Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atom87
aktív tag
Mindegyik alaplap „CMOS checksum error - defaults loaded” hibaüzenetet ír ki, ha BIOS reset történik. Ez természetes, hiszen törlődik a CMOS memória tartalma.
-
makraipeter1
tag
esetleg z-y megcserélés jelszóban?
-
veector
senior tag
Hát felesleges volt ezt a BIOS helyreállító kört lefutni. Semmi baj nem volt azzal.
HDSentinellel meg egy felület tesztet kéne csinálni (csak regisztrált verzióval lehet) -
törölt tag
válasz
Obama Beach
üzenetére
Esetleg púpos kondik a CPU körül?
-
szablya
aktív tag
Másik sarok minimum

én elsőre a hdd-re gyanakodtam, de akkor ez is egy kopogószellem lesz

-
malwy
senior tag
Hát ha tesztekben benne volt HD Sentinel, vagy tune vagy még mikvannak (pl gyártó progija), akkor azis rendben. Csak ne olyan rejtély legyen, mint SymbianOSnál, hogy gyakorlatilag a földszinten hibázott a gép, az emeleten nem

Szerk: megelőzött obama, tehát akkor válaszolt is hszemre. Tehát benne volt. Egyébként sok minden okozhat hasonló hibát. Északi, déli híd környékén kutakodnék kicsit.
-
Obama Beach
csendes tag
Nem igazán használtam eddig a HD Sentinelt, így nem tudom mennyire megbízható, de szerinte a vinyó 100%-on van, 0 hibás szektorral.
-
Alg
veterán
Egy kósza ötlet: merevlemez rendben van?

szerk: myteve megelőzött

-
myteve
tag
Vinyó, badsector. legalábbis, ha a film ugyanott fagyott ki, arra tippelnék...
-
Alexios
veterán
Ember, a bios azért állt vissza gyári beállításokra mert nyomtál egy cmos restartot, nemazért mert lemerült az elem

-
malwy
senior tag
Lehet, hogy meg teccik utálni, de félve megkérdezem, hogy tesztelted már a gépet? Memtest, orthos, furmark stb?
Mert a tünetek jórészét okozhatja rossz memória. De nem mindet
-
morhange
tag
Linuxot megpróbáltam volna még hogy azzal mit csinál a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest