Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabo6
senior tag
Csinálnék egy mentést recoveryben, de a folyamat megszakad a Backing up Data... résznél.
Error 255 hibát ír ki. Találkoztatok már ezzel? -
Diabo6
senior tag
3 gombos módszerrel ráhúztam az eredeti 160as romot. Minden megmaradt, az összes beállítás, még a viber is jelzett hogy kerestek közben, nem történt FR. VISZONT bootloader bezárt LOCK-ra. Szóval gyalulni kell ismét nyitás miatt, de legalább ezt is megtudtuk.
-
Matyi222
senior tag
Ki kell csomagolni és csak az update.app fájlt kell a dload mappába másolni.
Több mint 2GB leszÉn is telefonról küzdök.
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Matyi222
senior tag
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Matyi222
senior tag
Utoljára 7.0 ról mentem vissza az zárta, de erre nem emlékszem mikor 6-ról 6-ra, mintha nem zárta volna, de nem vagyok biztos ebben. Sok mókolás keveredik bennem
-
Diabo6
senior tag
Mega.cn-re valaki fel tudná tenni a VNS-L21 C432B160-at?
Megköszönném -
Diabo6
senior tag
Anno mikor a 150 volt fent (asszem volt ilyen), és én 3 gombossal feltettem a 160-at, úgy rémlik, hogy semmit nem gyalult. Viszont így "visszafelé" nem tudom mit reagál. De az igaz ugye, hogy zárja a bootloadert? Ha jól emlékszem akkor talán pont te írtad a fórumon, hogy így sikerült visszazárnod. Ha ez valóban így van, akkor úgyse tudom elkerülni a gyalulást a bootloader miatt.
-
Matyi222
senior tag
160 ból az update.app -ot és gyalul, de most hírtelen nem is vagyok benne biztos, mert annyi mindent próbáltam, hogy fejből nem tudom melyik mit... Bocsi.
-
Matyi222
senior tag
Nem csináltál TWRP beckup-ot? Én így szoktam, akkor gyorsan vissza és kész. Ha nincs így mentésed, akkor csak a 3 gombos sajnos....
-
Diabo6
senior tag
Még nem nyúltam hozzá, de nincs benne angol, csak spanyol. Mondjuk így is ki lehet következtetni, hogy mi micsoda, de azért jó lenne egy angol vagy magyar nyelv.
Viszont eléggé merül az akksim. Reggel 100%-ról indítottam 7-kor és most már 76%-nál járok. Ugyanúgy használom, ahogy eddig és ennyire nem ment le a gyári rommal. Ez a revolution szívhatja ennyire?
Kipróbálnám, hogy visszaállok teljes gyárira, de az csak 3 gombossal megy ugye? Az pedig zárja a bootloadert és kezdhetem elölről FR-rel? -
-
-
Diabo6
senior tag
Feltettem én is a revolution 6.0-át. Van rá mód, hogy leszedjem FR nélkül? A másik kérdés, hogy ebben nem jelzi az adatforgalmat az értesítési sávban és a beállításokban sincs. Nincs benne ilyen?
Továbbá az normális hogy L31 lett az L21-ből?
[ Szerkesztve ]
-
petya220
senior tag
Bocsánat, helyesbítek, a következő build-ben lesz update... még nem lett közzétéve a rom
NEXT BUILD
- Fixed "janky" camcorders on Camera1 API
- Include Snap Camera App as default
- Fixed orientation sensor
- Fixed FC in Calendar App
- Include NFC
---- Online and turns on and off fine but otherwise untested.
- Fixed Wifi Hotspot
---- Changed USB init for compatiblity."Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
petya220
senior tag
Akinek nem működik normálisan a RIL, eldobálja a hálózatot, annak itt a megoldás
build.prop-ban át kell írni ezt a két sort:
ro.config.client_number=2 --> ro.config.client_number=1
ro.config.modem_number=2 --> ro.config.modem_number=1LineageOs update!
A videó felvétel működik, de csak camera api2-nél..
szóval Open camerát kell használni hozzá[ Szerkesztve ]
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
Matyi222
senior tag
Nem a beállítás inkább a szolgáltatások. Gyári kamera jobb, jegyzetek, ilyesmi, de 1-2 napot adok neki
Amúgy hasít rendesen
-
-
Matyi222
senior tag
Igazából nem láttam a leírást. gondoltam akkor úgy megy mint általában.
Most néztem, hogy oda volt linkelve, elolvastam így már oksa
-
Matyi222
senior tag
Eddig nem ment fel, mindig lezárja a telefont. Csak a gyári rendszerrel jön helyre...
Nem igazán értem ez mi a fene lehet..
-
Matyi222
senior tag
Az van, de most leszedtem azt ami linkelve van
régebbiverzió...Butaságot írok újabb verziót
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
Nem tudod mi nyavaja jelszót kér az első bootnál? Én kértem, hogy kérjen jelszót
Ez röhej nem tudom elindítani a telefont, azt írja az Android indításához írja be a jelszavát..
Én nem adtam meg semmit... Gondolom az előző rendszerrel maradt valami cucc...[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
Kipróbáltam a 6.0-ra a Revolution romot, a hívásrögzítő meg benne a root alapból, ezek tetszenek benne.. Mást egyenlőre nem tudok mondani róla, mert egy órája raktam fel. Most meg Lineage negy fel mindjárt. .
[ Szerkesztve ]
-
petya220
senior tag
LineageOs 20170202 build
Camera Fixes
Photo snap on both front and back cameras are working.
Video recording functions without error but recorded video is "janky".
Képet tudunk már készíteni, de videót még felejtsük el[ Módosította: Intruder2k5 ]
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
MODERÁTOR
Huawei P9 Lite custom romok
A topikot megnyitom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM