- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogabesz
aktív tag
válasz
RubbishBin #4599 üzenetére
35 körül van azt hiszem hivatalos samsung szervizben.
-
RubbishBin
senior tag
Mennyiből lehet megúszni egy képernyőcserét? Megéri egyáltalán? Leköpött a reggeli rántotta, én megugrottam, a telefon meg ki a zsebemből..
-
n2066
tag
Sziasztok!
nem reklám, de én ilyet vettem
https://www.notebook-alkatresz.hu/temp-glass631258-samsung-galaxy-a70-5d-teljes-teljes-felulet-ragaszto-lefedettseget-biztosito-karcallo-utesallo-kijelzovedo-uvegfolia-9h-tempered-glass/pd/1595082én raktam fel magamnak, és tökéletesen passzol, viszont nagy türelmet és odafigyelést igényel, hogy pont úgy rakjuk fel, ahogy a gyári fekete keret is van a telón, mert akkor nem takar ki semmit, hanem tökéletes. vagy 10 percig tüszmörögtem folyamatosan, hogy tökéletes legyen és mindenhol egyforma legyen. Jól tapad amúgy segédanyag nélkül is. Igaz hamar gyűjti az ujjlenyomikat és koszt, de koszosan is könnyen csúszik az ujjam rajta, jó tapintása van. Sokat próbáltam én is, 4-5 db ment a kukába sokszor felrakás után rögtön... nem sikerült ugye... elsőre. no mindegy ez van.
-
ginola
addikt
Sziasztok
J3-ról váltanék A71-re.
Mi a legegyszerűbb és biztonságos módja, hogy minden adatom, fotóm, appom és azok beállításait átvigyem az új telefonra? -
Imi1981
veterán
A kitöltő folyadék semmit nem ér. Kb 3-4 napig tölti ki a szélét de utána jön ki (elpárolog és kipréselődik). Ja és állandóan tiszta zsír a üvegfólia tőle amit kb ilyenkor nem lehet tisztára törölni még üvegtisztítóval sem mert mindig kijön egy pici onnan a szélétől ! Azt nem ajánlom.
-
Imi1981
veterán
Én azért nem szeretem a fekete keretest mert csak a szélén ragad. Emiatt nagyon tükröződik (mert nem tapad teljes felületen és is jobban vissza veri a fényt) és sokat ront a képminőségen emiatt (főleg nappal és kültéren). De van olyan fekete keretes ami teljes felületen tapad azthiszem. De ami még gond velük, hogy általában kitakar a keret a megjelenített képből ( általában 1-1 millimétert két oldalt) ami nagyon zavaró. Én nem bírtam elviselni és két perc múlva leszedtem. Munkatársam A71 - re rakatott üvegfóliát és teljes kijelzőn fed és nem áll el a széle sem. Azthiszem a t-mobilnál vette a telót és ott rakták rá az üvegfóliát is. Nem tudom mennyibe került de az jó fólia és tutira nem uv ragasztós. Ha van kedved kérdezd meg a t-mobilnál hátha van A70-re is és lesz végre egy jó üvegfólia a telódon. Lehet drága de ha jó akkor nem vagy többe mint 10 olcsóval ami nem jó.
-
bul07
nagyúr
válasz
Imi1981 #4592 üzenetére
Valamelyik telefonos fórumba képpel linkelték hogy volt ilyen eset
Ugye ez olyan telefonoknál gond ami nem vízállóFekete keretes nagyobb pont annyira ér ki hogy a tok még ne nyomja fel, és az is rendesen rátapad a széleire, mivel amúgy is csak a szélén van ragasztó anyag
-
Imi1981
veterán
Én még nem hallottam ilyenről, hogy befolyt ott és tönkre ment a kijelző. Az tény, hogy én is féltem, hogy befolyt ott de nem. De igazából ott is le lehet ragasztani körbe biztos ami biztos de persze megértem, hogy félted. De nem akarlak rábeszélni csak azért írtam mert ez a fajta üvegfólia az uv ragasztós fedte tökéletesen a kijelzőt és tökéletesen tapadt a szélein is (tökéletesen teljes felületen tapadt a fólia az uv ragasztó miatt) . Nekem az A70 már tartalék telefon amit azért használok néha itthon de rakni fogok megint rá ilyen uv ragasztóst. A mostani fő telefonomra xiaomi mi note 10 lite - ra már raktam egy olcsó fajta uv ragasztóst és tökéletesen fedte a szélén lehajló kijelzőt is csak a tok felnyomta (nagyon méretpontos volt). Most rendeltem életemben először egy elvileg minőségi uv ragasztós üvegfóliát ami 6000 Ft hát kíváncsi leszek. Azért ilyen drágát nem szoktam venni de akarok egy jó fóliát az új telóra 🙂 .
-
bul07
nagyúr
válasz
Imi1981 #4590 üzenetére
Kép nem igazán jó nem egy vonalba vannak , a mért érték a mérvadó, az üvegfóliák nagy többsége a kisebb méretet képviseli A70-re valók között
Rákeresel itt a nevemre láthatod hogy nagyon sokat vettem márJelenleg egy sima van fent a szélein nem fekszik fel és én nem vagyok hajlandó semmilyen folyékony dolgot a kijelzőre kenni, adattak mellé is kitöltő folyadékot
Egy rossz mozdulat és a keret meg a kijelző között be is megy, nem egy esetről van már beszámoló hogy így ment tönkre a kijelzőÉs drága üvegfóliákat se veszek
Most eset meg nemrégen hogy egy hét alatt kettő is megreccsent, fekete keretes, és ezét is kerül fel sima, mert 1db fekete keretesem maradt és azt nem akartam felrakni míg nincs pótlás
Valószínűleg a slussz kulcs miatt, véletlen ugyan abba a zsebe tettem -
Imi1981
veterán
A vékony keretes szerintem A50-re való. Jóval alacsonyabb és keskenyebb is valamivel. Szerintem tuti A50-re van. Ezek a keretes üvegek nagyon gagyik amúgy! Keret nélküliek jobbak és abból van olyan ami jó. Ha rám hallgatsz veszel egy olyan méretű keret nélkülit ami elég jól kiér a széléig és veszel hozzá uv ragasztót és tökéletesen fedni fogja. A hangszórókat (alul és felül is) ragaszd le ragasztó szalaggal, hogy nehogy bele follyon a felesleges az üveg alól kiszoruló uv ragasztó (én nem ragasztottam le mert hülye voltam 😄 ). Az tökéletesen fel feküdt az üvegen és nem lógott bele a megjelenített képbe hanem kijebb ért a széléhez. Ha felteszed többet eszedbe se jut ilyen keretes üvegeket venni.
Én ezt vettem HUF 1,007.81 20%OFF | Anti blue UV Liquid Glue Glass For Samsung Galaxy A50 A30 A20 A70 A80 A90 A10 M10 M20 M30 Screen Protector Films + UV Light Glue de ha nem tetszik a hozzá adott üveg rakhatsz másikat is (én másikat raktam.
Ha csak uv ragasztó kell HUF 666.61 45%OFF | Akcoo Note 9 screen protector with nano liquid UV glue for Samsung Galaxy S8 S9 Plus S7 S6 edge note 8 full glue glass protector meglevő üveghez (ne kereteshez mert az nem jó!) . -
bul07
nagyúr
Üvegfólia
Majdnem találtam egy tökéleteset, 1-1mm nagyobb lenne akkor tökéletes lenne[link]
2db vásárlása esetén 0.93$/dbVékony fekete kerete van, viszont 1mm kisebb magasságra és szélességre is
De mivel a fekete keret vékonyabb összegéében 1mm kevesebbet takar a kijelzőből
(Azért 1mm és nem kettő mert, nagyobbnál 72mm és 4mm a fekete keret ennél meg 71mm 2mm a fekete keret) -
n2066
tag
Kikapcsoltam az autómatikus szó kiegészítést, ill. javaslatokat, azóta nincs elugrálás a billentyűzetnél.
-
Dfc
csendes tag
válasz
RubbishBin #4585 üzenetére
Nálam rendben működne. Miután az összes belépési adatot megadtam, a bejelentkezési gomb nyomása után küldte is a QR kódot.
No itt kezdődőtt az az apró probléma, hogy a telefon hátuljához nem lehet a kijelzőt fordítaniDe miért nem használod az OTP saját alkalmazását??
-
RubbishBin
senior tag
OTP netbankba más se tud bejelentkezni böngészőből? Írnám be az azonosítót, de eltűnik a billenytűzet 1 tizedmásodperc alatt.
-
RubbishBin
senior tag
Megint bezakkant, ezúttal a Whatsapp-ra nyomva a Viber jött be. Tízszer próbáltam kb, mindig ez történt, összes alk. bezárása után is. Az ikonok 2 oldalra vannak egymástól. Resetelni kellett.
Nekem ez már gyanús, ha lesz időm akkor adatmentés, aztán factory reset. -
Promi
aktív tag
Nálam az MX Player -nél mikor kijelölök egy filmet, akkor át ugrik egy másikra, mintha azt jelöltem volna ki. Persze a leg többször ezt későn veszem észre, mivel nem mindig csinálja.
És biztos, hogy ez a telefon hibája, mert ugyan az a szoftver másik 2 tableten, és egy A51 -esen nem csinálja. -
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Nekem meg mióta csak tartalék telefon az A70 azóta jobban működik az ujjlenyomat olvasó 😄 . Persze azért mert sokkal kevesebbet használom de amikor igen akkor pont működik (kivéve ha száraz az ujjam) . Ik
Más téma. A billentyűzet elugrálást javították az utolsó frissítésel? Mert mostanában nem csinálta . Igaz kevesebbet használom ezt a telót (nincs benne SIM kártya se ) de azért használom,hogy ne a polc mélyén mennyen tönkre az aksi mert nincs használva egyáltalán. Meg azért jó telefon ez jó nagy kijelzővel amin jó böngészni és olvasgatni.
-
Cheesy
őstag
Utóbbi 1 hétben ujjlenyomattal nem bírom feloldani a telefont, arcfelismerés sem tuti. Nem változott semmi, nem plasztikáztattam, nem vágtam el az ujjaimat. Nagyon bosszantó. De ha meg kikapcsolom a védelmet, felold a zsebemben.
Megjegyzem, hogy az iPhone XR pl. ha a kantáros munkás nadrágom volt rajtam és a mellkasom közepén lévő zsebbe raktam a telefont, ott a mozgás hatására feloldott és nyilván nem látott senkit, ezért nem 30mp-re, hanem 30 percre zárolt...
-
TaRka94
senior tag
válasz
RubbishBin #4570 üzenetére
Azért az durva. Szoftveres baj volt akkor ha újraindítás segített ugye.
-
TaRka94
senior tag
válasz
RubbishBin #4568 üzenetére
Mi az hogy lefagy az érintés?
-
RubbishBin
senior tag
Persze, hogy akkor fagy le teljesen az érintés, amikor nagyon hirtelen kéne a telefon. 40 perccel később azért rájöttem a power+volume down kombóra, mire már mindegy volt... De így legközelebb majd egyből likvidálhatom ezt a fícsört.
-
n2066
tag
Sziasztok! be van állítva nekem az értesítés jelzése villanással (vaku-képernyő), egy darabig működik, 1-2 nap múlva megint manuálisan kell beállítsam. Értesítési led hiányát pótolnám evvel, ha hagyná...
Mit nem csinálok jól, vagy mi kell ahhoz hogy mindig működjön? köszi a segítséget.
-
Pietrosz
addikt
Nekem többször is van ilyen általában mikor gyenge a WiFi. A másik problémára meg kell egy tuzfal pl adguard és le lehet szabályozni melyik progi mit használhat
-
bul07
nagyúr
válasz
hogabesz #4561 üzenetére
Igen erre gondoltam
Egyszerre jelezte a wifit meg hogy a 4G-n is rajta van
Wifit ki és bekapcsoltam akkor tűnt el a 4G jelzésHa jól sejtem ennek így nem szabadna megtörténnie, mármint hogy mindkettő aktív legyen, bár szerintem valami bug lehetett, csak a kijelzés volt ott nem hiszem hogy mindkettő ment volna
Amúgy remélem ez nem mindennapos dolog
Bárkinek volt már ilyen?(#4560) n2066
Téma miatt ilyen a navigáló ikonok, meg másik ikonkészletet is használok
..........................
Az alkalmazás meg a Douyin, ami a TikTok Kínai verziója, mert ugye Kínának külön verziója van ebből ez az eredeti amúgy
[link] -
n2066
tag
Ez a te A70-esed? Alul rózsaszínek a navigáló ikonok home, vissza stb... Ilyet nem láttam még nálam...
-
bul07
nagyúr
Igen mert 1-2e Ft nem érződik meg de mondjuk 26hó alatt már 52e Ft
Én szakmunkás min bére vagyok bejelentve de még azt se kapom meg, így egy telefon vásárlás igen megterhelő anyagilag
Csak bámulok mikkor szajkózák hogy mennyi az átlagkeresett, hát csak nem itt ahol én vagyok
-
bul07
nagyúr
válasz
Imi1981 #4552 üzenetére
Igen az amoled hiánya nálam is gond, de akkor nem 200$-os ára lenne
Én majd jövőre döntök akkor lesz 2éves a A70
Ha meg munkám se lesz akkor meg tuti telefon csere se leszAmúgy én csináltam egy olyat hogy havonta 2000Ft-ot dobok egy telefon feliratú dobozba és ha majd eljön az ideje feltöröm és akkor nem fog annyira megvágni
A70-est is így vettem igaz ép megtelt a persely így is úgyis fel kellet törni de pont kifutotta anno
Kép, egy stóc 10db -
Imi1981
veterán
Nagyon jónak tűnik poco X3! Egyetlen bajom van vele, hogy nem amoled kijelzős. Nem egetrengető probléma csak már megszoktam és persze jobban tetszik mint az ips. De én most tök elégedett vagyok a mi note 10 lite - val úgyhogy másfél - két évig nem érdekel a csere téma.
A71-et előfizetés mellé néztem úgy alig volt drágább mint a redmi note 9pro. Bolti árat nem is tudom. Sajnos most minden drágább nem csak a mobil. Most van mire fogni ezeket az árakat a vírusra.Pferi az nagyon jó vétel volt! Főleg ha nincs semmi hibája.
-
bul07
nagyúr
válasz
Dr Bubo #4549 üzenetére
Igen
Én július végén vettem 99.990-ért
Lassan fel kell adnom az elvemet hogy magyar garancia nélkül nem veszek telefont de na, lassan örök áron mennek a telefonok
130e Ft-ból kijön 2db fent említett Poco X3 (Ami amúgy xiaomi ha jól tudom)Bár az A70-ről nem mostanában fogok váltani, simán benne van hogy jövő tavasszal míg még garanciális cseréltettek akkumulátort, igaz fizetős lesz
Bár ez is jó kérdés hogy megéri e 16e Ft-ot, mert akkor lehet már simán 160-170$ magasságában lesz a X3 -
Imi1981
veterán
Azért az iPhone xr teljesen más kategória árban és amúgy is ! Nem csodálom hogy vissza lépésként éled meg. Nem is értem a hasonlatot.
Nekem amúgy a sebességével semmi problémám nincs (kategória sebességét hozza). Nekem az ujjlenyomat, arcfelismerés és a térerő (főleg ez) volt a problémám vele. Még mindig meg van tartalék telefonnak és használom is néha de a xiaomi mi note 10 lite sokkal jobb ebben a három dologban ami a bajom volt vele (ujjlenyomat olvasó, arcfelismerés és térerő). Nem lenne rossz teló csak ilyen alap dolgokban csinálták volna kicsit jobbra. De sebességben szinte egyformának érzem (picit gyorsabb talán a mi note 10 lite). A71 azért szerintem jobb ahogy olvasom fórumjában. Azon már javítottak ezeken a hibákon. Bár azért nem tökéletes az sem. -
bul07
nagyúr
Nem telefoné és nem az android hibája hanem a Samsungé
Millió egy telefonra kell megcsinálniuk a frissítéseket és nem fordítanak rá elég figyelmet
Így egy két hiba mindig akad csak nem reagálnak rá elég gyorsan, mert egy telefonon előjövő hiba relatíve keveseket érintios is ordas hibákat tud produkálni, csak ott kénytelenek gyorsan reagálni mert mind ugyanazt használja
-
Cheesy
őstag
Először én is úgy használtam. Csak mivel zsebben hordom elkezdett a tudtomon kívül mindenfélét csinálni a telefon.
Az arcfelismerője és az ujjlenyomat beolvasója egy kalap szar. Maga a telefon is kezd azzá válni, pusztán a használattól is. Lassú, akad, igazi hamisítatlan android feeling. Iphone XR-ről volt muszáj erre váltanom, bárcsak visszamehetnék ios-re... -
n2066
tag
Igen én is anno gondolkodtam a zéró védelmen, gyors kényelmes egyszerű... picit "félelemből" nem teszek ilyet. Amúgy meg nagyon csekély az esélye, hogy vki elhagyja a mobilját. Erre vigyázunk még a szemünk fényénél is jobban.-... szóval a zéró védelem szerintem is bejövős lesz előbb utóbb...
-
-
bul07
nagyúr
Ha már szóba hoztad
Hát nálam nem lett olyan jó
Feloldással van bajom
Én pofát meg képet használok
És kép esetén néha néha gondolkozik hogy feloldjon e, pofa marad olyan amilyen volt, hol jó hol nemElőtte nem gondolkozott soha ahogy meglett a kép feloldott, most van hogy várni kell
(Így kezdődött a A5 2016 esetén is, jött frissítés és alap dolgok lassabbak lettek gondolkozott a telefon, amikkor már a tárcsázás is gondolkozott kezdett igazán bosszantani)Szívem szerint csak húzás és pofa lenne, de úgy nem lehet(pofa érzékelés oldalsó gomb nyomása esetén)
-
n2066
tag
Jó ha "pang" a fórum néha, ez azt jelenti egyenlőre nem szúrták el a szoftvert....
-
-
n2066
tag
Ujjlenyomat szenzor fóliával és anélkül többször tesztelve ugyanaz az eredmény, 10/8-9 alkalommal pontos, jó.
-
Pietrosz
addikt
Új update után nem megy az otp smartbank, allandoan leall. cache partition törlés volt.
Bármi tipp? Mielőtt idegbajt kapok? -
n2066
tag
Sziasztok! Én minden frissítés után, legyen sima, vagy fő verzió, csinálok cache törlés, lehet placebó, de nem venni észre különbséget amúgy. Annó a huaweienen sose csináltam semmit frissítések után, és mai napig pöpec a p9 plus.
A hivás és üzenet más eszközön nekem személy szerint irreleváns feature, felesleges, mivel csak ez az 1 samu eszközöm van és marad is jó sokáig... nem veszek semmi őlus kiegészítőt, mivel nincs rá szükségem. Amúgy
hasznos lehet annak akinek mindene samu. A mikrósütőmet -az még samu - meg nem akarom felvenni -
Nordik
őstag
Amúgy nekem amióta megvan a telefon nem csináltam gyári visszaállítást még a foverzio váltásnál se.
Ellenben minden frissítés után csinálok egy cache törlést. Soha nem tapasztaltam semmilyen hibát. Ez elég lehet? -
bul07
nagyúr
Köszi mindenki akkor felrakom
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
A feleségem lehalkítja a telefont és nem ébreszt.
Ez ennél természetes? -
bul07
nagyúr
Bárkinek okozott bármilyen gondott a mostani frissítés?
-
n2066
tag
Nekem is megjött a frissítés, semmi extrát nem tapasztalak. csak a sec.patch szept 1-i. Igazából olyat még soha nem hallottam, vagy olvastam, hogy a kizárólag a security patch elavultsága miatt törtek volna fel androidos telót. De van egy olyan érzésem, hogy pie-on sokkal jobb volt a rendszer. Mintha 10-esen egy milisecundumot gondolkodna minden menüben, minden appnál... szóval szerintem egy nagy összeesküvés áldozatai a telefonhasználók, akik 2-3 milliárdan is lehetnek a földön
Lehet, hogy placebó, de az apple lebukott pár éve pont emiatt... szóval a többi gyártót se kell félteni...nem lehet bízni egyikben sem valójában. Ha esetleg 4-5 év múlva lecserélném az A70-et - en adj Isten előbb, mert tönkre menne - akkor max 35-40 ezer Ft-ot adok telóért. Az se érdekel, hogy nincs frissítés olcsóbb sziamiau, redmi stb... Ha nem játszik rajta az ember akkor igazából felső alsó vagy alsó közép kategóriás teló is bőven elég... manapság a középkategóriás telefonok is korrekt hardverrel vannak felruházva. kérdés: a gyártó milyen szutyok szoftverrel kúrja el.... nem optimalizálnak eléggé... stb....
-
bul07
nagyúr
válasz
balinlin #4505 üzenetére
Én az Erste banknál vagyok, és nem fogom az a rossz appjukat használni
Egyszerűen nem tudták megoldani hogy app használata mellet PC-s belépésnél megmaradjon a sms-es belépés azonosítás
Jó mondjuk ez fél éve volt akkor nem kis szenvedés árán tudtak csak visszarakni a sms belépésre, volt olyan telefonos ügyintéző hogy nem tudta megcsinálni, másik másnap megtudta
Azóta nem kísérleteztem veleW10 na akkor ránézek, mert így már talán talán
-
balinlin
senior tag
-
bul07
nagyúr
-
Nordik
őstag
Én telepitettem a frissítést, igazából nem veszek észre változást, hasonlóan jó mint eddig. Negatívum egyelőre nincs.
-
worxland
addikt
Érdemes megvárni az Android 11-et, onnan van lehetőség arra (ha a Samu is akarja), hogy a biztonsági frissítések a Play Áruházon keresztül, direktben a Guglitól jöjjenek, és akkor eldöntheted, hogy elég csak azokat felrakni (nem fogják talán lassítani a telefont) vagy akarod az új funkciókat/javításokat is (és akkor a Samu frissítéseit is telepíted, ami esetleg jobban lassítja a telefont).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Társasjáték topic
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest