Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4906) Spec


Spec
őstag

Srácok, az miért lehet hogy használom az AdGuard-ot, szépen be is van állítva hogy fusson a háttérben (automatikus indítás, akku kímélőnél hagyja figyelmen kívül, le van lakatolva, stb.), de időnként mégis valahogy kilövődik a háttérben? Ezt onnan veszem észre, hogy egyszercsak random elkezdenek szaporodni a megtekintett oldalakon a reklámok, cookie pop-upok, stb. Sima gyári MIUI 13 van rajta. Van valakinek ezzel tapasztalata?

Más: Azt figyeltem még meg, hogy ha fut az AdGuard rendesen a háttérben, akkor jóval lassabban merül az akksi. Mondjuk egy éjszaka alatt 2-3%-ot merül, ha aktív az AdGuard, ha meg nem fut az AdGuard úgy meg 10-12%-ot is merül (nincs éjjszakára kikapcsolva, csak alvás módban van). A napközbeni aktív használaton is érezni a különbséget.

Ezt csak azért írom, mert többen is panaszkodtak, hogy hirtelen elkezdett gyorsan degradálódni az akksijuk. Lehet ez valami háttér processzel van összefüggésben, amit az AdGuard szépen kilő/blokkol, de amúgy meg szépen aktívkodik a háttérben, és ezzel felesleges CPU időt generál, és meríti az akksit.

[ Szerkesztve ]

"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.