Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Freeman007 #5804 üzenetére

:R Szívesen.
    Egy márka? Inkább egy csoport, a Zanussi, Elux, Aeg, a másik jelentős a tetőbe épített mosószertartót használók: WP és Indesit, Candy/Hoover meg talán Ariston, de a Fagor is ide sorolható volt. Ezek az ismertebb nagyobb gyártók, amiről vannak bőven ismeretek is errefelé.

Nem hiszem el, hogy valaki mérleggel méri, hogy mennyit rakjon bele, és nem tudok róla, hogy hitelesítve lenne kg-ra a mosógép(mivel kb. minden ruhaféle más fajsúlyú). Nálunk lazán egymás tetejére mennek a ruhák, és nem színültig, vagy nem addig tömve, hogy elfogyjon a ruháskosárból. Ha meg valaki túlpakolja, vagy vastag pulóvereket, nehéz kardigánokat vagy szőnyeget mos, akkor meg nem kell csodálkozni, ha tiltakozik a mosógép, főleg ha a legnagyobb fordulatszámon centrizzük. Szőnyeget mi például 400-on szoktuk.
    A bordáknak nem tulajdonítok jelentőséget, már írtam, de kérdezd meg a gyártókat, hogy melyiket miért olyanra csinálják, mert te olvastad egy vevő értékelésben. Eddig érdekes mód ez nem merült fel sok éve.

Azért ne vegyük már egy kalap alá az itteni hosszútávú tapasztalatokkal, amikori valaki mindennemű tájákozódás nélkül elkezd használni valamit, majd ír róla felháborodottságában egy véleményt az edigitalnak, vagy bárhová, miután például user error miatt visszaküldte a terméket vagy fél éve akár. Van ilyen bőven minden terméknél. De ha gondolod, akkor velük vedd fel a kapcsolatot, mert azok annyira értenek hozzá, már vagy 2x bekapcsolhatták, amikor írnak róla. Az megint más, ha pl. 100 hsz után 5 csillagosra van értékelve valami. Én csak ennyit tudtam segíteni a véleményemmel, és nem vitatkozni jöttem, már bocs :)

Új hozzászólás Aktív témák