Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Az már alapból nagyon előnyös, hogy volt telek.
Építőanyag árakat most nem tudom, de szerintem mindenki most "tartalékol" a sokadik megsegítőprogramra...
Szóval érdemes körbe emailezni rengeteg árajánlatot kérni, mert lehet hogy 50km-es sugarú körben is érdemes inkább kifizetni a szállítást, és ha van opció a telken tárolni azokat az építőanyagokat "amelyek nem kérnek enni".. Tégla, faanyag stbstb.
Mi csak felújítottunk egy régi házat, de az is nagy meló volt, nulláról kezdeni nagyon idegőrlő lesz, erre készüljetek, mert rengeteg időt és ideget el tud vinni a "szakemberek" logisztikázása...
Sokszor lesz majd egymásra mutogatás... Illetve fogni kell a kezüket..
Ha találsz teljesen önállót, aki megfelelő minőségben dolgozik, akkor arra csapj le, mert a normálisabbak le vannak kötve, mint a lakodalmas DJ-k...
Ilyen kis alapterület esetében viszont gondoljátok át a nappali+konyhát egybe, mert szerintem nem jó szétszabdalni..
Ismerőséknek egy 85nm van és egyben élhető a nappali+konyha együtt, amúgy aprócska...
Terek nélkül nagyon bezártság érzete lesz az embernek..
Jó, mi könnyen voltunk, mert 100nm nettó + 30nm plusz térrel tudtunk gazdálkodni, de én a nagyobb területeket kedvelem.
Tény, ezeket jobban is ki lehetne használni, de abból kell főzni, ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Windows 11
- Ford topik
- Google Pixel topik
- Interactive Brokers társalgó
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xbox Series X|S
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi