Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Az a baj, hogy ez a OnePlus már nem az, ami a "flagship killer" volt. Az ára elszállt a szoftveres minősége meg rosszabb lett.
Sajnos az a Nord 2 nem ér 160ezret. Csak egyrészt elszálltak az árak, másrészt itthon valamiért drágán adják. A "független" Honorban több fantáziát látok (ha lekerül a Magic UI egyszer).
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Nem is ezzel volt a gond. Te úgy állitottad be, hogy az összes márka szar, a Xiaomi a 1+ stb. Erre írtuk, hogy a Nord 2 egy olcsóbb telefon, nyilván nem kap akkora szerepet, mint egy drágább. Egyébként is az első Nord sem volt egy nagy szám, a HD kijelzőjével. Amúgy is látszik, hogy hanyagolja a BKK a márkát és viszi az Oppo felé a figyelmet.
-
Fall-N
veterán
Ha annyira meg vagy elégedve vele, akkor miért itt bizonygatod egy Androidos telefonnál? Értjük, téged elkapott az alma gépszíj, szíved joga. Azt is értjük, hogy a te nagy hatalmas elvárásaidnak nem felel meg. Ez is a te dolgod. Senki sem kérte, hogy bizonygasd hogy mit miért veszel. De és most jön a DE, legyünk már objektívek. Ez a telefon Androidos fronton jó, csak marha drága. Az meg tapasztalat, hogy bármilyen telefonod volt, neked egyik sem volt jó. Ez egy tény, nem bizonygatni kell hanem elismerni. Más részről leírtad, hogy neked nem jó ez az Oppo. Lépjünk túl, csá, irány az Apple topikba...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én egyszer próbáltam iphone-t, igaz csak egy őslelet 6-os volt, de akkor az volt a csúcs iphone. A lényeg, hogy ezerszer ezt választanám(rendszer miatt), mint az iphone-t, ha nem adhatnám el.
Mert az iphone-t tuti eladnám és legalább gyorsan el is elvinnék..Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
Shyciii
veterán
Éééés igen. Megint bizonyítottad a hozzá-nem-értésed. legalább kommunikálnál iphone szervízesekkel időnként, és nem beszélnél ekkora hülyeségeket. Pl pont a 6s széria a legborzasztóbb hibaarányban
nah részemről ennyi, mert te szubjektivitásról beszélsz, csak az a baj azzal, hogy nálad ez egyenlő az ostobasággal. -
veterán
-
veterán
-
Shyciii
veterán
"Nem ,nem kell el ájulni. Csak ennyiért minden tekintetben különösebb kompromisszum nélküli készüleket kap az ember amit hosszútávon tud biztosan használni "
jah, hogyne. Az előző cég ahol dolgoztam is ezt gondolta, csak miután az iphone eszközök 76%-a szervízben kötött ki másfél év alatt, és voltak eszközök, amik 3-szor(!) is megjárták a szervízt, így gyorsan letettek a híres Apple megbízhatóságról. Elhiszem, hogy a plázacicák instagramos, facebookos szokásaihoz tökéletes megbízhatóságot ad, de egy komoly manageri munka, IT mérnöki munkától valahogy megfeküdt az eszközök igen nagy része. Bár már nem dolgozom annál a cégnél, de mikor eljöttem örömmel használták újra az android-ot.
Amúgy a "tájékozottságod" jó látható. Ha te Oneplus-tól Nord-ot vettél, és ezt hasonlítod iphone-hoz...Aki egy kicsit is utánanéz a dolgoknak, az rögtön látja, hogy Oneplus-tól semelyik Nord-ót nem szabad megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Akkor minek cserélted le? Egyébként a Xiaomi és a MIUI supportja sem rossz, csak nem a legolcsóbb telefont kell venni. Jelenlegi Poco X3 Próm például tegnap kapott Android 12-t a MIUI 13-mal, semmi baj vagy bug nincs vele. Előző Redmi Note 7-tel is meg voltam elégedve, az is megkapta a 12.5-öt, csak már az akksi nem volt elég acélos (3 éves volt), így cseréltem. Meg persze ki is nőttem a hardvert.
OnePlusra sokan panaszkodnak, Oppo azért feljebb van pozicionálva, jobban is figyelnek a szoftverre. Ez a telefon is teljesen versenyképes a Samsunggal, bizonyos dolgokban még jobb is. A stock közeli UI is jobb, mint a One UI. Külső szempontból meg ott van a csúcson. Gyönyörű a hátlapja.
[ Szerkesztve ]
-
neoforce
aktív tag
Igen drága ebben egyetértünk ha csak ilyen tekintetben nézzük akkor jogos amit mondasz. Csak ugye nem mindenkinek megfelelő az IOS.(nekem sem)Ennyi pénzt én sem adnék ezért a telefonért (már a mérete miatt sem).One+ önmagában nem ismerem szóval nemtudom milyen szinten van a cucc.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Íme az új Android Auto!
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó