- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
(jan)
őstag
Most fejeztem be a saját példányom összeszerelését!
nekem nagyon bejön ez a cucc mérete ellenére rettentő jól szól remek hatásfokkal dolgozik, és nem is volt drága

-
törölt tag
válasz
Blindmouse
üzenetére
Általában igaz, hogy a határ környékén minden erősítőnek megugrik a torzítása. Ez sem különb.
Az IC termikus védelemmel bír. Ha az egyszer megszólal, akkor megy rá az extra hűtés.
A Texas honlapján jó leírás van erről a hűtésről, bár angolul. Én is úgy voltam vele, hogy minden egyes plusz eldisszipált Watt, több mint 10-et jelent a kimeneten. Ezt számolgattam...még ragasztót is vettem a plusz hűtéshez.
Az IC mindkét oldalára megadják a hővezetési adatokat, így feltételeztem, hogy a Texas is számolt a csiphűtővel. -
törölt tag
válasz
Blindmouse
üzenetére
A fiúk úgy elszaladtak vele, hogy még be sem fejeztem. Ha egyszer visszahozzák, felragasztom a bordát

-
olbaidhun
őstag
Jó cikk, kösz az ötleteket.
-
Blindmouse
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, az gyanús volt hogy azért van. Lehet hogy a hátoldalára több értelme lenne felrakni, mert arra jobb a hővezetés, meg nagyobb a felület, egy kicsit alá kell pasztázni. Az ígért dokumentum:
CS AN315 QFN tokról szól, de amit leírnak erre is igaz, okosakat lehet benne olvasni.
Ha van borda, akkor szerintem kár lenne rizikózni hogy egy házibuli közepén
pukkanjon el a forró hangulat miatt 
-
törölt tag
válasz
Blindmouse
üzenetére
Namost ezen a melegedésen én is elméláztam....
Minden esetre készenlétben áll egy csiphűtő-borda, illetve az IC körül található 4 db furat is azt szolgálná, hogy az egészet le lehessen szorítani egy alu lapra. Pl a magára a dobozra. -
hoffman_
nagyúr
Nagyon igényes

-
Blindmouse
senior tag
válasz
üzenetére
Szép munka. Ha már tényleg ennyi nyák érkezett, lecsapnék egyre ha megeggeded, mindig is érdekelt a D osztály. Azokról a viákról meg van egy jó dokumentumom, holnap majd előkeresem.
Biztos jó lesz amúgy ilyen beállításokkal? Ha jól látom 30W teljesítménynél 24 volt tápfesznél ugrásszerűen megnő a torzítása (1%-10%) illetve ha csak a PCB a hűtés és a junction to PCB thermal resistance-ot nézem 92% hatásfoknál 80W-ra 6.4W jut az IC-re ami 12.4C/W-t feltételezve, meg 25C-s panelt kb 105C (nagyon langyi). Persze ehez még melegszik a panel.
-
törölt tag
Üzletelni nem akarok, csak már megint az van, hogy volt 5 IC-m, rendeltem hozzá 5 panelt..erre 12 jött.. szóval: van még IC ajándékba, meg panel átvételre.
-
törölt tag
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Szerintem egy átlagosan jó hifi végfok.
Semmi csúcs, de azért jó. (Szóval: nem high-end, de jobb, mint ha a lecsósad vennéd.)
Régi VT Cleopatra, meg ilyenek.....Ez viszont legalább lineáris frekiátvitelben.
(és: végtelenül olcsó) -
vodkaboy22
addikt
Remek cikk, viszont egy kis véleményt kérnék róla ( ha nem nagy kérés
). Mer ha jól tippelek elég kis költségvetésű az egész végfok (gondolom hasonló mint egy TDA), de már csak texas honlapja szerint is elég jónak mondható.
Szóval bármilyen akár erősen szubjektív véleménynek is örülnék: persze a hangjáról
-
törölt tag
-
Phvhun
őstag
Érdekes cikk, felmerült bennem egy-két kérdés közben.
Hogy van bekötve az induktivitás, és hogy véd a rövidzártól ? -
Speeedfire
félisten
Gratulálok, jó cikk.

-
Apika
addikt
Gratulálok a cikkedhez!
Jó látni, hogy még vannak "szakik." -
Lompos48
nagyúr
Nagyszerű cikk, nagyszerű kivitelezés.

Most már rá fogom szánni magam felhasználni a fiókomból a 300/600W-os TAS5630PHDR-eket, amiket itt már emlegettem. Még akkor is, ha csak max 10W-ra hajtom majd ki.

-
bagyusz
őstag
Gratulálok a cikkhez, számomra nagyon érdekes volt.

Ilyen kivitelű végfok ic-t még sosem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jó látni, hogy még vannak "szakik."