- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mar csak a design miatt is megeri cswrelni ezeket a romokat
teljesitmenyben hibatlanok
ezzel mar csak kihuzom ics ig
-
limahl 11
tag
szia pda fan -rol. én is kérnék linket ,köcce
-
R2D20208
addikt
Feltöltés alatt. Mindenképen utolsó GB Romom. Mert véleményem szerint, ICS nek, kell még egy jó hónap, másfél , hogy tényleg stabil legyen. Hogy a későbbiekben gyártok -e még nektek, az majd kiderűl. Rajtatok ( is ) múlik. Picit megnyugodtam, úgyhogy átrágom SGS 2 - s dolgaimat. 50 % - 50 % marad, nem marad. Ha nem, remélem voltak, akik szívesen használták összeeszkábált melóimat, és volt értelme, hogy melózzak vele. És köszönöm a jó szavakat, néha jól estek skacok ! Komolyan !
-
happy555
aktív tag
Hello!
Linkeskednék én is...
Várom!
Kíváncsi vook nagyon! -
F-ECT$
titán
Kérnék a romhoz, és ehhez: "de minden appot amit kiszedtem, letöltheted egy Zipben" is 1-1 linket, köszi!
-
Shummo
senior tag
Kérnék linket én is a remekműhöz
. A theme is egyre jobban tetszik.
-
R2D20208
addikt
Igértem pár képet a Finalos változásokról : Itt van egy pár
-
joy_k
tag
Johet nekem is link.
Koszi! -
csimpas
tag
link pls
-
parasites
csendes tag
Szia!
Kérnék Én is linket , ha már kész vagy vele.:-) -
R2D20208
addikt
Délelőtt nyoom az igért Backupot. Megvolt, és ellenőrizni akartam szűz rendszeren, nyomtam egy kódos hardot !
Törlődött a Backup !
Délelőtt nyomom mindenkinek ! Na melózok vele megint ! (ugyis be kell lőjjem a telómat)
-
-
smoli
aktív tag
Legördülő panelen, USB csatlakozás valami nagyon idegen nyelven van kijelezve...
Bocs a hatalmas képért...
-
R2D20208
addikt
MInden lesz benne...
Smoli : rohadt origo...Ma küldök fel a Backupo, teljes beállitással (álltalam használt, de természetesen minden változtatható ) Beállitott CPU stb stb...abban tuti úgy lesz.Nem olyan egyszerű azt az origó ikont cserélgetni, hisz az nem nálam van, hanem szolálltatói
De megoldom
-
smoli
aktív tag
Így elsőre, origo ikont, ki kellene cserélni földgömbre...
-
R2D20208
addikt
Erpy kollegánk ötletére ( big tenksz !
), csinálok mára egy kis meglepit. Az alapromra, csinálok egy fullos álltalam beállitott "Romot", ahogy én használom. Képernyő, Launcher, Launcher beállitások, CPU beállitások, widget beállitások, program fagyasztások, minden. Részleteket leirom délután. A lényeg, egy Restorével fogjátok tudni telepiteni, (természetesen alapértelmezett beállitásaim, wifi, market stb stb nélkül) Tehát mindent belövök a telón, ahogy én használom, és egy Restorével fel fogod tudni tenni a Romot. Részletek később
-
rodman73
aktív tag
Nagyon állat a rom! Gyors is, szép is. Öröm ránézni a telefonra.
Üzenetek és Programok ikonokat feltudom cserélni valahogyan?
Köszönöm a lehetőséget a rom kipróbálására és használatára.
-
Gesa68
csendes tag
Csatlakozok az elöttem szólókhoz, nagyon jól nézki.
Kérnék én is egy linket.
Köszi.
Gé -
billy
csendes tag
Helló!
Mivel sokan dicsérik ezt a romot, én is nagyon szívesen kipróbálnám. Kérnék szépen egy letöltési linket, ha szabad.
-
srich
csendes tag
Szia!
Kaphatnék én is egy linket a romodhoz?
Szívesen kipróbálnám.
Köszönöm! -
Kara69
csendes tag
Hi!
Szivesen kipróbálnám a firmedet.A képek alapján nagyon tetszetős.
Megfogott a memória
használata.Az új firmek igencsak RAM igényesek, többekközött ezért nem jönnek be.
Köszönöm, ha megosztod velem a letöltő linket.
Üdv! -
smoli
aktív tag
Hi!
Küld a linket nekem is, pls. -
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
auto memory manager , és widgetlocker apk nem fog menni a belső sd ről sajna. Külön ha küldöm , csak úgy. Ne is telepitsétek. Vagyis nem sima apk ként kéne.
-
agabe
addikt
Jó az új boothang
küldenél nekem egy SnsAccountFb.apk -t ? A régit nem engedi települni -
srich
csendes tag
Szia!Én is kaphatok egy linket?
Köszönöm! -
rodman73
aktív tag
Kérek szépen egy linket én is! Köszi!
-
GABOR21
csendes tag
Én is kérném szépen a linket!
-
calcio
csendes tag
Szia!
Én is szeretnék egy linket kérni.
Köszönöm!
-
agabe
addikt
várom már
Ja..képzeld tegnap sikerült a v6.1 -esben először valami furát létrehoznom...a böngészőbe lépve fekete maradt a képernyő...kilépni lehetett, de ahhoz, hogy működjön is a böngésző reboot kellett.
Ilyen még nem volt...nem tudom mivel akadhatott össze. Előtte használtam MHL adaptert, és ott más furcsaságot is tapasztaltam (nem töltötte le addig a játékhoz szükséges sokMbyte-ot amíg az adapter csatlakoztatva volt)... Lehet, hogy az tett be a cuccnak kicsit -
R2D20208
addikt
Feltöltés alatt van , küldöm mindenkinek..
-
kakuk100
őstag
Szia!
Szívesen kipróbálnám ha lehet.
-
JUmbozorzje
tag
Kar, hogy eladtam az S2-et tegnap...
Nagyon tetszik ez a ROM.
Gratulalok hozza. Fantasztikus amit csinalsz! -
ferike77
tag
Szia!Várom a linket XWLA4-ről!Az 1.0-ás ICS-ed gond nélkül felrepült,hasított de nem sokat volt fennt
ment vissza a 6.1!Nekem tetszett,wifi király volt vele!Addig amig fennt volt nem negyon tapasztaltam fc-t. -
agabe
addikt
igyekszem majd minel hamarabb probqlni.. hatha napkozben is sikerul feltennem
-
R2D20208
addikt
Éjjeli alvás, reggel feltöltés .
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az ígért utolsó GB Romom:Changelog :- PDA : XWLA4- MODEM : I9100XXLPH- CSC : BTKH1- Kernel:Void echo-...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Microsoft Excel topic
- LED világítás a lakásban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest