Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
redingitell #203 üzenetére
A letöltés magáncélú másolásnak minősül, ami valóban nem illegális bizonyos esetekben (zenemű, film), viszont ez könyvekre nem vonatkozik, ahogy azt írtam is.
[link]De tényleg elég volt, mindenki higyjen, amit akar.
-
Bozek
nagyúr
válasz
redingitell #196 üzenetére
Te egy illegális tartalom használatához kértél segítséget, ami a már említett ÁSZF tilt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
redingitell #180 üzenetére
-
válasz
redingitell #180 üzenetére
Oké, küldök egy normális verziót.
-
válasz
redingitell #178 üzenetére
Ez természetes, mert a "sorok" kisebb betűméret esetén már 1-1 sorként és nem "bekezdésként" jelennek meg.
Melyik ez a könyv? Akár PM-ben is megírhatod, hátha mégiscsak elérhető normálisabb formátum.
-
consono
nagyúr
válasz
redingitell #175 üzenetére
Ez milyen formátumú könyv? Én is arra gondoltam, hogy PDF, vagy abból készült...
-
válasz
redingitell #175 üzenetére
Ez szerintem egy PDF-ből készült konverzió, láthatóan minden sor 1-1 bekezdés.
Sajnos nincs ötletem, én ilyen esetben (ha nem tudok egy normális konverziót találni), akkor manuálisan átszerkesztem az adott könyvet. Ez viszont idő, amit sokan nem áldoznak rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest