- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivana
addikt
Írtam már C programot is avr-re meg arduino-t is szerintem mindkettőnek megvan a helye.
A C++ nagyon utálom mint nyelvet, szerintem kb. a C-re hackelt OO ami sokszor borzasztó logikátlan. Én tudok rendesen programozni C++-ban, meg java-ban is (sőt ha kell C#-ban is de azt ritkán csinálom). A javat sokkal jobban szeretem például androidos javaban nagyon jól lehet dolgozni. C++-ban is elvagyok, és sokkal ellentétben nem egy hányadékot szoktam benne alkotni, de mégis nem szeretem, pedig qt-ben is írtam már jónéhány progit.
-
ivana
addikt
Viszont C-ben lehet megtanulni rendesen programozni. Ha megy a C desktopon akkor utána sokkal könnyebb lesz az arduino, vagy avr c. A windows desktop meg ha nem windowsra akarsz fejleszteni szerintem programozás szempontjából felejtős, egy linux ezerszer jobban beállítható, nincsenek ócska driverek, jobb a szöveges felület stb.
A C++-al kezdés meg kész vicc.
Az arduinonak van overheadje, viszont sokkal rövidebb a kód jobban átlátható, ha viszonylag erős microcontrollered van pl.: atmega32u4 akkor annyira mindegy egy kisebb project esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest