Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
akkor azt elég rosszul tudod. de ezek szerint egy olyan gyártóval van bajod aki hivatalosan, mindenféle exploit mentesen lehetővé teszi hogy nyisd a bootloadert (azzal a kikötéssel hogy a gari ugrik), a samsung meg a jófej gyártó akinél szintén ugrik a gari (ráadásul a knox-ot nem vered át egy partició mentés/visszarakással) és még a nyitást se támogatja semmilyen szinten?
amugymeg annak a kis rétegnek akinek életbevágó a legfrissebb rendszer meg a full nyitottság azoknak találták ki a nexust. nem kötelező sony-t/samsungot venni. nekem is hiába tetszik az audi r8, ha nem tudom hova rakni benne a gyerekülést -és az fontos szempont- akkor nyilván nem fogom megvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest