- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #231 üzenetére
- idézek a cikkből: "Azoktól is elnézést, akiket esetleg ez a bejegyzés bánt/sért, nem állt szándékomban ilyesmi."
- az (ön)irónia azt jelenti, hogy magamon viccelődök, elég nehéz volna így lejáratni magam... hiszen ugye épp magamból csinálok viccet, én. értelemszerűen a sunázom a lájk gombot, meg pár itteni hozzászólásom is az.
- szó sincs arról, hogy bárkit is gyökérnek tartanék, nem állítottam ilyet. írtam egy "publicisztikát" (ami a műfajból adódóan sarkít, túlhangsúlyoz), egy ellenvéleményt. nem állítottam, hogy nincsenek pro érvek, sőt, egyet én is rögtön mondtam.
- a "paranoia" részt nem is értem, hol írtam, hogy a facebook az életemre tör, ezt mondták a hangok?
cyrano után szabadon: magamat kigyúnyolom, ha kell, de mástól ezt nem tűröm el. tényleg maradjunk annyiban, hogy finomabb humort, gúnyt kérsz számon rajtam, miközben észre sem veszed, amikor épp ilyesmi tréfák süttetnek el. nincs harag, PH! kedvence vagy
, csak picit olvass néha a sorok között is.
(és tényleg nem lennének kint a facebook, twitter gombok, és nem dolgoznánk ezerrel azon, hogy egyedi tartalmat szolgáltassunk ezeken a csatornánkon, ha annyira lenéznénk mindenkit, aki használja, és magát a közeget is. született egy negatív töltetű vélemény, és elindultak a feature-ök. egész pontosan ennyi történt. písz!
)
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Filmvilág
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest