Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PAraNOia21
üzenetére
Sajnos nagyon gyakran pont hogy a gyári a legkevésbé jó. A "gyár" letudja a kötelezőt és viszlát, a független fejlesztők meg tepernek, hogy minél jobbak legyenek.
Pontosan már nem emlékszem, hogy jó fél éve hogyan kötöttem ki a Yaténál, de az nagyon megvan, hogy más dimenzióban éreztem, mint a hivatalos programot, amit aztán töröltem is villámgyorsan.MaCS
-
válasz
PAraNOia21
üzenetére
Yatse?
MaCS
-
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Az Orange-ot nem ismerem (Allwinner, ugye?), kérdés, hogy hw-ből vagy szoftveresen megy-e a lejátszás. A Raspberry nagy dobása az, hogy a gyenge hardver ellenére lazán játssza le a fullHD-s anyagokat is, mivel azt a SoC alapból támogatja. Egy Banana (szerintem az is Allwinner) a sokkal erősebb rendszerével erre nem feltétlenül alkalmas, mivel szoftverből megy a lejátszás, azt is folyamatosan számolgatni kell, ami a Raspberry-n csak hardveresen "átfolyik".
Az írásért egyébként nagy köszönet! Annyi bajom azért van vele, hogy valahogy a levegőben lóg. Úgy indul, mintha kezdőknek szólna, aztán a nyakamba zúdulnak a linuxos ismereteket igénylő, magyarázat nélküli parancssorok. Bár már jó ideje pizek, ez így számomra gyakorlatilag használhatatlan.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő