Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyonnagy
csendes tag
válasz asadasad22 #6175 üzenetére
Szia, a Nokia leírásaiban mindehol azt láttam, hogy a teló 4 GB-ig bővíthető. Aláírásod alapján Te 8 GB-ig bővítetted.
Egyszerűen beletetted a 8Gigást és felismerte a teló vagy sw frissítést kellet végezni? Milyen memóriát tettél bele?
Én a Sandisk Mobile Ultra microSDHC-t néztem ki (Sandisk speckó alapján ez jó az E51-be). -
nagyonnagy
csendes tag
válasz HPEx20i16v #6180 üzenetére
Újonc vagyok GPS témakörben ezért kérem a segítséged/segítségeteket.
E51-hez akarok GPS vevőt vásárolni.
Milyet használtok v. ajánlotok? Miért pont azt (mik a hátrányai, előnyei)?
Pl. a Garmin Mobile XT, Navi Guide 5.0+2008 NT EU "sw csomag" használható-e más gyártók GPS-vevő egységeivel?
Előre is köszönöm a válaszaitokat! -
nagyonnagy
csendes tag
Üdv mindenkinek, két hete van meg a kicsike (E51). Telefonról annyit, hogy: nagyon kiiráááály
Létezik-e a telefonhoz olyan AUDIO Adapter mikrofonnal mint az SE telefonoknál, hogy az egyik végét csatlakoztatom a telefonhoz a másik végén ott a mikrofon és egy 3,5 vagy 2,5 bemenet egy normális füleshez? -
nagyonnagy
csendes tag
válasz Osiris #13364 üzenetére
Szia! E51-em van 220.34.37 software-rel. A HelloOX.1.04-gyel úgy jártam mint Te. Most csináltam egy hard reset-et. Mielőtt feltenném a HelloOX.1.03-t lenne pár kérdésem:
1. Te milyen software verzióra tetted fel a HelloOX.1.03-t?
2. Elötte fel kell-e tenni a mapsdrive-ot?
Kösz. -
nagyonnagy
csendes tag
Kösz a gyors választ!
Már 220.34.37 sem működik a HelloCarbide.
Pannonos vagyok, a 300-asra honnét, hogyan tudok frissíteni? A Nokia Software Updater, a fent megadott verziónál újabbat nem hoz le.
Még egy kérdés: a HelloOX.1.03-t is úgyan úgy szignózom mint a HelloOX.1.04-t (az OPDA .cer és .key állományokkal és a SISSigner alkalmazással)?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mesterséges intelligencia topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Horgász topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest