- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryan
senior tag
Azt nem tudom, hogy kell. Nekem anno LG G2-nél lehetett előre kreált profilokból illetve saját összeállításból is választani. Kodihoz létezik a keymap editor addon azt is érdemes felrakni. De ha telefonról akarod csinálni a legegyszerűbb amit előzőleg is írtak, YATSE progi.
-
Aryan
senior tag
Repos youtube is csak 720p-ben tud sajnos, sebaj
.
Valaki találkozott olyannal, hogy automatikusan nem mountolja fel a külső hdd-t az openelec?
Két egyforma winyót használnék, ugyanolyan kerettel. Mindkettő ntfs fájrendszerű, de csak az egyik jelenik meg forrásként a másik nem sajnos. Ha lehúzom azt amit nem látok akkor kiírja a jobb alsó sarokban, hogy eltávolítottam. Szóval érzékeli a rendszer a másik hdd-t is valamennyire. Próbálkoztam vele, hogy én adom meg az elérését manuálisan, de nem találtam (kodi-t használtam régebben windows alatt ott totál más mint linux alatt). -
Aryan
senior tag
válasz
DoItYourself #504 üzenetére
Közben megtaláltam
. Igaz csak 720p-ben játssza le maximum, de majd hétvégén próbálkozok a repos megoldással.
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Openelec 6.0.3 fut egy ION-os kisgépen. Videolejátszás tökéletes, de szeretném "megextrázni".
Youtube-ot,valamint valami netes böngészőt szeretnék rá varázsolni. Tudna valaki szájba rágós tutorialt adni, hogy kell ezt megoldani?Láttam neten, hogy van rá emulátor mely régi konzol játékokat képes futtatni, ha ez is működne egy álom lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest