
Mike3090
csendes tag
Üdv. Barátomnak olyan problémája van az A70-esével az Android 11 frissítés után, hogy a gyári kamera app a fogaskerékre koppintva egy pillanat múlva vissza is ugrik a kamera kereső ablakába. Mindezt többszöri gyári visszaállítás után is csinálja. Más nem tapasztalt ilyet?
-
tonyrulez
őstag
válasz
szita.erno #5167 üzenetére
Nem valami bíztató program, hogy mást ne mondjak. "qBitorrent" 1 t-vel, más betűtípus, nyilván qBittorrenthez semmi köze. Inkább Flud. És ez letölt lezárt képernyő mellett is.
-
ben11
őstag
válasz
szita.erno #5165 üzenetére
Milyen programról beszélsz konkrétan?
-
szita.erno
aktív tag
Hogy tudom beállítani hogy egy alkalmazás lezárt képernyőnél fusson a háttérben?
Mert ahogy lealszik a képernyő leveszi az internet kapcsolatot róla. Mindegy hogy WiFi vagy mobìlnet mindegyiknél leveszi a hálózati kapcsolatot. -
bul07
nagyúr
Még azt se tudná kezelni, sose volt telefonja, vagyis de vezetékes
Majd ha tanácsot kérnek akkor fogom nekik azt mondani hogy vegyenek egy nyomógombos kihajthatóst, mert ugye ott be lehet állítani hogyha kinyitja akkor fel veszi ha meg becsukja lerakja, így hívás egyből tudna fogadni
-
bul07
nagyúr
De legalább van neki
Szomszédot pénteken vitte el a mentő majdnem belehalt epekőbe annyira rosszul lett, szombaton megműtötték és talán ma vitték át az intenzívről a sima sebészeti osztályra és nincs telefonja
Gondolhatod, bemenni nem lehet így a férje csak az osztályt tudja hívogatni hogy hogy van -
n2066
tag
Így van ahogy fent fogalmaztatok "sok retek" miatt van ez, sok hulladék app-ot nem szabad telepíteni... mint mindenhol van egy ésszerű határ miután omlik a rendszer...
Olyan mint a windows, újra kell indítani néha meg hasonlók. Feleségem is néha csodálkozik, hogy miért lassú a telója - régi honor 6x. - megnézem, és kismillió ablak és app nyitva a háttérben. Titokban én szoktam neki újraindítani, cache partíciót törölni stb... Őt fullra nem érdekli, hiába mondom... Sokan - elnézést kérek - "ész nélkül", még a legkisebb műszaki/technikai érzék nélkül használják a telójukat. A userek 95%-a pont tojik az újraindításra, cache partíció törlésre és hasonlókra. Kis alapismeretre lenne szükség a telefonhasználattal kapcsolatban is, mint a számítógépeknél linux-windows-macintosh is, hogy használni tudja az ember. Én sem vagyok zseni-guru, de ilyet azért tundi illik szerintem. -
degec
senior tag
válasz
razorka777 #5157 üzenetére
, köszi, kezdem Neki kilövöldözni a progikat
hátha valamelyik..
-
degec
senior tag
válasz
razorka777 #5155 üzenetére
baszzus.. 20 sec után rezzent egyet és újraindult, ezt próbáltuk többször is de ennyit nem vártunk. Mitől van ez? s-es szérián sosem van ilyen gond..valami ötlet...
-
degec
senior tag
Tisztelet,
Hogyan indítható újra úgy a telefon, hogy a kijelzője nem reagál, csupán felvillan szemvillanásra, és le is zár, és hangerő fel kikapcs gombra sem reagáll. Ismerős telefonján fut a sok retek, insta tiktok messneger viber telegram amit eltudtok képzelni, és összeakad valami durván, volt már ilyen, egyszer csak engedte magát kinyitni képernyőileg, és aztán restart. Sosem indítja újra a telefonját, nem sérült semmi baja, csak ezVan más mód esetleg? akksi kivétel ugye nem játszik
Várjuk meg míg lemerül totálba ? köszöm a segítséget...
-
n2066
tag
Új frissítés jelent meg DUD1 kóddal május 3-án független telókra. Érdekes, hogy a telefon nem kapta még meg, nem jelzett: sec.patch 2021.04.01. bár lehet jobb is, hátha elszúrják a jó üzemidőt....
No mindegy hátha vki már feltette... -
Damien.
tag
Sziasztok! Sms jelzőhangot hol tudok állitani? Mert ott már nincs ahol régen volt. Egyszerűen nem találom.
van valami ötlet? Köszi előre is.
-
tony7
tag
válasz
mereteycs #5129 üzenetére
Én három napja frissítettem az én telefonomat. Még az eredeti szoftver volt rajta. Telefonon keresztül frissítettem. 5 vagy 6 frissítést rakott fel mire elértem a 11 re. Képeket jegyzeteket mentettem előtte attól tartva , hogy esetleg valami eltünne frissítés közben. Nem volt végül semmi probléma minden megmaradt. Pár programot kellett frissíteni utána. Böngésző, jegyzet pl. A jegyzet jobb lett szerintem viszont az eddigi jegyzeteidhez csak akkor tudsz hozzáírni ha a program átalakítja az előző jegyzetedet. Akkuidő úgy tünik mintha egy nagyon picit javult volna nekem is. De már az is nagy szám , hogy nem romlott a frissítéstől. Szóval úgy gondolom megérte frissítenem.
-
ben11
őstag
Nálatok az üzenetek/3pötty/bállítások/csevegés beállításai menüpont bejön?
Nálam csak villan egyet, de nem nyitja meg. -
mereteycs
csendes tag
Tökéletesen sikerült a frissítés (OTA) - már amennyire így kb. két nap után ezt meg lehet ítélni...
Kb 6 frissítési lépésben értem el a legújabb verziót, érezhetően gyorsabb lett a 9-nél és (az egyébként elég régi) akksi is mintha jobban bírná.
Az ikonokat from day0 rondának tartom, majd erőt veszek magamon és azokat talán még felújítom... -
n2066
tag
válasz
mereteycs #5129 üzenetére
FeZ.. kollégának igaza van.
Én így csinálnám helyedben 9-ről 10-re OTA , majd újraindítás, utána 10-ről 11-re ismét OTA update, majd újraindítás, utána cache törlés, és egyszer 100%-ig feltölteni az akkut, rajta hagyni 50-60 percet 100-on. Adat se vész el, meg az akkuidő is - legalábbis nálam - jó, mint régen pie-on volt. -
mereteycs
csendes tag
Sziasztok
Erőt merítettem és átállnék az új 11-esre
Jelenleg még az eredeti 9-esen vagyok
Az update-nél elvesznek az alkalmazások (újra kell telepíteni őket)? És a beállításaik?
Például a jegyzeteim / jelszavak, stb?
Mi a legjobb mód úgy updatelni, hogy ezek megmaradjanak?Köszönöm szépen a segítséget
-
n2066
tag
Én is vidéki kisvárosban lakom de van 3-4 GSM bolt is. A mostani üveg fóliám olyan sima 9h-s és pont a kijelzőt takarja, körbe nincs semmi keret vagy káva. Azt a részt ahol világít a kijelző. A fekete szélére 1-1,5 mm már nem lóg ki. Pontosan rakta fel a gyerek a boltban. Megszoktam. Így por se megy alá nagyon.
-
bul07
nagyúr
Nállam van hogy bírja hónapokig, de volt már olyan hogy 3hét alatt 3db-ot sikerült eltöni vagy csak szélét megcsorbítani
Azért nem mindegy hogy 1900Ft, vagy ~800Ft-ért veszek 3db-ot, ne meg én itt falun a világ végén vagyok, nem annyi hogy leugrok a sarokraAmúgy ami most neked fent van mi a mérette?
De régen még többet használtam az előző telefonomnál, erre sokkal jobban vigyázok
Én tutti nem frissítem ha csak biztonági jön
-
n2066
tag
Megcsináltam én is a tesztet az én használati szokásaimmal igaz éjjel mindig repcsi üzemmódban van a teló, szerda éjjel töltöttem fel és azóta bírja 5 napja... még kb25 % vissza van, este töltőre teszem. Tényleg az akkuidő a legjobb javulás.
Fóliákkal kapcsolatban:
Én már befejeztem a fóliák, kiegészítők Kínából való rendelését. Helyi sarki GSM boltban 1900 HUF-ért megfelelőt adnak, válogathatok is, fel is teszik gond és fejfájás nélkül passzentosan. Ami most van sima átlátszó keret nélküli. ez a 3. fóliám rajta. Az első sarka berepedt kulcs miatt, a másodikat leszedtem, mert ronda volt, és most ez vagy 3 hónapja megvan.
Frissítéssel kapcsolatban:
Úton van a április biztonsági frissítés is. Itt tényleg kivárok, nem akarom elszúrni az akkuidőt... ki tudja... Ukrajnai verzióra már kijött. -
bul07
nagyúr
Megint volt egy köröm üvegfólia ügyben
Két eladótól rendeltem és ez egyik kicsit küldött 157x59, de másik nagyobbat 158x70.5
És ezek sima nem fekete keretesek
Annyi szerencse van hogy 3db lett a nagyobb[link]
Akartam megint rendelni még talán meg is jön júl 1. előtt, de sajnálattal látom hogy A70 már nincs a listábanDe ugyan ezen eladónál van másik ahol igen
[link]
Rendelek egyet ebből is hátha nagyobb ez is, és ezzel szerintem be is fejeztem míg meglesz a telefon elég lesz -
Imi1981
veterán
Én azt vettem észre a 11-el, hogy sokkal jobb lett a készenléti üzemidő! Nekem csak másodlagos telefon az A70 így sokat van csak készenlétben de észrevehetően jobban bírja. Eddig tetszik ez a frissítés.
-
n2066
tag
Utánanéztem külföldi fórumokon is.
Samu ügyfél szolg. szerint: aktiválni kell a névjegy megosztás opciót a névjegyek beállításain belül. Ezt próbáltam, semmi haszna. Mások szrint ez direkt lett így a 11-esen, hogy a híváslista simulékonyan gödíthető legyen. elvileg így marad, hacsak elegen nem "reklamálnak" a samu ügyfélszolgálatán, vagy ahol kell.... -
Pietrosz
addikt
Nálatok megy az adaptív akksi használat?
Nekem melóban nem aktív, mikor amúgy se nyomkodom, itthon bezzeg bekapcsol tök feleslegesen -
bul07
nagyúr
Na jövök még eggyel
Ez idegesítő dolog
Megnyitok valamit mondjuk Chrome vagy mást de nem minden esetben és jön egy ilyen értesítés
De olyan gyorsan el is tűnik hogy képet alig tudok lőni rólaFrissítés után jelen volt többször de újraindítottam a telefont és nem jelenkezek egy ideig, de most megint előjődögél
Mi lehet ez és hogy tudom megszüntetni?
-
bul07
nagyúr
Na felraktam én is a 11-est
És lenne is kérdésem
Ha jól rémlik akkor 10-en ha lehúztam az értesítési sávot akkor csak a fél képernyőre jött le majd ha megint húztam rajta akkor teljesen
Na most már ha elkezdem lehúzni akkor egyből teljesen lemegy [kép](Itt teljesen lejön elsőre)
Hogy tudnám azt visszaállítani hogy csak félig menjen le?Másik de ez annyira nem zavar
Van ugye ez a Kezdő képernyő elrendezés zárolása[kép]
De nekem 3lapon van, de így csak a kezdőt zárja le
Hogy tudnám mindet lezárni? -
Septum15
aktív tag
válasz
AthlonXP #5101 üzenetére
Mostmár a Messenger az Android 11 Bubble API-ját használja, vagyis egységes a buborék kinézete/funkciói a többi alkalmazással is, ami ezt az API-t használja.
Amikor kapsz egy értesítést, akkor az értesítési sávban a Messenger értesítést bontsd ki és a jobb oldalán lesz egy ikon. Ott lehet ki és be kapcsolni a chat fejeket, illetve a beállítások -> alkalmazások -> Messenger -> értesítések menüben is betudod állítani.
Én 3 napig tudtam használni, most kikapcsoltam.
Értesítések után folyamatosan felkelt az AOD.
Rondább és kisebb a felülete is, mint ami volt.
Többször is úgy jártam, hogy másnak úgy mutatta, hogy én már láttam az üzenetet, miközben erről szó sem volt.Jó dolog lenne ez az egységes API használat, de a kivitelezés nem a legjobb.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Pietrosz #5100 üzenetére
Nekem pl. a 11-en már nincsenek messenger chat fejek. Csak az ikonon, meg az értesítési sávban jelenik meg a jelzés, ha üzenet jön. Eddig ugye konkrétan feljött, új üzenet esetén a kis chat fej, amin látta az ember, hogy kitől jött üzenet. Most ez nincs. Nem zavaró, csak kicsit fura. Frissítve van a messenger is egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- Elden Ring
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Raspberry Pi
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest