Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Sk8erPeter #231 üzenetére

- idézek a cikkből: "Azoktól is elnézést, akiket esetleg ez a bejegyzés bánt/sért, nem állt szándékomban ilyesmi."

- az (ön)irónia azt jelenti, hogy magamon viccelődök, elég nehéz volna így lejáratni magam... hiszen ugye épp magamból csinálok viccet, én. értelemszerűen a sunázom a lájk gombot, meg pár itteni hozzászólásom is az.

- szó sincs arról, hogy bárkit is gyökérnek tartanék, nem állítottam ilyet. írtam egy "publicisztikát" (ami a műfajból adódóan sarkít, túlhangsúlyoz), egy ellenvéleményt. nem állítottam, hogy nincsenek pro érvek, sőt, egyet én is rögtön mondtam.

- a "paranoia" részt nem is értem, hol írtam, hogy a facebook az életemre tör, ezt mondták a hangok?

cyrano után szabadon: magamat kigyúnyolom, ha kell, de mástól ezt nem tűröm el. tényleg maradjunk annyiban, hogy finomabb humort, gúnyt kérsz számon rajtam, miközben észre sem veszed, amikor épp ilyesmi tréfák süttetnek el. nincs harag, PH! kedvence vagy :DDD, csak picit olvass néha a sorok között is.

(és tényleg nem lennének kint a facebook, twitter gombok, és nem dolgoznánk ezerrel azon, hogy egyedi tartalmat szolgáltassunk ezeken a csatornánkon, ha annyira lenéznénk mindenkit, aki használja, és magát a közeget is. született egy negatív töltetű vélemény, és elindultak a feature-ök. egész pontosan ennyi történt. písz! ;))

Aktív témák

Hirdetés