- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Ilyenkor nem sokat gondolkodik az ember, gondolom a motoros lerúgta a tükrét, ami kiverte a fickónál a biztosítékot és hirtelen idegből ezt cselekedte. Utólag biztos nem így csinálná, de később mindig okosabb az ember.
Nekem is volt ilyen szitum, elborult az agyam mikor egy f@szkalap el akart ütni egy közlekedési vita után. Utánamentem és jól elvertem, eltörtem az orrát, orrán-száján dőlt a vér, utána már nem volt olyan nagyfiú. Verekedés közben én is megsérültem és az idióta feljelentett aminek az lett az eredménye, hogy nem sértett hanem ő is vádlott lett ugyanebben az ügyben. Súlyos testi sértéssel vádolt az ügyészség, ezt a f@szt meg súlyos testi sértés kísérletével. 5 évig tartott mire az első fokú ítélet meglett, nevetséges a magyar bíróság sebessége.
Persze utána én is úgy gondoltam, hogy inkább hagyni kellett volna a fenébe, el tudtam volna költeni azt a több mint egy milliót másra is amit ügyvédre utazásra pénzbüntetésre kaptam. De akkor sajnos nem gondoltam át megfelelően a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest