- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektronikus ''zene,,

Sör, ásványi anyagokban gazdag. Bor, rengeteg vitamin és antioxidáns. Pálinka, mert csak jólesik. = Kapcsold már ki azt a sz.rt mer fejbebas.lak. -
Keverni, dawolni én is szoktam, szóval van benne tapasztalatom.
Az cucc hatásait meg nem csak hallottam, konkrétan egy közeli ismerősöm tapasztalatáról van szó, volt egy ilyen korszaka, nem kívánja senkinek. Amúgy ő is kiröhögte a cikket.
Pálinkázástól nekem semmi bajom nem szokott lenni, úgyhogy nem tudom miről beszélsz. Ja, a pálinka alatt most nem a reaktorvizet értettem. A szintetika meg megint más...
-
Speeedfire
félisten
Miért kellene, hogy börtönben legyen?

Feltalált valamit, de nem tudta mi lesz a hatása. Ennyi erővel az atombomba, antrax stb feltalálói is mehetnének a sittre.Mellesleg láttam már olyan dj-ket, akik annyira elvoltak szállva, hogy valami zseniális zenéket raktak össze ott helyben.
-
SUPREME7
őstag
Izé, most komolyan azon megy a para, hogy az öregnek köszönhető-e az elektronikus zene felemelkedése? Nekem az első gondolatom az volt, hogy miért is nincs rács mögött? Sőt még mindig kotyvaszt ...
-
válasz
Nicholaska
üzenetére
1. A vastag betűs bekezdés nem idézet.
2. Az elektronikus zenét nem a drogok (főleg nem az ecstasy) ihlették. Tompított érzékekkel igen nehéz a keverőpadból értelmes zenét kihozni, egy dawot meg kb nem is látsz, tranzienseket nem érzékeld. Előfordulhat ugyan, hogy valamely drog esetleg segíti a kreativitást (lásd festészet), de ez pont nem olyan. Az ecstasy csak egy gusztustalan partidrog, arra jó, hogy végigpörögj egy éjszakát, majd másnap kínok között ébredj.
-
RexMaximus
senior tag
"A teljes elektronikus zenei szcéna köszönheti létét az öregnek, többet tett a műfaj sikerért, mint bármelyik sztár dj." - Ezen jot mosolyogtam
. -
lapa
veterán
válasz
Nicholaska
üzenetére
ez iigy annyira nem tűnik idézetnek, de legalább megpróbáltad. itt a forrás, ahogy azt szokás. még raksz valami macskakörmöt és egész jó lesz.
-
ilosz
csendes tag
Most komolyan őt kéne isteníteni, mert neki köszönhetjük az egyik underground műfaj megszületését? Több mint valószínű, hogy a drog csak kis mértékben játszott közre és amúgyis illuminált állapotban az emberek bármire képesek, így bármire buliznak, szóval nincs nagy összefüggés a kettő között.
-
Ha tudnád milyenek az extasy utóhatásai (másnap, stb, hálistennek nem saját tapasztalat), akkor nem írnál ilyen sületlenségeket.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.