- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Nem erdekel, akkor sem tudod megmagyarazni.
Legalább akkor azonos az álláspontunkNyilván nem érdekel és write only ilyenkor már a szitu, ha kicsit is átgondolnád a példádat egyből kiesne, hogy mekkora mellélövés.
Én meg sosem utaztam vagy utazok jegy vagy bérlet nélkül, mert bennem meg van ennyi
Egy ilyen eset volt, a fentebbi.
es nem fogom az ellenorokre haritani a felelosseget
Valaki itt megint nem olvasott, nem tudom ki hárított itt az ellenőrökre én biztosan nem. Azt, ahogy viselkedett, azt nem kell sehova hárítgatni, az minősíti önmagát. A többi pedig a céget.Tetszik amúgy ez az akadály kifejezés. Kíváncsi lennék hogyan oldottad volna meg a helyzetet. Gondolom te becsülettel 50 automatát is végigmentél volna és hiába lett volna igaz amit mondasz az ellenőrnek, hazudsz arról, ami történt, csak, hogy neked legyen rosszabb
Ember. Péntek 13 van, de na.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nos, rengeteg a facebook csoportokban a habzó szájú, billentyűzetet verő, rángatózó személy, mikor ellenőrökről van...
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest