- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
Ma kell megjelennie
-
BorgBoss
tag
Dettó én meg prémiummal rendeltem elő és erősen aggódom mit kapok érte. A Bf3-at sem használtam ki prémiummal, de mostanság semmi értelmes játék -számomra - nem jön ki
Megváltás lenne egy új stalker. Régen majd minden játékot kipróbáltam, most meg megveszek párat és bőven elég. Szerintem a stalker még mindig az egyik legtöbbet újrajátszható játék. Az a hangulat ... ha nem jön be a BF4, akkor jön a stalker a téli napokra az biztos
-
2o1i
senior tag
Pedig jó lenne újra átélni a STALKER feeling-et.
Persze nem úgy, hogy valamelyik korábbi részt újrajátszom.
Az első részt is több mint 10x vittem végig. Örök kedvenc marad...
Nálam ezután a Mass Effect a nyerő.
BF4 meg majd jól jön a hideg téli estékre (bár nem vagyok biztos a dologban, hogy érdemes volt előrendelnem). -
BorgBoss
tag
Ááá semmi
Csak annyi, hogy ilyen meg olyan jó lesz. Egy-két ingame és a legrosszabb, hogy nincs megjelenési határidő sem.
El vagyok én a Borderlands 2 és majd a BF4 párossal, de ezt várom a legjobban. A játékipart legszörnyűbb híre volt számomra, hogy elmeszelték a STALKER 2-t. -
2o1i
senior tag
Nehogy elvesszen a süllyesztőben a topik!
Van azóta valami új hír?
Tud valaki valamit? -
bmwk1200s
őstag
Lehet már tudni valami közelebbit a megjelenésről?
Remélem nem dobják a dolgot.. nagyon nagyon várom már... -
McCann
tag
Ott a pont, a lényeg a HANGULAT!
Zseniális a környezet, a lehullott csempéjű falakra égett árnyalakok, az elrozsdásodott, nyikorgó hinták az elhagyatott lakótelep kiégett füvű játszóterén, a szél zúgása, a kaszálatlan, elvadult mezők susogása, a távoli üvöltések és a kétségbeesett üvöltések a rádióban...
A játékban bárhol meg lehet játszani, hogy megállok és csak fülelek pár percig, simán rá lehet parázni a hangulatra újra és újra
Zseniális, csak ezt tudom ismételgetni
-
Mormota9
csendes tag
Ez igen! Ezekszerint sok mindekivel előfordult a játék alatt hogy úgymond "időgépként" viselkedett. Én is ha belemerültem a játékba és a szokásos "még ezt az egy küldetést végiviszem" peresz hogy nem 1 volt.
Csak úgy repült az idő! -
Vladi
nagyúr
válasz
mickemoto #56 üzenetére
Ha már itt járunk... nekem 3500+ volt, 939-es likban. Meg volt hozzá egy giga ramom is egy 7600 gt-vel. Mondjuk ez jó.
Én meg megrendeltem amikor kijött... khm....
Felraktam vasárnap este és azt vettem észre... hogy péntek van és menni kéne haza szüleimhez. Jókis egyetem... .
-
mickemoto
őstag
Én egy Sempron 1.5GHz(1 mag), 2x256MB+512MB ram, ATI 9600Pro felállásban játszottam végig, überfasza volt, délután elkezdtem és hirtelen csak azt vettem észre hogy hajnalodik
-
Mormota9
csendes tag
A Stalker játékoknak van egy bizonyos hangulata amit nem tudnék semmivel összehaszonlítani (bizonyos X faktor).
Lehet hogy vannak benne hibák (amit szerintem a patch-ek szépen tudtak orvosolni), a hozzá megjelen modok ami még szebbé vagy nehezebbé tette a "Complete" modok különösen jól sikerültek hozzá.
Az állítólagos optimalizatlansága miatt nagy erőművek kellettek hozzáérdekes, tapasztalataim szerint jobban futott mint egyes nagypénzű best off gamék. Ha jól tudom (ha nem javítsatok ki) saját fejlesztésű a motorja nem csak úgy veszünk egyet és ráhúzzuk amit akarunk ( TISZTELET A KIVÉTEL! ), és nem mind1 hogy mennyit összegből és "támogatásból" tudták ezt összehozni.
És nem utolsó sorban az hogy részenként is fejlődött a játék pl: directx9, 10.1, 11 .
ez manapság is elég szép tőlük, a tömérdek Dx9-es gamék között. -
Vladi
nagyúr
válasz
mickemoto #50 üzenetére
Nem akarom nagyon elvinni a társalgást, mert ez itt off.
Abban igazad van, hogy bugyuta játékokra jó grafikával van inkább igény.
De azt is nézd, hogy a stalker inkább a kelet európaiaknak szól. Persze nyugaton is játsszák, de egy nyugati 20 évesnek nem ugyanazt jelenti - ha egyáltalán valamit - mint egy kelet európai 30 évesnek.Azért mi, meg a szüleink átélték a szocializmust, a vérünkbe ivódott a rendszer hangulata, ez azért átüt a játékon.
-
mickemoto
őstag
Ma már sajnos ritkák az ilyen játékok mint a fehér holló.És ez szerintem nem véletlen.A STALKER egyedülálló játék, miért nem lett hát úttörő, miért nem jelennek meg hasonló játékok azóta.Mint a COD után már a xx-edik rész?Nem pénz kérdése az biztos.Bbugyuta, értéktelen játékokra van pénz, sőt csak arra van.
-
-
BorgBoss
tag
Lehet fújni rám, de számomra a S.T.A.L.K.E.R az eddig megjelent legjobb játék a piacon. Egy játékkal sem játszottam annyit mint ezzel, pedig még c64-el kezdtem.
Őszinte elismerésem a fejlesztőknek, mind az eredetinek, modifikációknak és az LA fejlesztőinek.
Örülnék annak, ha minél több stalker kiegészítés (DLC és egyebek jelennének meg). Mindet megvenném szívesen. Vagy, ha ingyenes lesz, akkor egy adomány számlára az igazi stalker kedvelők biztos fizetnének, hisz komoly munkáról van szó és hátha folytatják a fejlesztők.
Az, hogy lefújták a SATLKER2-t egy nagyon szomorú dolog.
ÖRÖM volt olvasni a cikket! -
Tamás9x
őstag
Szomorúan látom, hogy befejezték a fejlesztést, de az megnyugtató, hogy még van az embereken összetartó erő és nem hagyják meghalni azt ami fontos nekik.
Akármikor előveszem ezta játékot és kijátszom, sosem tudom ugyanúgy befejezni egy varázsa van, és megtartja az emberben azt a kis izgalmat, pezsgést amit sok más nem. Csak így tovább srácokMit meg nem adnék, hogy fejlesztés közben tesztelhessem, vagy segíthessek az előrehaladásban.
-
M@trixfan
addikt
Először kicsit aggódtam, hogy nem lesznek felhasználva nagymértékben az 1935-ös build és a GSC által kiadott anyagok. Viszont abban valóban nagy igazság van, hogy a polírozott játékélmény a legfontosabb és nem egy sima "mappack" a mod. Továbbgondolva gyakorlatilag egy új játékot kapunk az új történet miatt, emiatt mégjobban várom. Szerintem a Survariumban nem szabad a Stalker világát keresni, lehet csalódás lesz annak aki így tekint rá.
-
McCann
tag
Köszi az infót, nekem új volt, de tetszik a Survarium, remélem, lesz olyan jó, mint a nagy klasszikusok!
Ha esetleg valaki kihagyta volna, a Fallen Earth is megér egy próbát, ingyenes és jó hangulatú Post-Apocalypse játék!Ööö, kicsit hosszú a link, de működik így is
[ Módosította: doc ]
-
-szabi-
addikt
Ez jó hír, nagyon várom.
-
csubbaka
tag
Ez egy új és örömteli hír számomra, csak most majd tűkönülve fogom várni a megjelenést
-
Psychopeti
senior tag
Köszönjük az új információkat
Már alig várom
-
Mormota9
csendes tag
Sok sikert a játék készítéséhez és külön köszönet hogy így áldoztok rá nemkevés időt és energiát!
-
Phvhun
őstag
Ugye azt tudtátok, hogy a stalker fejlesztőgárda saját céget csinált, és egy új játékon dolgoznak, stalker 2 helyett? [Survarium]
-
Remélem minél elöbb megjelenik
-
Laszmen
aktív tag
Kíváncsian várom!
-
2o1i
senior tag
STALKER-ből sohasem elég!
Nagyon örülök neki, hogy ezen fáradoztok.
Kíváncsian várom a végeredményt.
Sok sikert és kitartást hozzá (ami sztem bőven megvolt eddig is)! -
gybazsi
senior tag
Eddig nem is hallottam erről a mod-ról, de mostantól bekerült a várt játékok közé nálam. Sok sikert és kitartást a munkához.
-
Vladi
nagyúr
Kell az eredeti játék. Aztán letöltöd a modot. Kicsomagolod és irány a zóna.
Ennyi. Pénzt nem kérhetnek elvileg direkt érte, mivel a jogokkal nem rendelkeznek.
Max támogatást gyűjthetnek.
Egyébként jó az interjú, én is köszönöm.
A játákot várom nagyon. A stalker nálam bekerült a minden idők legjobbjai közé. Most csinálom az sgm 2.2-t. Aztán priboi strory, aztán ezt. Aztán a gyereket beíratom középiskolába.
Az is lehet, hogy ez az utolsó játék, amit pc-n játszom.
egy korszak véget ér???
-
vhw
addikt
Örömmel hallom ezt a hírt!
Erőt, kitartást a folytatáshoz!Egy kérdésem lenne, lehet ez csak számomra nem derült ki az interjúból, de hogy kell elképzelni ennek a modnak/kiegészítőnek a beszerzését? Sok hónap-év munkáját gondolom nem csak úgy ingyenesen letölthetőként pakoljátok fel torrentre (ami teljesen érthető is).
Ám akkor mire lehet számítani? -
capulet75
addikt
válasz
SenorGrande #15 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint egyenlőre nincs. Reméljük ez késöbb változik.
-
dangerzone
addikt
Csak így tovább srácok! Lelkesen várjuk a munkátok gyümölcsét!
-
SenorGrande
senior tag
ModDB-n követem már egy ideje, várom szeretettel!
Egy kérdés nálam felmerült: Lesz benne magyar nyelv? -
HANDO88
senior tag
Hajrá,kitartást a munkához.Biztos vagyok benne hogy ha elkészül sok embernek fog örömet okozni.
Addig is türelmesen várunk. -
Psychopeti
senior tag
Nah én ezt már csak este olvasom el ha hazaértem munkából
-
Misi 007
őstag
A többmagos processzor támogatás jó hír.
Szerintem még messze a megjelenés de legalább addig fejleszthetek a gépsason.
Köszönjük az interjút. -
törölt tag
Ez jó hír, remélem hogy mihamarabb kezeink közé kerülhet!
-
.mf
veterán
Én is most hallok először róla, sok sikert!
-
McCann
tag
Hatalmas RESPECT!!!
S.T.A.L.K.E.R. 4 ever! -
CoDWaW07
őstag
S.T.A.L.K.E.R. Fanként örömhír ez nekem, hajrá srácok!
-
7600 GS
addikt
Köszi az interjút!
Sok új dolgot tudtam meg a cikkből. Remélhetőleg most már tényleg el fogja kezelni a játék a többmagos CPU-kat. AI is fejlődhet még, járműveknek nagyon örülök.
Csak győzzük kivárni a megjelenésig.
-
vinibali
őstag
sok sikert és kitartást a munkához!
-
Angel1981
veterán
WOW!
S.T.A.L.K.E.R. fanként igencsak érdeklődve várom!
Sok sikert a tökéletes kivitelezéshez, fiúk! -
Polllen
nagyúr
Kellemes meglepetés
A megunhatatlan 3 részhez még egy "kis" plusz
-
qad
senior tag
Nofene, nem is tudtam hogy készül kiegészítő, így nekem ez 1 nagyon örömteli hír. Hajrá srácok (reméljük a sok barátnő nélküli, munkával töltött idő meghozza a gyümölcsét és felfigyelnek rád).
-
csaabz
őstag
Kíváncsian várjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest