- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
-
borso13
újonc
Sziasztok!Kérném a segítségeteket,Lumia 930-as ügyben!A melómhoz csak 640x480-as felbontású képeket tölthetek fel..!/-tudom,a telefonról feltöltött képeket a PC-n átlehet méretezni.../Nekem olyan tanács kellene,hogy a fényképek egyből így kerüljenek a telcsimre!Előre is köszi mindenkinek,aki tud valami megoldást!
-
this is life
Ármester
-
kpal
nagyúr
Zsebtől függ , bár én sose raktam farmar zsebbe telefont ., inkább kézbe viszem,vagy helyzetfüggő ha éppen kerékpározok akkor viszek övtáskát .
#15) orion1025: 2004 körül mikor sikerült meg vennem életem első okos telefonját Nokia 7650 . azt használtam 2 évig és akkor kezdtek csökken látványosan a teló méretek .
Ismerősök mondták mi azaz kaputelefon nálam , na akkor megmondtam 1x visszajön majd a nagy divatba.
Pedig 7650 2002 -be 350e Ft volt , én is használtan vettem , elég sokat kiadtam érte. Most is meg van !
De mostanában annyira már nem izgat az, hogy az éppen aktuális telefonom legyen drága pénzért ,inkább kivárok . -
orion1025
őstag
Azért ezek a méretbeli "problémák" megérnének egy külön misét. Régen pedig mennyire gyúrtak a gyártók a minél apróbb méretre, bár szerintem túlzásba is vitték. Azt viszont sajnálom, hogy a fizikai gombokkal rendelkező telefonok kihaltak elég hamar, de hát ezt is rá lehet fogni arra, hogy a nagyobb kijelző = nagyobb élvezet.
Az irónia pedig az egészben az, hogy régen mekkora égés volt nagy telefonnal mászkálni, ma meg tablettel telefonálnak egyesek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qukac
tag
Használtam egy pár hónapig Galaxy Megát (6,3") és megszokható a méret. Bár azért nem annyira komfortos. Pl. ha leültem és a zsebemben volt a telefon, egyből igyekeztem valami asztalra tenni, mert nagyon zavaróan feszült a zsebemben. Öröm volt visszaváltani kisebb méretre, ilyen szempontból a 930 ideálisabb, pont akkora telefon, amit nem érzek tehernek, kényelmesen el tudom rakni bárhova.
-
törölt tag
-
orion1025
őstag
-
kpal
nagyúr
-
orion1025
őstag
-
Qukac
tag
Nálam az 5 inch jelenti a lélektani határt. Oké a G2 5,2-je karcsú házzal még belefér. Szerintem most érkeztünk el a nagyítási hullán végére, a gyártók kezdik belátni, hogy na ez még telefon, nem tablet. Persze a nagy telefonok eladásai még az Apple-t is rávették arra, hogy tepsit gyártsanak. Remélem itt megállunk az egésszel, max a házak méretét csökkentik. Nem vékonyítják, mert abból elegem van, hanem az LG féle keret megoldást veszik át.
-
orion1025
őstag
-
kpal
nagyúr
-
orion1025
őstag
-
Qukac
tag
Igen, alapból sikerült szinkronba hoznom, csak a sok renderelgetés nem nagyon tett jót neki. Ha megnézed az MWC-s videóm, ott már tanultam ebből a hibából( hiába került ki ez később hamarabb vettem fel kezdtem el vágni). Sajnos itt elvesztek az eredeti fájlok, így nem tudtam a hiba észrevétele után, a már kitapasztalt módszerekkel javítani. Örülök, hogy tetszett, szeretnék kevésbé "teches" inkább élményátadós videókat készíteni, persze tech cuccokról, de szeretném azt, hogyha valaki érdeklődik az adott eszköz iránt, az találna egy olyan tesztet is, ahol nem csak tech blablát hall, hanem konkrét előnyöket, hátrányokat és élményeket az adott dologgal kapcsolatban.
-
kpal
nagyúr
Tetszik a videó
Csak a hang van picit elcsúszva . -
Qukac
tag
-
törölt tag
-
orion1025
őstag
Az Asszonynak 935 van, de mikor meglátom, csak röhögni tudok azon a telefonon, akkora bazári kirakat méretekkel rendelkezik. Régen pedig milyen ciki volt a nagy telefon, bár a szememben a mai napig azok, és egyáltalán nem kezes jószágok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ! GARANCIA 2029-IG!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)