- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beresjoco
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy LG 4X amin megpróbáltam frimwear-t frissiteni de csak szürke képernyő lett a vége.nem felyezi be 20 perc után sem.4szer próbáltam.Ötlet valkinek mi lehet a baj -
-Mosquito-
őstag
-
R2D20208
addikt
Gyere Trollkodni...
-
jooker82
nagyúr
Az LG által ajánlott egyszerű frissités:B2CAppSetup Ha szürke importból vásároltuk a készüléket,győződjünk meg róla,hogy melyik régióból származik a telefonunk,mert,ha ázsiai,arra a régióra frissiti és magyar nyelv nem lesz benne.Ez esetben csak a manuális frissités javasolt.A régiókódot,a Firmware list-ben a számok mellett találjuk(3 betű)pl. 55 HUN/HUNGARY Ez a kód a telefondoboz alján található.
-
jooker82
nagyúr
Ajánlott GSM üzletek:B-tel,Kápmegyer GSM, Euro GSM.
Szolgáltató.T-Mobile
Tesztek:Phonearena,Gsmarena,Technet,Mobilarena -
R2D20208
addikt
Elvállalja valaki a tulajdonságok / GYIK pontokat ? Ide lehetne berakni, én pedig a HSZ - be....Én meg szoftverfrissítés, root, esetleg kiszedhető appok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest