Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Meg sem tudom számolni hányszor vittem gariba monitort, laptopot, TV-t úgy, hogy azt ha átvizsgálták volna 100%-osan, akkor elküldtek volna a fenébe. Az életben nem fogják észrevenni

(#7) Peter13: A monitor szerintem az összes eddigi funkcióját megtartja, valószínű minden ugyan olyan lesz az új PCB-vel, csak G-Sync is lesz benne.
A DP meg nem gond, mert G-Sync-hez DP kell, ez már le lett írva rég. Aki meg ilyen monitort vesz valószínű a kártyáján van DP is, úgyhogy nem lesz gond.(#12) ilyen_85: Aki nem tudja maga megoldani profi módon, az el fogja vinni szervízbe. De nem is hiszem, hogy nekiállna valaki egy ilyen műveletnek, aki még sosem csinált hasonlót, és csak annyit ért hozzá, hogy bedugja és működik, és örül nek

Ennek nem szabad nekifutni úgy, hogy nem vagyunk biztosak abban, amit csinálunk. Én gond nélkül elvégezném, ha nem jönne rövid időn belül gyárilag G-Sync-es monitor aminek egyéb adatai is sokkal jobbak, mint a jelenlegi VG248QE monitorom.
(#13) Petyyyyy: Ezt én sem értettem. Azt hittem az NV-nél kicsit nagyobb szakikat alkalmaznak

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi