- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
Sima ügy, főleg mivel én meg egy SL-t nyúzok.
Mindenek előtt: Egy TA mentést mindenképp javaslok a műveket előtt majd. A gond az, hogy a cikk elavult, már sok dolog más helyen van. Így fejből nem emlékszem rá, hogy ez hová került át, de holnap megnézem. Addig is egy alternatív megoldás: Csatlakoztasd a telefont fastboot módban (kikapcsolt állapotban nyomd a hangerő fel gombot, és így csatlakoztasd a telefont), majd az eszközkezelőben keresd meg a telefont. Jobb klikk rá, és illesztőprogram frissítése, majd válaszd azt, hogy a Windows a gépen keressen illesztőt. Add meg neki azt a helyet, ahol van a bemásolandó fájl. Így is megy elvileg, de Ha nem, holnap megkeresem úgyis a pontos helyet. A flashtool azért dob hibát, mert a saját drivere nincs fennt. Ezt megtalálod a flashtool/drivers mappában, mint exe fájl, amivel telepíthető. Elég csak az S-es driverek és a "flashmode" illetve "fastboot" driverek. Rootolni nyitás után lehet nem is kell, ha olyan ROM megy utána a telefonra (mondjuk CyanogenMod).
-
r-chee
őstag
Pontos típus: Xperia S (LT26i).
Igen, rögtön a bootloader nyitásánál elakadtam
Nincs meg az ebben a leírásban szereplő Android SDK\Extras\google\usb_driver útvonal a kibontott könyvtárszerkezetben (már a google-tól).
Nyilván a Flashtool ezért is ír hiányzó driver hibát pirosan.Bootloader nyitás után a rootolást e szerint terveztem végrehajtani, amihez fel kell előbb operálnom a 6.2.B.0.211-es kernelt (.ftf formátumban leledzik; most 6.2.B.1.96 van fent), ha Flashtool tud rendesen kommunikálni a telóval.
Ha érdemben tudnál segíteni, megköszönném
. Hosszú idő után már ideje lenne kicsit megbabrálni a telót
-
Buci21
addikt
milyen telo? hatha tudok segiteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest