- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
n2066
tag
-
bul07
nagyúr
válasz
gthomma #4890 üzenetére
Nekem se csinálja
(#4892) Imi1981
Igen van amelyik jó csúf lesz
Na meg mikkor csávó festi ki magát bomba nőnek(most hirtelen nem tudok linkelni), első ránézése nem mondaná meg az ember hogy nem nő alapból....................
Jött egy frissítés
(jan 23-án néztem utoljára hogy van e azóta jött)(Nem telepítem szerintem a 11droidig én már semmit nem telepítek)
-
gthomma
senior tag
válasz
osztszoroz #4891 üzenetére
Neked rootolt a telefon vagy gyári állapotban van?
-
gthomma
senior tag
Olyannal találkoztatok már hogy a híváslistában, amikor az (i) menűpontra nyomtok, elsötétül, majd visszajön a kép, olyan mint egy pillanatra újraindulna a telefon app. Sehol máshol (telefonköny,sms,mms) nem csinálja, kizárólag a híváslistánál.
-
bul07
nagyúr
-
szita.erno
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni. LG Smart tévére rá tükrözöm a telefont, elinditom a filmet. Minden megy rendesen, aztán eltelik Kb 10.perc és újra indul a telefon 😡😡😡 De nem ír ki semmit. Ez mitől lehet? De ha másik mobillal csinálom, azzal megy rendesen a tükrözödést.
-
Pferi
senior tag
Nekem nemrég a Praktiker előtt kínálgatta a nemmabarnult gyerek a dobozos Galakszi esshuszast, hát mitnemmondjak nem kötöttünk üzletet...
-
Grawens
senior tag
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Lenne egy A70 javításra nálam, a kijelzőnek annyi, nem érzékel (így meg se tudom nézni a beállításokban a készülék típusát), de nem is ez a fő gond, hanem egyszerűen ilyen A70-et én nem találok a neten, aminek ilyen kávája és kijelzője lenne.
A kijelző egyértelműen nem AMOLED, és nem az a méret, a SIM tálca felül van, az is csak 1 simet és 1 SD-t fogad, nincs jack aljzat, a furatok máshol vannak, a két legalsó kamera egyforma.
Emberünknek hamis Samsungja lenne?
-
ottesz
aktív tag
-
gthomma
senior tag
Segítséget szeretnék kérni.
Fel akartam tenni a telefonra a TWRP recoveryt, azzal lementeni a teljes firmware-t, megcsináltam az OEM feloldást, a telefont újraindítottam download módban, az ODIN beletöltöttem az AP részbe a TWRP.img.tar fájlt. Beleflasheltem, újraindítás után a telefon közölte hogy módosított szoftver van rajta nyomjam meg a Power gombot. Erősen csodálkoztam mert ugye csak a recovery lett lecseréve a telefon firmware-jéhez hozzá sem értem.
Na gondoltam akkor nem szórakozok tovább, irány a recovery, format /data és /cache újraindítás után a gyári recovery fogadott, ezek szerint minden rendben. az OEM lock-ot visszazártam.
Újraindítás után a Samsung Health közölte hogy hozzáférés megtagadva mert módosították a telefon szoftverét.A Samsung Pass szerint a készülék rootolt így nem indul el. A Root Check szerint nem rootolt.
Az ODIN-nal újrahúztam, PIT fájjal, NAND Erase-al, az eredmény ugyan az "a készülék rootolt" a Samsung alkalmazások szerint, a Root Check szerint nem az.
Mi a teendő ? -
n2066
tag
Szia! Enyém is kb 18 hónapos most. de az üzemeideje kiváló, kb 3 naponta töltöm, de nem játszok. Én nem használok semmilyen akksi figyelő/óvó appot. Ha most kéne vennem telót, az max 40 ezerért alcatel vagy xiaomi lenne. nekem bőven elég.
-
bul07
nagyúr
Egy 19hónapja használt telefontól szerintem jó
(És volt rendesen készenléti idő is)Aki használja ezt az alkalmazást annak a Átlag, teljes töltésre vetítve ablakban a Képernyő be résznél mi szerepel?
Kíváncsi lennék hogy kinél mennyi az átlagNagyon nem bántam meg a vételt
Az idei A72 kíváncsi leszek de hogy biztos nem lesz 170.000Ft alatt az tuti, 5G verzió meg 200e Ft felett lesz valószínűleg, annyit meg már biztosan nem adnék telefonért, A szériáért meg főleg -
n2066
tag
Behalás... most meg látja, működik. Radírral megradíroztam érintkezőit. Vhol olvastam, másnál bevált. most nálam is.... kiváncsi vagyok meddig bírja hiba nélkül.
-
n2066
tag
válasz
TaRka94 #4860 üzenetére
Már egyáltalán fel sem ismeri a vadiúj micro sd kártyát. Újraindítás után is hibát ír, hogy valami nem stimmel. A teló mükszik jól mem.kártya nélkül. Megvárom az android 11 update-t és utána esetleg egy factroy resetet csinálok... igazából ha mükszik kari nélkül akkor nem zavar. ennyit tudnak az ipari hulladékok manapság sajna.
-
n2066
tag
válasz
TaRka94 #4858 üzenetére
Köszi. Újraindítás megvolt. A usb C porttal nincs gondom eddig. Mikor nem volt benne memória kártya' akkor nem csinálta, amit gondoltam is, mivel csak belső memória volt. Érdekes majd figyelgetem. A nagy tárhely miatt szinte semmit sem tárolok memória kártyán. Még egy cache törlést csinálok azért. Köszi.
-
n2066
tag
Sziasztok!
Mostanában heti rendszerességgel kiad egy üzenetet a teló: csendes értesítésként: "érintse meg az adatátvitelhez az SD kártyához". Igen zavaró számomra. Először azt gondoltam, rossz az SD kártya, de másik kártyával is ezt csinálja. Szoftveres bug lehet, vagy valami így lehet beállítva? ha igen, ki szeretném kapcsolni.
Ha valaki tud megoldás, légy szíves segítsen...
Köszi szépen! -
gthomma
senior tag
válasz
gyuri2008 #4850 üzenetére
A hálózati zár feloldás, úgynevezett függetlenítés mind feltöltőkártyás, mind előfizetéses tarifák esetében az ügyfél kérésére történik, az Előfizetői Szerződéssel együtt vásárolt készülék hálózati zárának feloldása díjmentes, minden egyéb esetben (például listaáron, vagy mástól - akár adásvételi szerződéssel is - vásárolt készülék) 10 000 Ft-os díja van.
Feltöltőkártyás készülékek esetében onnantól kezdve, hogy a SIM kártyán megjelenik bármilyen összeg, azaz a feltöltés sikeres volt, az előfizető a készülék kikódolását díjmentesen kérheti. Amennyiben nem tölt fel az előfizető a SIM kártyára felhasználható egyenleget, úgy a szerződés megszűnését követően kérheti a készülék díjmentes kikódolását.
Előfizetéses szerződés esetében, a szerződéshez, a Vodafone-nál vásárolt készülék függetlenítése díjmentes, a szerződés lejáratát követően. A készülék használója is kérheti a szerződés lejárta után a hálózati zár feloldását, azonban neki minden esetben 10 000 Ft a díja.
A hálózati zár feloldása meghatalmazással is intézhető, lakossági előfizetők esetében ügyvéd vagy közjegyző által ellenjegyzett eseti és konkrét meghatalmazással kérhető.
A függetlenítést a 1270-es ügyfélszolgálati telefonszámon, és a Vodafone üzleteiben lehet kezdeményezni. Fontos, hogy a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül kizárólag az előfizető, a használó pedig márkaképviseleteink egyikén kérheti. -
gyuri2008
veterán
Vajon a Vodafone-nál vásárolt A70 független?
Vagy vásárlás után függetlenítik? -
Csocsesz75
őstag
válasz
RubbishBin #4841 üzenetére
Nekem ma cserélték (már másodszor
) 35- ért.
-
TaRka94
senior tag
válasz
MikeWazowski #4846 üzenetére
Ezt beszélgetjük itt pontosan, telekomból vásárolt készülékekre kihagyták.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, Édesanyámnak van ilyen telefonja és az lenne a kérdésem, hogy 2020. decemberi a bizt. javítás rajta, de még mindig oneui 2.0-val... Ez hogy lehet? Hónapok óta megjelent rá a 2.5, nem?
-
RubbishBin
senior tag
-
gthomma
senior tag
válasz
Törött lett a kijelződ/digitizer, vagy csak repedt az üveg ?
-
RubbishBin
senior tag
Valószínűleg igen, mert ez is sokkal jobbakat csinál gcam-mel mint alapból. Talán még nagyobb is a diffi mint az A70-nél. Ez egyelőre videókban látott infó, személyesen még nem próbáltam.
Jelenleg a tesóm A71-ével tudtuk csak head-to-head összehasonlítani, gyári kamera alkalmazásokkal. Ég és föld.
-
ben11
őstag
válasz
A gcam-mel használt a70-nél is jobbat?
-
RubbishBin
senior tag
41.000-et mondtak kijelző cserére, szóval inkább vettem egy 68.000 forintos Redmi Note 9 S-t. Mert az legalább új, meg az A70-em Angliában volt még gariztatva.
Simán hozza azt a színvonalat a csájníz, csak sokkal szebben fényképez, meg gyorsabb az ujjlenyomat. Kicsekkolok, nektek további kellemes használatot! -
Dilikutya
félisten
Manuálisan kikapcsolt mobilnetet mi kapcsolhatja vissza?
-
gthomma
senior tag
válasz
TaRka94 #4835 üzenetére
Elég gusztustalanul hazudozik a tsz@r. A Samsung nem vont vissza semmit.
The company’s also released another version of One UI, dubbed One UI 2.5, that brings a number of improvements to Galaxy devices. The software debuted on board the Galaxy Note 20.
Samsung’s pushed One UI 2.5 to the Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 10 Lite, Galaxy Note 9, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e, Galaxy S10 Lite, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Tab S6, Galaxy Tab S5e, Galaxy A90, Galaxy A71, Galaxy A70s, Galaxy A70, Galaxy A51, Galaxy A50, Galaxy A50s, Galaxy A31, Galaxy M51, Galaxy M31s, Galaxy M31, and Galaxy M21.
One UI 2.5 is a fairly minor update, but it does bring a few notable changes including the ability for your device to remember the angle you used for your last selfie.
The camera app will also remember the last shooting mode you used (video, etc). There’s also support for full-screen navigation gestures in third-party launchers. -
n2066
tag
Hamarosan jön a one ui 3.0 driod 11-el, teszt már elkezdődött Spanyolhonban és Ukránoknál... A checkfirm app talál driod 11-es bétákat egy-egy régióra....
lehet emiatt nem lesz már one ui 2.5 a tkomos telókra. megkapják szerintem 1-2 hónapon belül a android 11-et.... -
TaRka94
senior tag
Telekomosok még ti sem kaptátok meg a 2.5-öt?
-
ottesz
aktív tag
Ma reggel arra fogadott a telefon hogy nem reagált az érintésre a képernyője. Alig tudtam újraindítani így. Indulás óta nincs baj. Másnál is volt ilyen?
-
V@ns
aktív tag
válasz
robcsekwow #4820 üzenetére
Szerintem ha mindkettő dobozán vagy a cuccon magán ott van, hogy qi, akkor nagy baj nem lehet belőle, az egy szabvány. Esetleg a teljesítményben lehet eltérés.
-
robcsekwow
tag
Sziasztok. Iphone-hoz tervezett vezeték nélküli töltő (van QI adapter a telefonhoz) működik bármely készülékkel?
-
gthomma
senior tag
Kicsit igen, bár sok Samsung telefonon cseréltem firmware-t, valamiért a PIT -es újraparticionálás után, akkor is ha az ODIN-ban bepipálom a NAND erase opciót, korrupt lesz a /data partíció, recovery-ben újra kell formázni.
Így néz ki, az SIM1 foglalatban továbbra is "sim kártya nem engedélyezett" . -
ottesz
aktív tag
Csinálnék egy resetet a telefonon....Talán a fólia is bezavarhat ha van rajta...Meg persze az adaptív fényerő kikapcs...
-
5-htp
tag
Sziasztok! Bocsi az offért. Nem szoktam fórumozni de gondoltam hátha tudna valaki segíteni. A feleségemnek vettem tavaly ilyenkor egy Samsung Galaxy A70-es mobilt. Egy darabig nem volt semmi gond vele. Viszont egy pár hónapja azt csinálja a telefon,hogy magától leveszi a fényerőt,pedig nem játszik vele a nejem csak böngészésre használja. A fura az,hogy a fényerő csúszkán nem látható,hogy le lenne véve a fényerő. Ilyenkor a jobb oldalt ki kell kapcsolni a kijelzőt és vissza. Ekkor újra jó lesz.Naponta többször is előfordul a hiba. Nincs beállítva az automatikus fényerő. Próbáltam a beállításokban keresni,hogy nincs-e valami bekapcsolva,de semmi ilyesmit nem találtam. Nekem is ugyanez a telefonom van,de az enyém még nem csinált ilyet. Elnézést ha megzavartam az aktuális témát. A segítséget köszönöm előre is.
-
gthomma
senior tag
ODIN-nal rátettem a XEH firmware verziót, az első indításnál hisztizett hogy az android rendszer nem tud elindulni mert a "data" partíció korrupt. A PIT fájlt kiszedtem a CSC fájlból azzal lett újra formázva.
Most valami ciril betűs verzió indult el -
bul07
nagyúr
válasz
gthomma #4805 üzenetére
Lehet hibás a SIM foglalt is
Esetleg azt nem tudom hogy lehetséges e hogy a előfizetéses csomagba volt véve, és nem fizetés esetén csak azt a foglalatot letiltotta a szolgáltató
És simán eltudom még azt képzelni hogy repedt kijelző miatt garanciába nem vették be a telefont, ezért nem lett megcsináltatva a sim foglalat
Melyik szolgáltatóhoz tartozik amúgy alapból?
-
gthomma
senior tag
Szerintetek mitől lehet hogy a SIM1 foglalatban minden SIM kártáyra azt mondja a telefon hogy a "nem engedélyezett"? Próbáltam Telekom előfizetéses/domino, Vodafon, Telenor elfizetéses kártyával is. A SIM2 foglalat minden kártyát elfogad de hiába van bekapcsolva a VoLTE nincs HD hívás.
ODIN-nal ráteszem a független firmware-t, hátha megjavul, ezzel nem lesz tégla a telefonból ugye ? -
n2066
tag
nekem is esett le 80 cm magasról tiszta betonra vékony szilikon tokban, szerencsére a kijelző felül volt úgy cuppant, de egy karc se lett, de még a tokon se látszot a "becsapódás".
Üzemidő olyan majdnem mint új korában 2019 júli 1-én vettem. bár én nem játszok és nem lógok rajta állandóan, csak akkor nyomkodom, ha tényleg vmi jött.... így 3-4 naponta töltöm kb 25%-ról max 85% köré. havonta egyszer töltöm 100%-ra. és havonta csinálok cache törlést is. Így most szuper a teló, egyenlőre nem is "kacsingatok" semmi más irányba. Ha tönkremenne, akkor valami olcsó redmit vennék 30-40k-ért max. -
bul07
nagyúr
válasz
gthomma #4801 üzenetére
Igen nálam ilyen használat mellet van meg a 5-6-óra nálam
Fentebb betett kép (ez[kép]) ilyen használat mellet született
Amúgy ma megállt bennem az ütő
Egy kilincs megütötte a kezemet és repült a telefon
Sarkával érkezett egy vékony szőnyegre ami alatt csempe, olyat koppant majd kijelzővel lefelé pihent, egy jó fél percig csak néztem a telefont hogy fel e merjem venni
Felvettem és nem lett baja, már átfutott a fejemen milyen jó is lesz kijelzőt cseréltetniEz volt ez első kézből kiejtés, eddig még csak ágyról lett leseperve
-
gthomma
senior tag
"Töltsd fel 100%-ra(ne azonnal vedd le a töltőről mikkor elérte a 100%-ot, hanem utána 10-15percel) majd böngész 1órát , játssz 1órát nem processzor igényes játékkal mondjuk Candy Crush Friends Saga, majd utána videó nézés amíg olyan 15% köré nem kerül (youtube, TikTok)"
Ezeket használva 5-6 óra aktív képernyő időt kell mutatnia miközben 15% töltés maradt az aksiban? Jól értem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest