- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Kiváló füles, ez már télleg a gamer kategória, megkell fizetni az árát, örülnék egy ilyen fülesnek, de önszántamból nem venném meg---->borsos az ára rendesen

-
atee
őstag
Icematra még egy szavazat! A legjobb választás még mindig szerintem!
-
Tomi_Sci
őstag
Na látod az icemat pont ilyen

Ez kb 5hv2 árkategória, talan azt a szintet nem üti meg, de szerintem ez az első jól összerakott fülese a razernek. /ertsd nem esik szet 2 het hasznalat utan mint a barracuda/(#14) mmdms Csatlakozom az előtted szólóhoz , egy ilyen nagymami egér tökéletesen alkalmatlan játékra, egyszerűen nem követi a rántásokat.
Mod: Marmint a nagymami eger az a laptopeger, nem az mx518

rlyUI: Azert nem kell temetni a deathaddert szerintem, bar az teny hogy az mx518 sokszorta jobb
(mint barmely razer egernel xD) -
h-yle
addikt
Nem zenére, filmre, hanem kifejezetten FPS-re gondoltam, ahol semmi sem üti a fülest, legalábbis amikor kiprószáltam denon 130W erősítő + polkaudio monitor 50-el akkor igaz hogy kva jó minőségben szólt, de fülessel sokkal jobban lehetett tudni honnan jönnek a hangok, és a legapróbb neszek is jobban hallatszottak.
edward2: Ha szerinted előny egy mx518hoz képest egy G9, vagy DeathAdder akkor gratulálok, jó gyermeke vagy a fogyasztói társadalomnak.
-
L4D1K
őstag
Szép kis fejhallgató, ha hozza az icemat hangját és tényleg jó a mikrofonja, akkor mai árfolyamon egy jobb vételnek számít. Bár nem értem miért nem csinálnak a gyártók külön fejhallgató + mikrofont.
-
Trub
tag
Azt ugye megkérdezhetem, hogy milyen hangkártyával hajtod?
Mert ha az alaplapival
-
norbi1992
tag
Vezeték gondra , azt mondom , hogy vegyetek pár zacskó befőttes gumit és mindig méretre tudod állítani

-
Trub
tag
Jó a hosszú kábel, legalább elér a szoba másik végébe is, de csak otthon használhatod, és elég zavaró, hogy beakad mindenhova, nekem a szék görgőlye alá szorult be mindig, és nem tudtam tőle gurulni
.
És nem kell félteni a vezetéket. Vagy százszor áthajtottam rajta (pedig nekem nem volt rajta szövet borítás), a vége fele már nem is érdekelt hol megy a kábel, a váza előbb tört ketté.A Genius HT 5.1 meg persze, hogy nem üti meg a füles szintjét. Írtózom az ilyen 5.1-esektől. A legjobb még mindig a stereo, és nem a 2.1, mert az megint kaki.
Lehet a 50-100k-s cucc már igen (kétlem) - hidd el, messz túlszárnyal egy ilyen GAMER fülest, bár itt se az 5.1-esekre kell gondolni! -
Lenry
félisten
már – már zavaróan hosszú kábel
havernak van nem is tudom milyen márkájú fülese 5m kábellel... na az az ami már zavaróan hosszú
bár jó, mert a másik szobából is lehet diszkréten WinAMPot hallgatni
-
gfefe
őstag
Jó írás és jó füles. Magam részéről az árat sajnos sokallom, de kétségtelen, hogy a minőséget meg kell fizetni a Razer pedig az...
De amúgy nem értem minek ilyen drága füles akár játékra is... egy filléres 5.1 és egy
X-Fi extreme audio hangkari is kijön 10000Ft- ből és szerintem az is egy jó hangélmény bárkinek... bár tény, hogy hurcolászni nem egy jó dolog
-
mmdms
addikt
Egy barátomnak volt egy philips? fülese ezer éve, és a 3m kábel elég idegesítő volt, szal megértem ha picit zavar a hossza, de nem hátrányként írtam volna bele.
Jó cikk, köszi.
Ez az a termék ami nekem sose lesz...
-
tomi_mod
aktív tag
Jó kis kütyü, de 26 azért az mégiscsak 26
Úgy vettem észre, hogyha valamire azt mondják gamer, akkor az alapból drága lesz a végén pedig lehet nem nyújt annyival többet, lassan ezen termékek is státuszszimbólumok lesznek, de ez természetesen az én véleményem... -
exception
aktív tag
Egy átlag gamernek szerintem ez túl drága,de egy hardcore játékosnak biztos megéri,az tuti,hogy sok múlik rajta.Egész jó kis teszt,Grat.
-
oXyg3n
tag
Szerintem a Barracuda jobb és még olcsóbb is, de ez csak saját vélemény!
Grat az íráshoz! -
nrgia
őstag
Hát valóban nem olcsó....sok sikert hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viccrovat
- Arc Raiders
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- NIOH 3
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs