- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Ezt egy 30e árú Sony BD is tudja. Film lejátszáshoz tényleg nem kell ATX pc-t a nappaliba erőltetni. Ha játék is kell, hát van konzol, ami jó erre is. Legtöbben nem mókolnak, állítgatnak.. Én inkább. Embere válogatja.
Ha kell médialejátszóként, ha kell videóvágó, hangszerkesztőként. stb.
Legutóbb a családi fotótár leválogatását "végeztünk" közösen, a nappali tv-jét monitorként használva, miközben a tesóm ugyanezt a monitorképet a friss 4K-s tv-jén mac-ról megosztva pár kilóméterrel odébb nézte és közben Facetimen keresztül vitattuk, melyik kép mikor, hol készült. Ehhez azért pc kell vagy cisco konferencia masina. Tényleg mindent arra, amire érdemes. Van aki az iPhone 6-ját is úgy használja, hogy papírfecniről pötyögi be a számot. Van akinek nincs kognitív ellenállása az eszközök használata során.
A hatalmas felbontású oled tv is lehet monitor és ha megtehetem, felakasztok a falra majd egyet. -
Auratech
őstag
Egy rendesen összerakott pc áthidalhatja az egyre újabb, folyamatosan fejlesztett kodekek, formátumok támogatását. Nem haszontalan. Épp a 4K felbontású tartalmakhoz szerintem költséghatékony egy, a formátumokat támogató, illesztett kimenettel bíró vga beszerzése, mint célhardver.
A több évig használható, stabilra konfigurált pc sem olcsó. A konfigurációt pedig nem feltétlenül kell összegépészkednie a felhasználónak. Egy tizesért garanciával megoldja egy értelmes admin, szervizes.
Ami lejárt, az a miditorony 2 dvd íróval, 4 winyóval, 800-as táppal és a 3db 12cm-es ventilátor, meg a kábelrengeteg.. -
Auratech
őstag
Gyors kérdés.
Win 8.1 Pc-n (nvidia grafika) megoldható, hogy csak a kis acer monitoron legyen ClearType? A Sharp Aquos tv-n nincs rá szükség. Épp elég sharp..
Kétféle beállítás lehetséges de a ki-bekapcsolás eddig úgy tűnik, mindkét monitorra hat.. Köszi!
Megoldás lenne, ha a tuningbeállításokban az egyik afféle zero processing minta lenne.. -
Auratech
őstag
Tök sok képtudós van itt.
Végigolvastam a postokat. Én ártom bele magam a szakmába. A hanghoz értek. Láttam minden féle csúcskészüléket a hifisón, ami képet ad. Van fejlődés. A plazma tényleg jó volt de kivéreztették, mert az lcd fejleszésében sokkal nagyobb árrés lehetőségét látták. A plazma hasonlóan drága volt, mint az oled most. Aztán a nagy lcd volt drága. Most meg az oled is lassan megfizethető lesz.
Lehet, hogy valamikor visszatér, mint 100 év után a villanyautók. Valamilyen nano-plazmás nyomtatott képernyővel... Nem volt sokáig tv otthon. Mert projektort használtam. A tesóm átadott egy régi lcd tv-t, aminek fabrikáltam egy forgatható tartót és most van. Aztán kiderült, hogy nem is olyan rossz. Sharp Aquos. Szépen bekalibráltam, kikapcsolgattam mindenféle trükköt és a Hdmi-n keresztül most másodmonitorként vágom rajta a videókat.. Másfél méterről.
Az etalon továbbra is a 20000lm 4k-s lézeres projektor, amit egy bécsi kiállításon láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest