Új hozzászólás Aktív témák

• Graphics

Jómunkásember

válasz Donki Hóte #189 üzenetére

Nem igazán akartam ebbe mélyebben belemenni de:

A kisebb tárhelyen RN5 Pro bizony 636-ost kapott. Nem? De.

A többire mit mondjak, ha te azt mondod félrevezettem mindenkit, akkor ezt mondod.

Ma amúgy is front volt PH-n , én nem fogom bizonygatni azt, hogy mit lehetett már régesrég tudni a speckókról.

Én az írásaimban nem az alap RN5-ről beszéltem, hanem az erősebb procis termékről. Akkor ezt a leakekben sem Proként nevezték meg. És akkor innentől kezdve a b.sztatásomnak nincs is értelme.
    Inkább azt mondom, utólag nagyon könnyen basztatsz Te is, csak mert kapott egy Pro utótagot... Ha nem kapott volna is megáll a mondandóm... ? Meg.

Köszi!

Szóval egy bazi nagy X-szel az ellen hozott vádakat áthúzom. Remélem így érthető mit írtam, ha nem akkor szólj, nagyon szívesen elmagyarázom újra. De őszintén, miért is kell ez?

Megjelent az erősebb verzió? Meg, hát bravó, arról beszéltem!!!

Hogy mit tudtam? Hogy lesz egy telefon 636-tal. Az hogy most ez Pro, vagy Macskapöcse, tök mindegy. Lett és kész.

Nagy baj, ha én ebbe most kicsit belefáradtam.. Kb 3 topicban oltogattok folyamatosan.. Nem igénylem , köszi.. :W

Megköszönöm Neked is a kellő felvilágosítást az irányba, ha úgy érzed, nyugodtan tilts le, nem foglak fárasztani téged sem a faszságaimmal.

Köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés