oké... végülis így szoktam általában, csak érdekel szakértőbb emberek véleménye, hogy mondjuk erről a "típusról" milyen a közvélemény örülök, hogy "belepofáztál"
borból általában szeretek jobbat venni, nem túl drágán... egy ideig főleg a különféle egri medinák/merlot-k mentek... de a bikavér is a kedvencek között van a testessége miatt... abból pontosan nem tudom, honnan származott, amit bátyámtól kaptam, de az volt a best tavaly karácsonyra meg egyik "munkatárssal" hozattam termelői egri medinát... na, az is nagyon finom volt... a cabernet sauvignon-ok is még a kedvencek között vannak... most jön a hidegebb évszak és szerintem átállok megint sörről borra, ahogy ilyenkor szoktam... jó, nem viszem túlzásban, mert mondjuk hétvégente ha elfogy pár palack jóféle bor, az nem árt meg (beteg sem szoktam lenni tőle, mert jó bortól nem "betegszik" le az ember)
kb. 2 éve itt kecskeméten a főtéren kóstoltam valami erdélyi száraz vöröset... nem emlékszem már a fajtára/pincészetre (ritkán jegyzem meg), de az volt még olyan finom és testes, hogy azonnal vettem belőle egy üveggel
...általában így szoktam a borokkal járni... nagyjából ismerem a típusokat és tudom, mire számíthatok 1-1 választásnál és általában hangulatfüggő, épp mit szeretnék... akkor meg kiválasztok a kiszemelt típusból 1 palackkal a megfelelő árkategóriában és nem szoktunk csalódni ahogy eddig megtapasztaltam: kannás "borokat" leszámítva olcsón is ki lehet fogni jó borokat 5-600ft alatt... kicsit többért meg még jobbakat
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris